جواب كنكور اومد

fayyazjahani

عضو جدید
من كه خراب كردم 71 قالب شدم عكسشم شب ميزارم چقدر ادعا داشتيم

آخرین ویرایش:

am2mk

عضو جدید
رتبه چی؟

رتبه چی؟

سلام بر دوستان
میشه به من هم یه توضیحی بدین که منظورتون از این رتبه ها چیه؟
خیلی ممنون
رتبه ها که اردیبهشت اومد
راجع به این گرایش ها هم لطفا توضیح بدبن که میگین

**سمیرا**

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان
میشه به من هم یه توضیحی بدین که منظورتون از این رتبه ها چیه؟
خیلی ممنون
رتبه ها که اردیبهشت اومد
راجع به این گرایش ها هم لطفا توضیح بدبن که میگین

فکر کنم اینا دارن راجع به کاردانی به کارشناسی صحبت میکنن:smile:

fayyazjahani

عضو جدید
ساب تايتل

ساب تايتل

اولا كه اين خواهر خوشتيپمون راست ميگن دوما حسين آقا شما پرو‍ژه مهندسي تو بفروش ولي فكر كنم ماشين ابزار 700 نفرو بگيرن تا 1500 هم قطعا قبولن توضيح ندم ديگه بالا ترم شايد قبول شن

fayyazjahani

عضو جدید
دادا پرسيدن راجع به گرايش توضيح بدين . چيز خاصي نداره 4 تا گرايش داره ماشين ابزار نقشه كشي صنعتي قالب سازي و جوشكاري منم فقط جواباي قالبو زدم حسين آقا درستش كردم ديگه حرفي نيست كه

amirmash1

عضو جدید
سلام.من پارسال با رتبه 877 اقبال لاهوری مشهد قبول شدم.معمولا با رتبه زیر 1000 در ماشین غیر انتفاعی قبول میشین

mashti

عضو جدید
ما تو موسسه غیر انتفاعی کار قزوین تودوره مون یعنی ورودی پیرارسال از 190 تا 400 قبولی داشتیم تا 650 هم تو تمیل ظرفیت داشتیم

pooooooya

کاربر فعال
سلام دوست عزیز همونطور که میدونید امسال ظرفیت ها خیلی وحشت ناکه و دولتی فقط 2 دانشگاه پذیرش دارند به نظر شما ایا شبانه دولتی بهتره انتخاب کنم با توجه به اینکه همون هزینه غیر انتفاعی رو باید بدم ویه ترم هم دیر تر میرم سر کلاس و فارغ التحصیل میشم و یک سال عقب می افتم یا غیر انتفاعی با توجه به اینکه مهر ماه پذیرش داره یه سوال دیگه اینکه بطور کلی هزینه غیر انتفاعی با خوابگاه و شهریه و....... حدودا در ترم و در سال چقدر میشه

rezaeei

عضو جدید
می خواستم بپرسم آیا میشه به جای نیمه اول از نیمه دوم مشغول شوم( غیرانتفاعی )چون مدرکم را بهمن 89 می گیرم .