جملات بزرگان درمورد زنان 1

MaSoUd MLV

عضو جدید
اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!! “بالتیمور بیکن ”

هیچ وقت سوار ماشین مردهای ناشناس نشوید و فراموش نکنید که همه ی مردها برای شما ناشناس هستند .” رابین مورگان ”

زنهایی که به دنبال برابری با مردها هستند آرزوی بسیار کوچکی دارند ! ” تیموتی لیری ”

اگر مردها می توانستند حامله شوند آن وقت سقط جنین ایین مقدسی می شد ! “فلورانس کندی ”

زن بدون مرد مثل یک ماهی بدون دوچرخه است ! “گلوریا استاینم ”

زن بدون مرد مثل یک ماهی بدون دوچرخه است ! “گلوریا استاینم ”

شما همیشه می توانید برای سالگرد ازدواج ، شوهرتان را غافلگیر کنید . فقط کافی است یادش بیاورید که آن روز سالگرد ازدواج شماست !!! ” ال شلاک ”

شوهرم گفت به فضای بیشتری احتیاج دارد ، من هم او رابه بیرون خانه فرستادم و در را پشت سرش قفل کردم. “رز آنی”

طبقه بندی مردها از نظر مادر من : مرد خوب برایت هر کاری انجام می دهد ، مرد بد هر بلایی که بتواند به سرت می آورد . “مارگارت ات وود”

پرسش : وقتی شوهرت با عصبانیت از خانه بیرون می رود چه کار می کنی ؟ پاسخ : در را پشت سرش می بتدم ! ” آنجلا مارتین ”

اگر چه می دانم دوستم دارد ، امشب غمگینم ، چون نگاهش به شیرینی رویاهای من نبود .” سارا تیزدیل ”

مردها با یک بیماری وراثتی متولد می شوند . روانشناسان در تعریف این بیماری می گویند : ترس از اینکه اگر به زنی وابسته شوی ، مرد مجردی در جای دیگری ممکن است از زندگی بیشتر از تو لذت ببرد ! ” دیو باری ”

مردها از صفت ” جوان ” برای زنهای زیر ۱۸ سال و مردهای زیر ۸۰ سال استفاده می کنند !!! “نانسی لین دزموند ”