سلام .امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره ;)
F faryade_sokooot عضو جدید Jun 30, 2009 #1 سلام .امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره پیوست ها mechanics.rar 959.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
mokhaberat عضو جدید Aug 11, 2009 #4 سلام من یه پروژه در مورد تشخیص گفتار دارم، میخواستم با استفاده از مدل مخفی مارکوف توی مطلب پیاده سازی بشه ولی بلد نیستم چه جوری این کار رو انجام بدم، کیست مرا یاری کند ؟
سلام من یه پروژه در مورد تشخیص گفتار دارم، میخواستم با استفاده از مدل مخفی مارکوف توی مطلب پیاده سازی بشه ولی بلد نیستم چه جوری این کار رو انجام بدم، کیست مرا یاری کند ؟
S s_r عضو جدید Mar 11, 2013 #5 سلام از آموزش شما متشکرم ولی من نمی تونم Solid MechanicsSolid رو دانلود کنم . اگه لطف کنین لینک دانلودش رو هم بذارین ممنون میشم.
سلام از آموزش شما متشکرم ولی من نمی تونم Solid MechanicsSolid رو دانلود کنم . اگه لطف کنین لینک دانلودش رو هم بذارین ممنون میشم.
N naser hoo 121 عضو جدید Mar 17, 2013 #6 reza_moshk گفت: سلام.اییییییییییی وووووول کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز ممکنه که لینکش رو واسم ایمیل کنید دانلود نمیشه متشکرم Naserhoo121@yahoo.com
reza_moshk گفت: سلام.اییییییییییی وووووول کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز ممکنه که لینکش رو واسم ایمیل کنید دانلود نمیشه متشکرم Naserhoo121@yahoo.com
N naser hoo 121 عضو جدید Mar 17, 2013 #7 faryade_sokooot گفت: سلام .امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز ممکنه که لینکش رو واسم ایمیل کنید دانلود نمیشه متشکرم Naserhoo121@yahoo.com
faryade_sokooot گفت: سلام .امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز ممکنه که لینکش رو واسم ایمیل کنید دانلود نمیشه متشکرم Naserhoo121@yahoo.com