سلام دوستان جزوه تنظیم شرایط ایزدی رو میشه در صورت امکان برام لطف کنین؟
دقیقا بنظر منم واسه ایستایی خووندن یه جزوه خوب به فهم بهتر کمک بیشتری میکنه...من خودم سال دومی هست که کنکور میدم امسال جزوه استاد سروش نیا را که دارم میخوونم خیلی بهتره...اما بچه ها با دیدن این حرفا یه موقع استرس نگیرید چرا جزوه ندارید اگر منابع را هم دقیق بخوونید مطمئنن جواب میده
به توصیه یکی از دوستان برای تهیه جزوات کامل به سایت خانه جزوه ایران مراجعه کردم . تو این سایت جزوه کامل استاد سروش نیا، به قیمت 87000 تومن وجود داره.
می خواستم بپرسم کسی تا حالا از این سایت خرید کرده که در مورد کیفیت این جزوه ها بدونه؟
دیگه اینکه ایا این جزوه پرشده استاد سروش نیا ( حدود 900 صفحه است )، به تنهایی واسه ایستایی و سیستم کافیه ؟
خب عمومی بگین ما هم بدونیم دیگه....این مشکل جزوه فکر همه رو درگیر کردهسلام
خواستم خصوصی بهتون بگم تجربمو راجع به جزوه سروش نیا و این سایت ولی انگار غیرفعال کردین وی پی رو.
واسه اینکه نه تبلیغ بشه نه سوبرداشت عمومی نگفتم![]()
خب عمومی بگین ما هم بدونیم دیگه....این مشکل جزوه فکر همه رو درگیر کرده![]()
چشم
من قبلا این جزوه رو خریدم و چندتا جزوه دیگه. ولی توصیه اکیدددددد میکنم جزوه اقای سروش نیا رو از این سایت نخرید چون به شدت بد خط و افتضاح پر شده.یعنی اینکه میگم بدخط یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید
این جزوه بخش زیادیش باید توسط بچه های سرکلاس پر بشه تا کارایی داشته باشه وگرنه فایده ای نخواهد داشت و از اونجایی که بسیار بسیار افتضاح پر شده عملا شما متوجه نمیشید چی به چیه ومن کاملا کنار گذاشتمش چون به دردم نخورد(کسی بخواد حاضرم مجانی واسش پستش کنم)
اما اگه بتونید جزوه خوش خط و با کیفیتش رو گیر بیارید جزوه خوبیه.
ولی نظر من واسه کسایی که دسترسی به جزوه ندارن اینه که دوتا کتاب اقای فاطمی دارن که تو بازار هست و میشه تهیه کرد.اونا رو بخرن به علاوه جزوات دکتر خرسند که بصورت رایگان خودشون در اختیار همه میزارن و اینجا هم هست میتونید دانلود کنید.با خوندن اینا دیگه جای نگرانی نیست. نکته اینه که این کتاب و این جزوه مکمل هم هستن و دکتر خرسند هم تاکید دارن در کنار جروه کتاب اقای فازمی هم خونده بشه
یه نکته دیگه اینکه اگه جزوه دکتر طباطبایی رو هم گیر بارید اونم عالیه. مهم اینه که جدید باشن و کیفیت چاپشون خوب باشه. من به شخصه از کیفیت چاپ اون سایت اصلا راضی نبودم
مرسی که اطلاع رسانی کردین
نیاز به یه ادم با تجربه بود واقعا : )
من اتفاقی اشنا شدم با سایته، چقدر هم خوشحال شده بودم که یه جا رو پیدا کردم جزوه داره دیگه در مرحله آخر
البته شاید فقط همون جزوهه اینطوریه، بقیه شم هست؟ مثلا عناصرشم همینجوریه؟ اطلاعی نداری؟من میخواستم اونو![]()
مرسی که اطلاع رسانی کردین
نیاز به یه ادم با تجربه بود واقعا : )
من اتفاقی اشنا شدم با سایته، چقدر هم خوشحال شده بودم که یه جا رو پیدا کردم جزوه داره دیگه در مرحله آخر
البته شاید فقط همون جزوهه اینطوریه، بقیه شم هست؟ مثلا عناصرشم همینجوریه؟ اطلاعی نداری؟من میخواستم اونو![]()
راستی اینم بگم اگه دنبال جزوه اقای شریفی واسه عناصری چزا راه دور میری? همین جزوات دکتر خرسند که تو باشگاه هست کاملاااااااا جزوه سیناشریفی رو پوشش میده. اینو بطور قطع میگم چون جزوه شریفی رو دارم و کاملا مقایسه کردم. بطور قطع میگم جزوه اقای خرسند تمام مطالب شریفی رو پدشش داده و حتی کاملتر و کیفیت عکساهم بهتره.
چشم
من قبلا این جزوه رو خریدم و چندتا جزوه دیگه. ولی توصیه اکیدددددد میکنم جزوه اقای سروش نیا رو از این سایت نخرید چون به شدت بد خط و افتضاح پر شده.یعنی اینکه میگم بدخط یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید
این جزوه بخش زیادیش باید توسط بچه های سرکلاس پر بشه تا کارایی داشته باشه وگرنه فایده ای نخواهد داشت و از اونجایی که بسیار بسیار افتضاح پر شده عملا شما متوجه نمیشید چی به چیه ومن کاملا کنار گذاشتمش چون به دردم نخورد(کسی بخواد حاضرم مجانی واسش پستش کنم)
اما اگه بتونید جزوه خوش خط و با کیفیتش رو گیر بیارید جزوه خوبیه.
ولی نظر من واسه کسایی که دسترسی به جزوه ندارن اینه که دوتا کتاب اقای فاطمی دارن که تو بازار هست و میشه تهیه کرد.اونا رو بخرن به علاوه جزوات دکتر خرسند که بصورت رایگان خودشون در اختیار همه میزارن و اینجا هم هست میتونید دانلود کنید.با خوندن اینا دیگه جای نگرانی نیست. نکته اینه که این کتاب و این جزوه مکمل هم هستن و دکتر خرسند هم تاکید دارن در کنار جروه کتاب اقای فازمی هم خونده بشه
یه نکته دیگه اینکه اگه جزوه دکتر طباطبایی رو هم گیر بارید اونم عالیه. مهم اینه که جدید باشن و کیفیت چاپشون خوب باشه. من به شخصه از کیفیت چاپ اون سایت اصلا راضی نبودم