این جزوه یکی از کامل ترین جزوات تاریخ شهر و شهر سازیه و مربوط به سال 88 است :
SimCity عضو جدید Sep 17, 2012 #1 این جزوه یکی از کامل ترین جزوات تاریخ شهر و شهر سازیه و مربوط به سال 88 است : پیوست ها تاریخ شهر و شهرسازی ایران.pdf 219.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
هدیه. مدیر تالار مهندسی شهرسازی مدیر تالار Jun 10, 2013 #2 afsaneh keshavar گفت: سلام ممنون بابت فایل خوبتون اما نمیدونم چرا سیستم من فایل pdf رو باز نکرد !! مشکل چیه ؟!! فایل مشکلی داره ؟! یا سیستم من ... سپاس کلیک کنید تا باز شود... فایل تست شد ، مشکلی نداشت . یکبار دیگه تست کنین .
afsaneh keshavar گفت: سلام ممنون بابت فایل خوبتون اما نمیدونم چرا سیستم من فایل pdf رو باز نکرد !! مشکل چیه ؟!! فایل مشکلی داره ؟! یا سیستم من ... سپاس کلیک کنید تا باز شود... فایل تست شد ، مشکلی نداشت . یکبار دیگه تست کنین .
S shirkhanlo عضو جدید Nov 7, 2013 #3 بسیار ممنون، جزوات خانه شهرسازان برای کنکور دکتری طراحی شهری رو احتیاج دارم... می تونین کمکم کنید؟
Z zahra.khalili91 عضو جدید Nov 15, 2014 #4 سلام مرسی از سایت خوبتون. سعی میکنم زود به زود به سایت سر بزنم . چون کنکور ارشد دارم یه خورده سرم شلوغه.
سلام مرسی از سایت خوبتون. سعی میکنم زود به زود به سایت سر بزنم . چون کنکور ارشد دارم یه خورده سرم شلوغه.