تاران
عضو جدید
منم میخوام واسه منم بفرستید دیگه مرسی
sezal_1010@yahoo.com
sezal_1010@yahoo.com
سلام لطف کن برای منم بفرست tea89@yahoo.comسری کاملشو من دارم به صورت پی دی اف اگه خواستی بهم پیام بده واست ایمیل کنم
سری کاملشو من دارم به صورت پی دی اف اگه خواستی بهم پیام بده واست ایمیل کنم
با سلام لطفا به این ایمیل هم محبت کنین بفرسین ممنون میشم...
pmss1385@yahoo.com
.
ضمنا من کپی بسته های مدرسان شریف، جهاد دانشگاهی، ماهان، راهیان ارشد رو هم دارم...
اگه هرکی بخواد براش میفرسم تا پول گزافی به این موسسات نده...
سلام ممنون میشم واسه منم بفرستیدسری کاملشو من دارم به صورت پی دی اف اگه خواستی بهم پیام بده واست ایمیل کنم
سلام دوستان من تازه 16 آبان دفاع دارم میخوام بعد اون بشینم به امید خدا بخونم موندم (ایستایی و عناصر و کلا فن و ساخنمان رو چه جوری بخونم ) اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟ ممنون میشم اگه براتون زحمتی نیست برا منم جزوات رو بفرستید.farzanerajabipour.keshaye@yahoo.com
بیا این تاپیک بچه ها دارن با هم میخونن و میتونن کمکت کنن(برنامت خیلی ایراد داره)سلام دوستانیه سوال تکراری که همه میپرسن :فن وساختمان و درک رو چه جوری بخونم از کدوم جزوه یا کتاب ؟؟؟؟میشه بی زحمت راهنمایی کنید.خودم کتابای راهیان ارشد رو دارم نظرتون چیه خوبه؟؟مثلا جزوه ی ایستایی رو از اینجا دانلود کردم اما توضیحاتی نداشت
واقعا نمیدونم چیکار کنم.از اونجای که اواسط آبان دفاع دارم .بنظرتون فشرده میرسم؟؟؟راستی برا آزمون آزمایشی کدوم موسسه خوبه ؟؟مدرسان شریف خوبه؟؟؟کتاباش که خیلی اشتباه داره.چون ما بچه شهرستانیم مرکز معماری نداریم
![]()
سلام . اگه میشه لطف کنید واسه من ارسال کنید . ادرس من ma_jalilian@yahoo.com استبا سلام لطفا به این ایمیل هم محبت کنین بفرسین ممنون میشم...
pmss1385@yahoo.com
.
ضمنا من کپی بسته های مدرسان شریف، جهاد دانشگاهی، ماهان، راهیان ارشد رو هم دارم...
اگه هرکی بخواد براش میفرسم تا پول گزافی به این موسسات نده...
منم میخوام سپاسsheida.al@gmail.com