![]()
آقا یه سوال.
این چرا قرمزه؟
مگه قرمز رنگی نیست که بیشترین جلب توجه رو میکنه؟
مگه اکثر جنگنده ها رو سیاه نمیسازن تا دیده نشن؟
حالا اینا چرا اومدن قرمزش کردن؟
![]()
آقا یه سوال.
این چرا قرمزه؟
مگه قرمز رنگی نیست که بیشترین جلب توجه رو میکنه؟
مگه اکثر جنگنده ها رو سیاه نمیسازن تا دیده نشن؟
حالا اینا چرا اومدن قرمزش کردن؟
آقا نگفتین چرا موتور رم جت روی دم قرار نمیگیره؟؟؟برام سوال شده شدید.
آقا فرق توربو جت و رم جت چی بود؟
درست میگن آخه برای شروع کار موتورهای رم جت یا اسکرم جت ما به جریان هوای رم نیاز داریم که گمان کنم(مطمئن نیستم)بالاتر از ماخ 2 امکان ایجاد چنین جریانی وجود داشته باشه.این طور نیست که موتور رم جت نتونه روی دم قرار بگیره . شاید هم اصلا موتورش رم جت باشه ولی بعید می دونم احتمال خیلی زیاد توربوجت است.
این طور نیست که موتور رم جت نتونه روی دم قرار بگیره . ولی اگه در طراحی بخواهیم از موتور رم جت استفاده کنیم فکر کنم بهتر جا برای قرار گرفتن موتور رم جت می تونه زیر بال ها باشد. حالا شاید یک طراح اون رو روی دم قرار بده . ولی بعید می دونم که موتور کرار رم جت یا اسکرم جت باشه. هم به قیافش نمی یاد هم اینکه اگر موتورش رم جت یا اسکرم جت باشد باید قبول کنیم که سرعت اون در حدود 2 تا 5 ماخ باشه!!! در حالیکه اون جور که شنیدیم فکر کنم سرعت کرار حدود یک ماخ و یا اگر هم بالای یک ماخ باشد فقط یک مقدار جزیی بالاتر از یک ماخ می رسد یعنی فکر میکنم که یک هواپیمای ترانسونیک باشد.
معمولا بهینه سرعت برای رم جت ها بین حدود 2 تا 5 ماخ می باشد
بهینه سرعت برای اسکرم جت ها نیز فکر کنم بالا 5 ماخ و 6 ماخ باشد
سرعت کرار این طور که گفتند 900 کیلومتر بر سرعت یعنی بستگی به ارتفاع پروازی سرعت اون باید حدود یک ماخ یا کمی بالاتر یا کمی پایینتر از یک ماخ باشد پس فکر کنم موتور اصلی کرار حتما باید توربوجت باشد و موتور شروع کننده کمکی احتمالا موتور موشک است.
شکل شماتیکی از یک رم جت:
![]()
![]()
![]()
این هم شماتیکی از یک اسکرمجت:
![]()
می خوام یه نکته جالب بهتون بگم.
همان BOOSTER هستدقت کنید دوستان اون موتوری که در لحظۀ اول به پهپاد شتاب می دهد، موتور اصلی نیست، اگر در فیلم هم دقت کرده باشید یک قسمتی که بعد از پرتاب از پهپاد جدا می شود، همین موتور اولیه است که بعد از اتمام سوخت آن دیگر نیازی به آن نمی باشد و از پهپاد جدا می شود، و بعد ادامه پرواز به وسیلۀ موتور جت خود پهپاد صورت می گیرد. موتور اولیه جدا شده فکر کنم که احتمالا موتور موشک است.
دوربین داره، یکی از هدفهای اصلی غیر از حمله جمع آوری اطلاعات و ارسال به مرکز به طور آنلاین هستش.1- این هواپیما مجهز به هیچگونه دوربینی نمیباشد پس چگونه میتواند به اهداف دشمن حمله کند.
خیلی حال کردم به کوری چشم دشمنامونامروز یکشنبه 31 مرداد 1389 :
![]()
استاد طراحی موشک ما می گفت، در طراحی ها دارن به سمت استفاده از موتور رم جت و اسکرم جت میرن با اینکه مصرف سوختشون بالاست اما چون صدای زیادی دارن، نویز راداری خوبی تولید می کنن که می تونه این عیبشون رو بپوشونه. گرچه، توی جنگ دیگه مصرف سوخت مهم نیست.در متن زیر موشکی را مشاهده می کنید که از موتور اسکرمجت بر روی آن استفاده شده است ولی همانطور که در متن نیز مشاهده می شود سرعت موشک به بالای ماخ 6 می رسد. در حالی که کرار با توجه به سرعت 900 کیلومتر بر ساعت آن باید از موتور توربوجت بهره گرفته باشد.
این هم طرح خوبی است ما هم می توانیم مانند شکل زیر بر روی موشک های خود موتور اسکرمجت اضافه کنیم. البته سطح راداری موشک افزایش می یابد و قدرت رادارگریزی آن کمتر می شود.
به این پهپاد خیلی شبیه مگه نه؟! فکر کنم کلاس همشون یکیه!
![]()
نه موشك نيست واقعا پهپاده.خیلی شبیه به موشک کروزه:
![]()
در مورد هواپیمایی که گذاشتی، اینو پیدا کردم:
Target Drones
A target drone is an unmanned, remote controlled aerial vehicle, usually used in the training of anti-aircraft crews.In its simplest form target drones often resemble radio controlled model aircraft. More modern drones sometimes use counter measures, radars and similar devices to mimic real aircraft.More advanced drones are made from large, old anti-ship missiles which had their warheads removed.Obsolete jet and propeller-powered aircraft (such as the Fairey Firefly, Gloster Meteor and de Havilland Sea Vixen used at RAE Llanbedr between the 1950s and 1990s) have also been modified into remote controlled drones, but such modifications are costly .
شما هم که عضو فعال مهندسی عمران هستی با دوستات که البته من نمیدونم چقدر سواد دارین(شما چجوری فهمیدین ما اینقدر سواد داریم!!!!) دست در دست هم نهین به مهر!!!!دوستان یه پیشنهاد
شما با این همه اطلاعات جمع شین یه جنگنده بسازین ما هم استفاده کنیم دیگه
درود بر ایران و ایرانی