جامداتیاش کلیک!!!

navid7online

عضو جدید
سلام

من کار با نرم افزار ها را با انسیس شروع کردم
اتوکد و سالید هم میخوام شروع کنم

می خواستم بدونم یادگیری این 3 نرم افزار تقریبا نیازهای معمول یه مهندس تازه کار رو برآورده میکنه یا اصلا براش امتیاز هست؟

برای هر کدوم چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که بشه تسلط خوبی رو برنامه ها داشت؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

ehsan_kabiri_33

عضو جدید
سلام
اینا همش نظر بنده حقیر است و نظر بقیه محترمه.
خوبه که ادم با چند نرم افزار اشنا باشه.
مخصوصا اتوکد واسه ترسیم های 2 بعدی- و بنا به سلیقه catia - solid work - pro eng یا خودم به خاطر سادگی inventor واسه ترسیم های 3 بعدی

پایان نامه ارشدم با اباکوس بود که واسه تحلیلهای شبه استاتیک ( تحلیلهای دینامیکی که انرژی جنبشی در انها خیلی کمه ) یا تحلیل های فرمینگ مانند tube forming - spinning - sheet metal forming- deep drawing - pressure hydro forming و .. غیره استفاده میشه. هر چند خودم واسه تست crash به کار بردمش.

کلا نرم افزار خوبه ولی اگه هدفمند یاد بگیری بهتره.
نرم افزارهای مدلینگ را به یه دیپلمه هم میشه یاد داد ولی برای تحلیل یه مسئله با یه نرم افزار مثله اباکوس باید تئوریاش را هم تا حدودی بفهمی.
تو مملکت ما اگه میخوای کارمند شرکتهای نفت و وزارت دفاع و اینا باشی موقع استخدام خوبه که با این نرم افزارها اشنا باشی ولی تو عمل شاید به ندرت نیاز به تحلیل داشته باشی. ولی نیاز به مدل شازی خیلی پیدا میکنی.

masoud solei

عضو جدید
سلام
من دانش جو نیستم ولی یه دانش آموز سازمان استعداد های درخشانم که رباتیک کار میکنم و به solid works تسلط دارم.
به نظر من solid works هم ساده است و هم کامل ،
کتاب آموزش طراحی در solid works 2009 ، نوشته ی دکتر نیما جمشیدی و مهندس جواد ممبینی از انتشارات عابد عالیه.

goh@ri

عضو جدید
سلام
اینا همش نظر بنده حقیر است و نظر بقیه محترمه.
خوبه که ادم با چند نرم افزار اشنا باشه.
مخصوصا اتوکد واسه ترسیم های 2 بعدی- و بنا به سلیقه catia - solid work - pro eng یا خودم به خاطر سادگی inventor واسه ترسیم های 3 بعدی

پایان نامه ارشدم با اباکوس بود که واسه تحلیلهای شبه استاتیک ( تحلیلهای دینامیکی که انرژی جنبشی در انها خیلی کمه ) یا تحلیل های فرمینگ مانند tube forming - spinning - sheet metal forming- deep drawing - pressure hydro forming و .. غیره استفاده میشه. هر چند خودم واسه تست crash به کار بردمش.

کلا نرم افزار خوبه ولی اگه هدفمند یاد بگیری بهتره.
نرم افزارهای مدلینگ را به یه دیپلمه هم میشه یاد داد ولی برای تحلیل یه مسئله با یه نرم افزار مثله اباکوس باید تئوریاش را هم تا حدودی بفهمی.
تو مملکت ما اگه میخوای کارمند شرکتهای نفت و وزارت دفاع و اینا باشی موقع استخدام خوبه که با این نرم افزارها اشنا باشی ولی تو عمل شاید به ندرت نیاز به تحلیل داشته باشی. ولی نیاز به مدل شازی خیلی پیدا میکنی.

سلام
ایا میشه که از نرمافزار ansys یا abaqus برای تخلیل مدل عبور هوا از یک سطح متخلخل استفاده کرد؟

vahid57058

عضو جدید
سلام

من کار با نرم افزار ها را با انسیس شروع کردم
اتوکد و سالید هم میخوام شروع کنم

می خواستم بدونم یادگیری این 3 نرم افزار تقریبا نیازهای معمول یه مهندس تازه کار رو برآورده میکنه یا اصلا براش امتیاز هست؟

برای هر کدوم چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که بشه تسلط خوبی رو برنامه ها داشت؟

با تشکر
باسلام
به نظر من چون abaqus ساده تر هستش اول این شروع کن بعد ansys را

در مورد مدلینگ اول autocad کار کن بعد solidwork

اگه میخوای مدلینگ و تحلیل با هم کار کنی پیشنهادم catia و pro/eng هست

با آرزوی موفقیت برای شما

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باسلام
به نظر من چون abaqus ساده تر هستش اول این شروع کن بعد ansys را

در مورد مدلینگ اول autocad کار کن بعد solidwork

اگه میخوای مدلینگ و تحلیل با هم کار کنی پیشنهادم catia و pro/eng هست

با آرزوی موفقیت برای شما

البته اگه انسیس ورک بنچ ( ورژن 11 و 12 ) کار کنید دیگه سراغ خیلی از نرم افزارها نمیرید

vahid57058

عضو جدید
سلام
ایا میشه که از نرمافزار ansys یا abaqus برای تخلیل مدل عبور هوا از یک سطح متخلخل استفاده کرد؟
با سلام
در مورد abaqus نمیدونم ولی ansys
به غیر از تحلیل های مکانیکی تحلیل های دیگه ( امواج - الکتریسته - حرارت -سیالات و ....)
فکر میکنم هوا هم سیال باشه
البته شما باید به مدل کردن سطح متخلخل اطلاعات خودتون بالا ببرید

goh@ri

عضو جدید
با سلام
در مورد abaqus نمیدونم ولی ansys
به غیر از تحلیل های مکانیکی تحلیل های دیگه ( امواج - الکتریسته - حرارت -سیالات و ....)
فکر میکنم هوا هم سیال باشه
البته شما باید به مدل کردن سطح متخلخل اطلاعات خودتون بالا ببرید
میشه با نرم افزار ancyc catexاگه اسمشو اشتباه نکرده باشم
که یکی از شاخه های ansys هست این کارو انجام داد؟میشه بیشتر راهنماییم کنید؟

آخرین ویرایش:
بالا