جادوگر چیست و چگونه کار می کند ...!

elma

عضو جدید
بچه ها تو رو خدا یکی جواب این دوست عزیزمون بده. البته هر کی در مورد جادوگر و ربطش با فوتبال رو میدونه..................بسه خیلی اذیت این دوستمون ندین:crying::crying:.............شرمنده که چیزی نمی دونم .............:crying::crying::wallbash::wallbash:
دستت درد نکنه بالاخره یکی اینجا منو درک کرد :gol:

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • Like
واکنش ها: elma

ahmadlinux

عضو جدید
مال من قرمز بود

ولی مال من نقره ای هست چون مال ما مثل هم نیست پس بهت نمیگم جادوگر کیه:D:D:D
الان که دارم فکر میکنم گوشی من اصلا" این مدلی نیست:surprised::surprised:
خیله خوب حالا گریه نکن بهت میگم جادوگر کسیه که با استفاده از یکسری کارها و وردها و طلسمهای که با ارتباط از شیطان و اجنه و روح ها انها را یاد میگیره میتونه مثلا" بازیکن حریف موقع ضربه زدن به توب دچار اشتباه بشه
البته طبق یکی از احادیث پیامبر از هر100کار و قولی که از طرف موارد بالا به جادوگر داده می شود فقط به یکی از اونها عمل میکنند
در ضمن دنبال این کارها نرو که اصلا" عاقبت خوبی نداره و بعدا" پشیمان میشوی
فکر کنم واسه شما همین قدر کافی باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: elma

elma

عضو جدید
ولی مال من نقره ای هست چون مال ما مثل هم نیست پس بهت نمیگم جادوگر کیه:D:D:D
الان که دارم فکر میکنم گوشی من اصلا" این مدلی نیست:surprised::surprised:
خیله خوب حالا گریه نکن بهت میگم جادوگر کسیه که با استفاده از یکسری کارها و وردها و طلسمهای که با ارتباط از شیطان و اجنه و روح ها انها را یاد میگیره میتونه مثلا" بازیکن حریف موقع ضربه زدن به توب دچار اشتباه بشه
البته طبق یکی از احادیث پیامبر از هر100کار و قولی که از طرف موارد بالا به جادوگر داده می شود فقط به یکی از اونها عمل میکنند
در ضمن دنبال این کارها نرو که اصلا" عاقبت خوبی نداره و بعدا" پشیمان میشوی
فکر کنم واسه شما همین قدر کافی باشه
مرسی که با اینکه مال ما مثل هم نبود جواب دادی :D
حالا چرا دنبال این کارا نرم و عاقبت خوبی نداره یعنی چی می شه که بعدا پشیمون می شم !؟:eek:
خوب حالا که اینو گفتی پس تیانی و دلال فوتبالم بگو