ثبت دامين رايگان و ارائه هاست رايگان! واقعيه بياين تو

rrasheli

عضو جدید
با سلام به همه دوستان
تيم مقابله با فرقه ضاله وهابيت به تمام كساني كه مايل هستند در زمينه دين و فرهنگ و مذهب فعاليت نمايند و همچنين به كساني كه داراي وبلاگ مذهبي هستند دامين رايگان ir. ثبت نموده و همچنين هاست رايگان در اختيار آنان قرار دهد. همچنين در صورت تمايل كاربر آن را طراحي كرده و در اختيار شما قرار دهد. براي اين كار فقط كافي است فرم درخواست امكانات را در سايت www.vahhabiat.net به صورت دقيق و كامل پر نماييد.
اگه خواستين اطلاعات بيشتري در اين مورد كسب كنيد به آيدي rrasheli@yahoo.com پيام بفرستين.

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اگه مفته یه دونه به ما بده که توش مطلب علمی بنویسیم //
به والله این مطالبی رو که شما گفتین باعث پیشرفت نمیشه ..!!!

وهابیون که اصلا عددی نیستن که ما بخوایم وقتمون رو روشون هدر بدیم...

rrasheli

عضو جدید
آقا اگه مفته یه دونه به ما بده که توش مطلب علمی بنویسیم //
به والله این مطالبی رو که شما گفتین باعث پیشرفت نمیشه ..!!!
وهابیون که اصلا عددی نیستن که ما بخوایم وقتمون رو روشون هدر بدیم...

دوست عزيز هرچيزي رو كه كوچيك نشون بدي و يا اصلا در نظر نگيري يا به قول شما بگي كه عددي نيستن زماني بزرگ ميشه و تاجايي كه اگر خودمون هم بخوايم نمي تونيم جلوشو بگيريم.
من يه نقشه واستون ميذارم كه جاهايي كه با قرمز مشخص شده اهداف وهابيون جهت تسخير هستش اينجاها شيعه نشين هستن. در ضمن من نگفتم كه فقط وهابي گفتم فرقه هاي ضاله. چندين فرقه ضاله وجود داره غير از وهابي. درسته كه اينجا باشگاه مهندسانه ولي دليل نميشه كه ما دين و مذهب خودمونو ترويج نديم و تبليغش نكنيم. واسه مطالب و زدن سايت هاي علمي كلي سايت هست كه فضاي رايگان ميده.

يا علي

safa_re5000

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای داد پس وهابی شدیم رفت که؟؟

حالا میگم چجوریه با این همه تبلیغ اسلام چرا نباید بره جایی؟؟

فکر نمیکنین به جای تخریب بهتره خودمونو معرفی کنیم به همه ی دنیا ؟؟؟

rrasheli

عضو جدید
ای داد پس وهابی شدیم رفت که؟؟

حالا میگم چجوریه با این همه تبلیغ اسلام چرا نباید بره جایی؟؟

فکر نمیکنین به جای تخریب بهتره خودمونو معرفی کنیم به همه ی دنیا ؟؟؟

دوست عزیز شما نه وهابی هستین و نه چیز دیگه. در ضمن وهابی ها که اینقد سرمایه میذارن واسه از بین بردن شیعه اگه شیعه ها هم این همه سرمایه گذاری می کردن که دیگه اثری از وهابی و بهایی و بابی و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه نبود.
منم قصد توهین به کسی رو ندارم. فقط قصدم اشاعه این کار درست بود. البته من فقط توی این انجمن این پست رو نکردم و توی 8 یا 9 تا انجمن دیگه هم زدم.
بازم میگم تیم مقابله با فرقه های ضاله با ارائه هاست و دامین رایگان به دارندگان سایت و وبلاگ مذهبی و کسانی که دوست دارند در این زمینه فعالیت کنند در خدمت شیعیان می باشد.
یا علی

بالا