[ تیر نیم طبقه برای اجرای پله ]

rose_Sefid

عضو جدید
بچه ها كسي ميدونه ايني كه تو عكس دورش دايره كشيدم چيه؟ خواهشا هركي ميدونه توضيح كامل بده مرسي

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    32 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hfb2003

عضو جدید
اجرای تیر نیم طبقه برای اجرای پله است. به این صورت که تیر نیم طبقه بر روی ستونکهای استوار بر تیر اصلی قرار گرفته است.
البته من هم تا به حال این روش اجرا رو ندیدم. به نظر من در موقع زلزله خیلی خطرناکه چون اصلا توانایی جلوگیری از حرکت پله را ندارد. تا نظر دیگر دوستان چه باشد؟

rose_Sefid

عضو جدید
خب اين روش مزيتش به اجراي ستون چيه؟ چرا از اين روش استفاده مي‌كنند؟ چرا كسي جواب نميده؟ يعني تو اين انجمن فقط 1 نفر بود كه به من جواب بده!؟!!!!!! :mad:

fari_civil

عضو جدید
تیر نیم طبقه به هرحال باید رو یه ستونی باشه دیگه. حالا این یارو نخواسته فضای اطراف را پلش خالی باشه پس به ستونای آکس دس نزده جاش دوتا ستونچه!!! برانگه داری تیرنیم طبقه زده.
مزیتم والانمیدونم!!!:d
اصلاً ساختمونه اسکل!!!! مگه میشه ستون پیوسته نباشه!!!!! :surprised:جلل مخلوق!!!!:surprised:

hfb2003

عضو جدید
خب اين روش مزيتش به اجراي ستون چيه؟ چرا از اين روش استفاده مي‌كنند؟
دوست عزیز این روش نسبت به اجرای ستون کامل هزینه کمتر دارد و اجرای تیر نیم طبقه کامل هم احیاناً از نظر ملاحظات معماری امکان پذیر نبوده است. ولی در مورد دلیل چنین اجرایی از طراح آن باید سوال کرد که در چند و چون معماری آن قرار دارد.

چرا كسي جواب نميده؟ يعني تو اين انجمن فقط 1 نفر بود كه به من جواب بده!؟!!!!!! :mad:
چرا اینقدر عصبانی!!!!؟؟؟؟:surprised: :eek:
احتمالا دوستان دیگر درخواست شما رو ندیدن یا اینکه با جواب بنده نیازی به پاسخ دیگری ندیدن.:smile:

fari_civil

عضو جدید
دوست عزیز این روش نسبت به اجرای ستون کامل هزینه کمتر دارد و اجرای تیر نیم طبقه کامل هم احیاناً از نظر ملاحظات معماری امکان پذیر نبوده است. ولی در مورد دلیل چنین اجرایی از طراح آن باید سوال کرد که در چند و چون معماری آن قرار دارد.

:smile:

ای بابا خوب این ستونای نصفه تو زلزله نمی ترکن؟؟؟؟؟:surprised:
عین تیر تره عمل نمیکنه!!!!؟؟؟؟؟