بدبخت داشت مقاومت میکرد که نره زیر مجموعه تیرانچرا گرز؟
به زور گرفتنش؟
بدبخت داشت مقاومت میکرد که نره زیر مجموعه تیرانچرا گرز؟
به زور گرفتنش؟
یا خدااااا یکی از صاحباش اومدچرا گرز؟
به زور گرفتنش؟
احتمالا این تکنولوژی از تیران به بیشه انتقال پیدا کردهچرا گرز؟
به زور گرفتنش؟
من امروز تصادفا رفتم اولین پیامای صفحتو خوندم ۱۷ سال پیشم داشتی به دخترا میگفتی من ساده اممن مظلوم و ساده ام
مظلوما زدن ندارن
دخترم نترسیا خدااااا یکی از صاحباش اومد
سارا جون من بی تقصیرم![]()
همچین هم خشک و بی آب و علف نیست، درختها توی این عکس معلومه
دقیقا، منم دیدم اونا رومن امروز تصادفا رفتم اولین پیامای صفحتو خوندم ۱۷ سال پیشم داشتی به دخترا میگفتی من ساده امباثبات ترین آدمی که تو زندگیم دیدم از بچگیت تا الان هیچ تغییری نکردی
اره بابا این یه تیکه ش خوبه!!همچین هم خشک و بی آب و علف نیست، درختها توی این عکس معلومه![]()
منم دیدمدقیقا، منم دیدم اونا رو![]()
پس واجب شد یه تیران گردی بریم دسته جمعیاره بابا این یه تیکه ش خوبه!!
وسطش رودخونه و ابشاره دور تا دورش بیابونه!!!

شمسی ثابته این ماییم که داریم به دورش میچرخیمهمچین هم خشک و بی آب و علف نیست، درختها توی این عکس معلومه![]()
تشریف بیارین ، در خدمتمپس واجب شد یه تیران گردی بریم دسته جمعی![]()
باید دعوتمون کنهپس واجب شد یه تیران گردی بریم دسته جمعی![]()
من نه، من نه، من نهشمسی ثابته این ماییم که داریم به دورش میچرخیم![]()

قدمتون روی چشمباید دعوتمون کنه![]()
حالا که اینطور شد تو قمر خودمی فقط باید دور من بچرخیمن نه، من نه، من نه![]()
اینو که همه شهرا دارن چه چیز در خور توجهی داره
چشمت بی بلاقدمتون روی چشم
ولش کن بابا، خودمون میریمباید دعوتمون کنه![]()
ولش کن بابا، خودمون میریم
مگه نمیشناسیش، اگه یه بار دعوتمون کنه تا 3 بار دعوت از ما نگیره ولمون نمیکنه![]()
بیخیال بابا، زیاد تعریف نکن ازش، یه وقت جدی میگیرهچشمت بی بلا
کلا معلوم بود آدم مهمون نوازی هستی
بیخبر میریم
یعنی سرزده سر بزنیم؟
- قلعه قمیشلواینو که همه شهرا دارن چه چیز در خور توجهی داره
اینکه نصف استان اصفهانه- قلعه قمیشلو
- پارک ملی قمیشلو (همون پناهگاه حیات وحش)
پارک ملی قمیشلو در دوران قاجاریه به عنوان یکی از شکارگاههای محبوب شاهزادگان و ناصرالدین شاه قاجار شناخته میشد. مسعود میرزا، فرزند ارشد ناصرالدین شاه و والیاصفهان، این منطقه را به عنوان شکارگاه اختصاصی خود اعلام کرده و استفاده از آن را برای دامها ممنوع کرد. این اقدام موجب شد که پارک ملی قمیشلو به یک منطقه حفاظتشده برای حیاتوحش تبدیل شود.
پوشش گیاهی پارک ملی قمیشلو شامل 371 نوع گیاه از 244 جنس و 63 تیره است ، در این پارک، حیواناتی نظیر آهو، گوزن، پلنگ، گرگ، و بسیاری از پرندگان مختلف زندگی میکنند
- یه چشمه داره در بخش دربند که کنارش یه سری باغان احداث شده و دیدنیه در نوع خودش
- کوچه باغها با دربهای سنگی نیز قابل دیدنه و قدم زدن توی این کوچه باغها حس آرامش داره
- یه کوه کوچیکی هم داره به نام کوه کمشچه که سطح بزرگی از این کوه ، سنگ صاف صاف هستش و در اطراف این کوه گنجهایی هست که تا الان دو سه تاش را پیدا کردند یکی از آشناهای ما هم پارسال از همین حدود یه گنج پیدا کرد که شامل سکه طلا بود
- یه رودخانه هم از کنار شهر میگذره که متاسفانه به علت خشکسالی های اخیر فعلا آب نداره ، فقط در صورتی که بارندگی زیاد بشه آب را باز میکنند در رودخونه
- یه امامزاده هم داره بنام امامزاده احمدبن محمد حنفی
- یه مسجد قدیمی هم داره بنام مسجد خان
- بقیه دیدنیهاش شامل : سد خاکی ، چشمه مرغاب ، چشمه احمدرضا ، چشمه شاهی و .......... در اطراف تیران هستش
چادگان چیز خاصی ندارهاین قمیشلو و کمشچه رو بیخیال شو برو سراغ چادگان و دهکده ساحلی و حجت آباد
اونجا رو تصرف کن قشنگ تره
فقط این جاده کمربندی تیرانم اسفالت کنین محض رضای خدا

عوارضی بزار هر کی میخاد رد بشه بره چادگان عین سر گردنه پول زور بگیرچادگان چیز خاصی نداره
یه دهکده هستش که ویلاهای زیادی ساختن و نزدیک سد زاینده روده
حجت آباد هم یه روستای کوچیکه که نزدیک رودخانه زاینده رود هست
از سد زاینده رود تا خود اصفهان یه جاده دهست که شامل روستاهای زیادی میشه مثل حجت آباد ، مارکده ، صادق آباد و ....... این جاده چون از کنار رودخونه میگذره بسیار دیدنیه و مردم اصفهان و شهرهای دیگه هر جمعه میان در این مسیر و یه جایی در کنار رودخونه میشینن
بنابراین زیباترین و باحال ترین و بهترین جا برای تفرین همین جاده هستش که از کنار رودخانه میگذره
البته همه اینها جزو تیران هستش و با مجوز تیران کار میکنند![]()