مرید دکتر گلابچی
عضو جدید
مرسی گلم من نمیدونم از چی و چطور شروع کنم و به کچا برسمبچه ها دارن طراحی میکنن و کاراشونو میذارن تو تایپیک تمرین گروهی خرداد 93
و ایراداشونو برطرف میکنن
مرسی گلم من نمیدونم از چی و چطور شروع کنم و به کچا برسمبچه ها دارن طراحی میکنن و کاراشونو میذارن تو تایپیک تمرین گروهی خرداد 93
و ایراداشونو برطرف میکنن
مرسی گلم من نمیدونم از چی و چطور شروع کنم و به کچا برسم
عزیزم...این کلید واژه ها براساس حروف الفبا است و هر جا و تووو هر مبجثی ک سئوال باشه شماره ص رو جلوش زده...یعنی شک نکن ک سردرگم اصلا نمیشی...فقط نیاز به سرعت عمل و دقت داره...
به نظرم اونهایی ک اینو استفاده کنن و البته یه دور هم هر کتاب رو خونده باشند 100% قبولند....
سلام دوستان من راهنمایی میخام در مورد طراحی چطوری شروع کنم چکار کنم جزوه ای هست لطفا راهنمایی کنید
یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشه برا آزمون طراحی چکار کنم
سلام دوستان بیاین در مورد کار agin جان که لطف کردن و کارشونو واسمون گذاشتن نظر بدیم که یک نمونه موفق هستش درس بگیریم چه تکنیک های خوبی داره؟ و چه ایراداتی داره ممنون میشم اگه خودشون هم کمک کنن بهمون یا حق . مشاهده پیوست 199400
منم امسال امتحان دادم اولین بار و با نمره 20 متاسفانه قبول نشدم. اما جزوه یکی از دوستام که کلاس رفته بود رو خوندم گفته بودن اصلا نیازی به داکت نیست توی طرحمنم نذاشتم!!
دوستان بیاید باهم وسایلی که لازمه ببریم سر جلسه طراحی رو مرور کنیم.
به نظر من سوال همین ازمون اذر 92 رو بصورت دقیق و صحیح و کامل با کد بکشیم بعد پرینت بگیریم اینم با خودمون ببریم سر جلسه که اونجا با توجه به اون چک کنیم که همه چیزا کامل باشه از قلم چیزی نیوفته.خب پوستی
راپید.... کاغذ آ4.... پاک کن...اتد....شابلون.... تخته رسم (اونایی که میخوان)... چسب کاغذی...ماشین حساب....فعلا اینارو یادم اومد ...و البته درست کردن چک لییستی از مواردی که باید سر آزمون رعایت کنیم تا یادمون نره، مثلا
نمایش کد ارتفاعی
نمایش اندازه گذاری
در همکف رو به بیرون
تهویه تاسیسات
و.....
راستی به نظر شما کفایت نمیکنه همون با اتود بکشیم دیگه راپیدی نکنیم؟
مهندس جان خط کشخب پوستی
راپید.... کاغذ آ4.... پاک کن...اتد....شابلون.... تخته رسم (اونایی که میخوان)... چسب کاغذی...ماشین حساب....فعلا اینارو یادم اومد ...و البته درست کردن چک لییستی از مواردی که باید سر آزمون رعایت کنیم تا یادمون نره، مثلا
نمایش کد ارتفاعی
نمایش اندازه گذاری
در همکف رو به بیرون
تهویه تاسیسات
و.....
مهندس جان خط کش
گونیا
پرگار
اشل هم اضافه کنید بهش.
موافقمراستی برای شرع کار از کجا شروع کنیم به نظر شما ؟
نظر من اول درز انقطاع رو با توجه به ارتفاعمون مشخص کنیم و بعدش دیوار اطراف بعد ستونهای چهار طرف رو بزاریم بعد پارکینگ هارو جانمایی و بعد اسانسور و بعد بقیه ستونگذاری و بقیه مراحل.
نظر شما چیه؟
البته اینا گه گفتم در صورتی هست که زیرزمین نداشته باشیمراستی برای شرع کار از کجا شروع کنیم به نظر شما ؟
نظر من اول درز انقطاع رو با توجه به ارتفاعمون مشخص کنیم و بعدش دیوار اطراف بعد ستونهای چهار طرف رو بزاریم بعد پارکینگ هارو جانمایی و بعد اسانسور و بعد بقیه ستونگذاری و بقیه مراحل.
نظر شما چیه؟
بله حتما سعی کنید اگر با راپید نمیرسید و نصفه میشه به هیچ وجه کار نکنید بشنین مدادی ها رو تمیز بکشین اگر وقت شد و میبینین میرسین اول ستون ها بعد دیوار ها رو راپیدی میکنید و تا آخر ....من ستونامو با آکسامو وقتی قطعی شد با راپید میکشم، اگر وقت آوردم بقیه کارمو در آخر راپیدی میکنم اگر نه اصلا .....
چون به نظر من اولویت با مدادی یا راپیدی نیست فقط تمیز تر میشه با راپید، در مورد چک لیستم به نظر من بهتر از اینه که با کد بکشیم یه کارووو ببریم، خوبه هااااااا ولی چک لیست خیلی بهتر جواب میده، هر چی کشیدیمو یه تیک میزنیم با یه رنگه دیگه، آخرش میبینیم هر چی تیک نزده بودیمو اضافه مکینیم به کارمون
من ستونامو با آکسامو وقتی قطعی شد با راپید میکشم، اگر وقت آوردم بقیه کارمو در آخر راپیدی میکنم اگر نه اصلا .....
چون به نظر من اولویت با مدادی یا راپیدی نیست فقط تمیز تر میشه با راپید، در مورد چک لیستم به نظر من بهتر از اینه که با کد بکشیم یه کارووو ببریم، خوبه هااااااا ولی چک لیست خیلی بهتر جواب میده، هر چی کشیدیمو یه تیک میزنیم با یه رنگه دیگه، آخرش میبینیم هر چی تیک نزده بودیمو اضافه مکینیم به کارمون
سلام بچه ها من همه این جزوه ها رو دارم هر کس خواست ایمیل بده تا بفرستم(هاشمی.صمصام.ایزدپناه...).خیلی جزوه کامل کاملی نیست.خیلی از چیزایی که گفتن تبلیغاتیه
بستگی به تعداد طبقات داره ولی حداقل باید 30*30 باشهلطفل کمک کنید،،، واسه امتحان ستون 20 در 20 ایرادی نداره؟؟
تو این تعداد طبقاتی که آزمون میده 25*25 کفایت میکنه.لطفل کمک کنید،،، واسه امتحان ستون 20 در 20 ایرادی نداره؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی | آزمون های نظام مهندسی | 614 |