تکنیک های برتر جهت قبولی در آزمون طراحی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
راستی حداقل ارتفاع مسکونی مبحث4 توی جدول صفحه85 و همچنین قسمت مقررات اختصاصی تصرف ها )تصرف مسکونی( اومده.
اصلا ضوابط معلولینو کجاهای طرحمون باید رعایت کنیم؟ چون حداقلهای مبحث 3و4 با حداقلهای ضوابط معلولین خیلی فرق داره.

arc eng

عضو جدید
راستی حداقل ارتفاع مسکونی مبحث4 توی جدول صفحه85 و همچنین قسمت مقررات اختصاصی تصرف ها )تصرف مسکونی( اومده.
اصلا ضوابط معلولینو کجاهای طرحمون باید رعایت کنیم؟ چون حداقلهای مبحث 3و4 با حداقلهای ضوابط معلولین خیلی فرق داره.

ضوابط معلول رو در حدی که سوال ازت خواسته باشه... معمولا فقط ورود به ساختمون هستش که با جک و بعضیا با رمپ حلش میکنن. دیگه ارتفاع طبقات و پله رو نیازی نیس براش ضوابط معلول رو رعایت کنی.

ارتفاع 2.70 برای طبقات و 2.40 برای پیلوت و 0.30 برای سقف بذار. پله ها هم 0.18

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
شما ارتفاع پله ها رو 18 سانت گرفتین؟ مگه نباید 17 سانت باشه؟
چون دیدم که کف تا کف طبقات رو 3.20 گرفتین.

سلام
ارتفاع 17 در طبقات نیازی نیست !
ارتفاع 17 پله ها به خاطر معلولینه و اونها از پله بالا نمیرن از آسانسور میرن !

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس دوستانی ک موافق خرید گروهی هستیم اعلام آمادگی کنن...به 10 نفر برسیم خیلی خوب میشه...بیشترم شد بهتر....حداقل اگه جزوه خوب هم نبود بازم دلمون نمیسوزه...میگیم صدقه شد .....
من
بهارک
saeedyavari
بقیه دوستان همین پست منو تشکر بزنند ببینیم 10 میشیم؟؟؟
نهایت تا 24 فروردین فرصته...تا اون موقع دوستان حتما یه نیم نگاه به مباحث بزنند...وقتی کرفتیم حتما باید درست بودن جزوه ثابت بشه;)

دقت کردین کسی که جزوه میفروشه و کساییکه میگن جزوه رو خریدن و خوب بوده همشون تازه وارد هستن ؟؟؟؟؟؟
پس میتونن همه اینا یه نفر باشن با نام کاربریهای مختلف ، و معلوم نیست این جزوه چه جوریه!!!!!

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دقت کردین کسی که جزوه میفروشه و کساییکه میگن جزوه رو خریدن و خوب بوده همشون تازه وارد هستن ؟؟؟؟؟؟
پس میتونن همه اینا یه نفر باشن با نام کاربریهای مختلف ، و معلوم نیست این جزوه چه جوریه!!!!!
اینو خوب اومدی... تو پیشنهاد ایتاد اسکیسم همین اتفاق افتاد...

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها من دوباره درباره ارتفاع پله ها و ضخامت سقف قاتی کردم...:w04:
آخه چه جوره هرکی یه چیزی میگه؟ توی مبحث گفته ارتفاع پله 17سانت؛ 18تا بذاریم کف تا کف طبقه میشه 3.06. اگر سقفو30 بگیریم ارتفاع طبقه میشه 2.76
اگر هم 40 بگیریم طبقمون میشه2.66
البته توی مبحث4 حداقل ارتفاع رو 2.60 زده. ولی خب توی توی برش که باید سقفو بزنیم 30 بزنیم یا 40؟ اصلا من قاتی کردم ها............:confused:

ارتفاع مسکونی کف تا کف 3.15
18 تا پله هر بازو 9 تا ارتفاع میشه 17.5 سانت
ضخامت سقف 40 سانت
ارتفاع مفید 2.75 میشه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
دوستان کسی شابلون پله یا مبلمان درست کرده؟
کسی در این مورد تجربه ای داره؟:huh:

ha@sa

عضو جدید
منم جزوه میخوااااااااااااااااامممممممممممممممم

bahar-spring

کاربر بیش فعال

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا خیلی از بچه ها اورده بودن سر جلسه سری قبل خیلی در وقت صرفه جویی میکنه ! اگه کسی درست کرده قبلا دانش ساختشو در اختیار دوستان دیگه هم بزاره

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان دیگه تو تایپیک های قبلی مسائل جالبی رو گفتن ازشون تشکر میکنیم دوست دارم همه رو اینجا بذاریم که از مطالب مفید اونا هم استفاده کرده باشیم.
میشه از جک استفاده کرد ولی در کنار جک بنویسید که رمپ برای معلولین با شیب مناسب مثلا 2% ببینید من همیشه توی تاپیک های دیگه گفتم اینجا هم میگم پارسالم به 3 تا از دوستام این نکته هارو گفتم همه قبول شدند کسیای که برگه هارو تصحیح میکنند حوصله ندارند خط کش رو کارتون بزارند پس بیخیال دقیق کشیدن بشید پس نکته اول

1.زیاد وارد جزئیات نشید و دقیق و میلیمتری کار نکنید
2.همه چیز رو تو کارتون بنویسید به اعداد اکتفا نکنید مثلا اگه شیب پشت بام 2% هست بزرگ با رنگ متفاوت بنویسید شیب برای مناطق معتدل 2 % یا یه علامت بزنید بنویسید درز انقطاع 2 سانتی متر
3. همه شیت ها بکشید حتی شده ناقص چیزی را سفید نزارید
4. روی زمانتون خیلی برنامه داشته باشید
5. ناهار نخورید چون خوابتون میگیره بهتره یه لقمه سبک مثل نون پنیر و گردو ببرید ناهار چربشون به درد خودشون میخوره
6. شابلون دستی خودتون درست کنید مثلا شابلون پله با مقوا درست کنید
7. از جاتون زیاد بلند نشید نرید سر کار دیگرون سرک بکشید چون تمرکزتونا بهم میزنه یا مثلا یه چیزی میبینید میگید نکنه دارم اشتباه کار میکنم و اعصابتون میریزه به هم و دیگه کاری هم که خودتون داشتید انجام میداد را نمی تونید کامل کنید
8. همه چیز با خودتون ببرید حتی کتابهای مقررات ملی حتی اگه ازش استفاده نکنید این جوری خاطرتون جمع میشه
9. پلانهای اماده به دردتون نمیخوره ولی با خودتون ببرید بازم برای اون اعتماد به نفسه

bahar-spring

کاربر بیش فعال
توضیح بند 4-7-1-1-2 مبحث 4

توضیح بند 4-7-1-1-2 مبحث 4

دوستان بند 4-7-1-1-2 قسمت آ (صفحه88) یه جورایی مبهمه. :que: :w10:کسی میتونه دقیقا توضیح بده چی میخواد بگه؟

sam architect

عضو جدید
پس دوستانی ک موافق خرید گروهی هستیم اعلام آمادگی کنن...به 10 نفر برسیم خیلی خوب میشه...بیشترم شد بهتر....حداقل اگه جزوه خوب هم نبود بازم دلمون نمیسوزه...میگیم صدقه شد .....
من
بهارک
saeedyavari
بقیه دوستان همین پست منو تشکر بزنند ببینیم 10 میشیم؟؟؟
نهایت تا 24 فروردین فرصته...تا اون موقع دوستان حتما یه نیم نگاه به مباحث بزنند...وقتی کرفتیم حتما باید درست بودن جزوه ثابت بشه;)
سلام میگم جزوه رو تهیه کنیم دیگه الان 14 نفری شدیم هر کسیم بعدا اضافه شد که بهتر . اخه وقت زیادی نداریم.

arefe-rad

عضو جدید
میشه کمی درباره نحوه درست کردنش بگی. مرسی.

با اتوکد پلانشو بکش بعدش با برش لیزری بده برات در میارن.بشون توضیح بده که میخای شابلون بشه.خودش دیگه میدونه(البته بهتره ببری این برش لیزری هایی که ماکت معماری میسازن چون واردترن)
من فایلشو ندارم. دوستم کشیده بود که اونم به همونجا داد که برش بزنن وگرنه برات میذاشتم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان بند 4-7-1-1-2 قسمت آ (صفحه88) یه جورایی مبهمه. :que: :w10:کسی میتونه دقیقا توضیح بده چی میخواد بگه؟
به نظرم منظورش اینه که در واحد های مسکونی بیش از 75 متر مربع دسترسی به خواب اصلی یا والدین (مستقل) نباید از طریق اطاق دیگری باشه یا نباید مستقیما از نشیمن و پذیرایی وارد اتاق خواب اصلی بشه باید و یک هال فرعی قبل ازخواب والدین و خواب کودک و حمام داشته باشیم . نکته خوبیه واسه طراحی دوستان

sam architect

عضو جدید
آخهجزوش خوبه؟!!!!!!!!
اگه 17 نفر باشین نفری 3000 تومن میشه
دوستان سایت فروشنده این جزوه ها قیمت رو پایین اوره و زده 35000 تومان که برا 14 نفر میشه نفری 2500 بنظرم یکی بشه سر گروه و تهیه کنه و به بقیه نفرات بدش.

arefeh

کاربر ممتاز
سلام میگم جزوه رو تهیه کنیم دیگه الان 14 نفری شدیم هر کسیم بعدا اضافه شد که بهتر . اخه وقت زیادی نداریم.

عزیزم الان 14 نفر شدیم....البته با خودم 15 نفر....فقط به نمایندگی یکی بیاد اعلام حاضری کنه ک پولامونو به حساب اون بریزیم ک اون بخره...اینو بگم البته داریم ریسک میکنیم...
اصلا معلوم نی واقعا خوب باشه یا نه....
حالا از بین خودتون یکی رو انتخاب کنید ک زحمتشو بکشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا