تو رو خدا کمکم کنید خفن دلم گرفته!

chi.mishod

عضو جدید
چه جوری بهش بگم
من یه بار که به بهونه گرفتن جزوه باهاش صحبت کردم قلبم داشت از جا کنده میشد
تازه دو بار شمارمو بالای جزوش نوشتم اما خطش زده بود اخه خیلی مثبته منم عاشق همین رفتارش شدم
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
ای ول جه بجه ی با حالیه دختره
حالا شاید شمارتو حفظ می کنه بعد خطش میزنه که کس دیگه بر نداره :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

• Like
واکنش ها: eder

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز

چقد این بشر فیلمه.....ای خدااااااااااا...(تا کی بخوابیم ما...........:D:D:D:D:D:D:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بگو دیگه>>>تا کی بخوابیم ما جدا؟>!:surprised::D:D:D

:surprised::surprised::eek::surprised:

اینجا چه خبره !!!؟

بابا این رفیقمون اومده بود تا ارشادش کنیم.... اما الان با این بحث ها منحرف میشه !!:biggrin::biggrin::biggrin:

biologist_66

عضو جدید
سلام آق علی.دکی بیخیالش شو،میدونم سخته ولی میتونی.خود من تجربه شو داشتم تنها راهش اینکه بیخیالش باشی.اگه ادامه بدی اونوقت صددرصد تو درساتم اثر میذاره و نمیتونی هواستو برا درس جمع کنی اونوقت دکتر نمیشی ها.:smile:
بی خیال

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی آقا اینا عشق نوجوونیه..
هیچ اشکالی هم نداره...اصلا شما تو این سن باید هم عاشق بشی
ولی بدون که اینا زودگذره و اگر الان نتونی بیخیالش بشی بعداً پشیمون میشی...

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سال سوم دبیرستانم و تو کلاسهای المپیاد دختری رو دیدم که بد جور عاشقش شدم البته از نوع واقعیش و صرفا برا دوستی نمیخوامش و میخوام در اینده باهاش ازدواج کنم و در این رابطه 100درصد اطمینان دارم!
من هشتم اردیبهشت دوباره سر امتحان مرحله 2 المپیاد اونو میبینم!
خواهش میکنم یه راه حلی بهم بدید که چه جوری بهش بفهمونم که دوسش دارم؟

با یه بار دیدن طرف میخوای بری بگیریش؟!:surprised:
ببینیم میخوای تو خونه هم همش ببینیش و نگاش کنی؟! یعنی حرف و مرف و اینا کشک؟!:surprised:

اول برو بشناسش حرف بزن بعد حالا اگه اونم راضی بود بعد از صباحی! باهاش دوست شو........:gol:

patris_gh

عضو جدید
همیشه از چیزی که باید بترسی خود ترسه. پس بهترین کار اینه که بری و مستقیم بهش بگی. البته خیلی مودبانه. حتی اگه قبولم نکرد نگران نشو چون از اون لحظه به بعد دیگه بیشتر بهت توجه می کنه و اینجاست که کارت شروع می شه. موفق باشی

paeeizan

اخراجی موقت
اول بگو چند سالته .... اگه زیر 20 سالی .... بیخیال .... چند ماه بگذره .... به الانت میخندی ...
.
.
.
اما اگه ریش و پشمت در اومده .....خوبه ... تو همین همت مضاعف کار مضاعف ...
سعی کن با یه بهونه ای شمار ه ازش بگیر .... که مجبور نشی 10 سال بعد ...بچه هاشو پیدا کنی !!!!!