توهین های قومیتی

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیر محترم! وقتی فحش و ناسزای خانوادگی برخی به 10 کاربر این تاپیک را پاک می کنید، معلوم هست مردم برای ما زبان در می آورند و روی اصلی خود را نشان می دهند.من با چنین مردمی صحبتی ندارم.

دوست نازنین منظورتون از زبان در آوردن من که نبودم ؟ چون از شما بعید بود این چنین سخن گفتن ... ولی مثل اینکه شما روی دیگری دارید که کم کم جلوه میکند
همون فحش و ناسزا ها به من هم داده شد
در ضمن شما مگه کی هستید که مردم برایتان زبان در بیاوردند
( بی احترامی نمیکنم با ادبیات مشابه پاسخ دادم )

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم چند تا آدم مزخرف میان هرچی از دهنشون در میاد اینجا میگن بعد شما زود پیام هارو پاک میکنید واقعا جای تعجبه

اون آقا با یک چیز دیگه مشکل داشت اینجا خودش رو خالی کرد
نکنه انتظار دارید پست هایی که در اونها به ناموس دیگران توهین شده تا ابد تو تاپیک ها بمونه ؟

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد زبان ترکی با اطمینان حرف میزنید ؟

اینم مثال نقض :

فعل شرط در فارسی و حتی در عربی وجود ندارد. برعکس فعلهای شرط ترکی که از کاربردی ترین افعال است و ترك زبان را از استخدام حروف شرط بی نیاز می كند:
گلسه: اگر بیاید
ده سه: اگر بگوید
ایچسه: اگر بنوشد

حالا اگر من بخوام بگم اگر رایت کند چی باید بگم ؟
و چندین مشکل دیگه که مجالی نیست برای گفتن ...
ایشان را نمی دانم، من با اطمینان حرف می زنم چون اشراف کامل به زبانهای فارسی و سه شاخه ی زبان ترکی دارم.عربی نیز کمی بلد هستم.

اما استثناً این مورد را پاسخ می دهم،
این که برای ادای شرط افعال جداگانه وجود دارد دو مزیت است

1.وجود افعال بیشتر که نشان از گستردگی لغات دارد
2.جلوگیری از بکارگیری حروف ربط و اضافه

اولاً رایت،یک واژه ی فارسی نیست که شما مثالش را می زنید،شما اول معادلش را به زبان فارسی به ما بگویید؟
ثانیاً برخی واژه ها بر اساس کشف و یا اختراع جدید بودن، تنها یک اصطلاح خاص هستند.این اصطلاح ممکن است در زبان عموم یک معنی و در زبانهای تخصصی معنی دیگری دهد ویا ممکن است نام یک شخص باشد.

مثلا، فردی که هلی کوپتر را اختراع می کند به پاس زحماتش فامیلی اش(کوپتر) بر اختراع گزاده می شود و حتی آلمانی ها و یا هر جای دیگر از خود کلمه نمی سازند که شما برای آن می سازید(چرخ بال!)

واژه ی شما نیز اگر "رایت" به معنی نوشتن معمولی در زبان عمومی ترکی باشد می شود
Yazın
شرطی بکنیم می شود
Yazsa

اما اگر زبان تخصصی کامپوتر ترکی ست و منظور دستگاه کپی است که در پی سی کاربرد دارد باید به حضورتان برسانم که این نیز همانند هلی کوپتر یک واژه ی خاص است و متعلق به کشور سازنده ی آن.اما با این همه حال سه معادل زیر برای رایتر وجود دارد:

Vırsa
Yapsa
Yazsa

که فنی ترین آن سومی ست هر چند در محاوره اولی بیشتر کاربرد دارد.

در ضمن در زبان فارسی چه واژه ی :رایت" و چه واژه ی "کپی"هر دو غیر فارسی ست.

منتظر رو کردن چندین مشکل دیگر هستیم، منتهی در تاپیک دیگر...

fischer

عضو جدید
من اصلا از فوتبال خوشم نمیاد و وقتمو برای همچین چیزی طلف نمیکنم ... پس تا اینحا معلوم شد که من توی استادیوم فحش نمیدم ... هر کس هم که فحش میده به خودش مربوطه که فرهنگ خانوادگیش رو میرسونه

در مورد زبان ترکی با اطمینان حرف میزنید ؟

اینم مثال نقض :

فعل شرط در فارسی و حتی در عربی وجود ندارد. برعکس فعلهای شرط ترکی که از کاربردی ترین افعال است و ترك زبان را از استخدام حروف شرط بی نیاز می كند:
گلسه: اگر بیاید
ده سه: اگر بگوید
ایچسه: اگر بنوشد

حالا اگر من بخوام بگم اگر رایت کند چی باید بگم ؟
و چندین مشکل دیگه که مجالی نیست برای گفتن ...

با کمال بی ادبی میگید اگر توهینی شد این شما هستید ؟
همون بی فرهنگی که به اون دوست ترکمون فحش داد و ایشون هم عکسش رو توی تاپیک گذاشتن تو صفحه پیام های بازدید کنندگان رکیک ترین فحش ها رو به من داد و منم گزارش تخلف دادم ...

مشکل من با ترک و زبان ترکی نیست مشکل اینه که چرا هر وقت میخواهید زبان ترکی رو پاس داری کنید به زبان پارسی حمله میکنید
بیماری نارسیسیسم این روزها رواج پیدا کرده
هرکس نتونه خودش به دیگران برسه سعی میکنه اون ها رو همسطح خودش کنه

من نمیدونم چرا شما که از فوتبال خوشتون نمیاد چرا در مورد هواداران تراکتور صحبت کنید ولی وقتی که به تیم های خودتون میرسه خودتونو کنار می کشید

در مورد زبان
اینکه من میگم زبان ترکی با قاعده تره حرف خودم نیست این مسئله ای هست که تمام زبان شناسان جهان تاییدش کردن جدا از این حرفها مگر زبان فارسی ایراد ندارد اگه خیلی دوست داری ایراداشو بدونی یه تاپیک درست کن بیام اونجا بهت بگم ولی اگه بخوای خلاصشو بدونی
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مشکلات کنونی زبان فارسی [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زبان پارسی در مرحله ی بغرنج گذار و تحول کیفی است. در کشور ما تا آن جا که مشاهده می شود یک سیاست علمی برای اداره ی آگاهانه ی سیر تکاملی زبان و تسریع این سیر در مجاری سالم و ضرور وجود ندارد. تلاش های انفرادی و یا گروهی جمعی از دوستداران زبان پارسی، هنوز به معنای آن نیست که در این زمینه آن کار جدی که باید یشود، شده است و یا می شود.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زبان پارسی اکنون از همه جهات، در زمینه ی فونتیک، گرامر، لکسیک و از جهت دانشواژه ها ( ترمین علمی ) دچار هرج و مرج شگرفی است که ناشی از سیر خود به خودی آن است. باید درباره ی مشکلات زبان و حل آن ها تصور روشنی داشت و بر اساس این تصور و راه حل علمی، عملکرد و زبان را آگاهانه در مجرایی که به سود تکامل سالم و واقعی آن است سیر داد و به تکامل خود به خودی آن که همیشه با بیراهه ها و کژراهی ها همراه است و طی زمانی طولانی به ثمر می رسد، بسنده نکرد.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عمده ترین مشکلات زبان پارسی چون این هستند :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]١- مسئله ی خط[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۲- دانشواژه ها[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]٣- کارواژه ها ( افعال )[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۴- لفظ عوام و زبان ولایات[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۵- درست نویسی و درست گویی[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۶- سمانتیک و دستور زبان[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۷- عرضه داشت ادب فارسی[/FONT]
برای این 7 مورد توضیحات ثابت شده ای وجود دارد که جایز نمیدانم در اینجا بگم

در ضمن ما همیشه زبان ترکی رو پاس می داریم و هیچ کاری هم با زبان های دیگر نداریم الکی حاشیه درست نکنید

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست نازنین منظورتون از زبان در آوردن من که نبودم ؟ چون از شما بعید بود این چنین سخن گفتن ... ولی مثل اینکه شما روی دیگری دارید که کم کم جلوه میکند
همون فحش و ناسزا ها به من هم داده شد
در ضمن شما مگه کی هستید که مردم برایتان زبان در بیاوردند
( بی احترامی نمیکنم با ادبیات مشابه پاسخ دادم )

منظورم کسانی بودند که پست های ابتدائی شان همخوانی با سایر ادعاهایشان نداشت!
من فکر نمی کنم که فکر کرده باشم شما جزو آن بودید اگر خود شما چنین فکر می کنید حرفی نیست.
من نیز عرض کردم در غیاب همه از همه دفاع کردم الا از خودم،شاید اشتباه کردم،

روی من کاملاً مشخص است، یک رو دارم و آن رک بودن هست مرا از دوستانی بپرسید که می شناسند.اما فردی که در برابر چنین توهین هایی رویش رو نمی شود پس یک رو دارد.
من کسی نیستم، یک انسان هستم،

اما یک چیز! من و شما تا بدینجا یک فرق اساسی پیدا کردیم،

شما برای من و امثال من تعیین تکلیف کردید که به چه زبانی سخن بگویم ولی من تنها پاسخم این بود که جوابی نمی دهم.و هرگز به شما نگفتم که "شما که هستید که برای من تعیین تکلیف می کنید!"
شما با یک سطر ابهامی که فقط شک کردید که شاید به شما نسبت داده شده است که داده نشده بود،فوراً می فرمایید:شما که هستید ...

arasbaran

عضو جدید
برنامه نود به حاشیه بازی صنعت نفت و تراكتور پرداخت نكرد

برنامه نود ادعا می نماید بطور بیطرفانه به مسایل مربوط به فوتبال كشور پرداخت می نماید و گرایش و تمایلی خاص ندارد.
اما ما شاهد هستیم كه در این برنامه برخی مسایل نادیده گرفته شده ولی برخی مسایل بزرگنمایی می شود در هفته سی و دوم و سی و سوم لیگ حواشی تراكتورسازی در برنامه بزرگ نمایی شده ومسئولین استان به سانسور متهم و مورد مزمت قرار گرفتند و مجری آن اعلام كرد كه الان عصر ارتباطات است و نمیتوان با سانسور حقایق را مخفی كرد لذا با تخطئه دست اندر كاران فوتبال استان و با پخش صحنه هایی از حواشی ها توانایی خود را در تهیه حواشی و افشاء حقایق به نمایش گذاشت و اعلام كرد كه نمیتواند به خبرنگاری كه نمیتواند با برنامه نود همامنگ شود اعتماد نماید.
در هفته آخر لیگ در بازی صنعت آبادان با تراكتورسازی حاشیه هایی قابل توجه توسط تماشاگران آبادانی بوجود آمد.
جعفری مدیر عامل باشگاه تراكتورسازی كه با عملكرد نود و سبك و سیاق آن آشناست با انجام مكاتبه و ارسال پیام از عادل فردوسی پور در خواست نمود حواشی آبادان را نیز مورد بررسی قرار دهد اما برنامه نود حتی جمله ای نیز در مورد حواشی آبادان مطرح نكرد و باین ترتیب مشت برنامه نود در سانسور كردن حقایق واتهام سانسور زدن به سایرین باز شد. اگر نیت ایشان برای اصلاح و ساماندهی اوضاع و عدم توسعه زشتیها در استادیومها باشد مورد قبول است در غیر اینصورت گزینشی عمل كردن ایشان موجب سوال بوده و باشگاه تراكتورسازی و هوادارانش در ابهام خواهند ماند

پيرمرد فروم

عضو جدید
شما هم گير داديا آره حرص درسته شما هم حرصمو در نيار :D

من مخالف نیستم دوست گرامی ولی این جزء قوانین هست این هم مقدار تخلفش :

تخلف : عدم تايپ فارسي
مقدار امتياز منفي : 1 امتياز
مدت اعتبار : 45 روز

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/12173-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D9%8A%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D9%81%DB%8C
اینم لینک منبع ....

حالا نمیدونم چطور میشه کسی تاپیک ترکی ( به قول بعضی دوستان ) میزنه و امتیاز منفی نمیگیره .... نمیدونم .... احتمالا تو بخش همشهریها مجاز باشه ولی من هنوز قوانین اون بخش رو نخوندم پس نمتونم نظر قطعی بدم .
اون كسي كه قوانين رو گذاشته بنابر صلاح ميتونه صرف نظر هم كنه - در ثاني آيا قوانين برايتان مهم شده يا اينكه ميبينيد دو نفر به زبان خودشان حرف ميزنند ؟- يا اگرم خيلي به فكر هستيد از رخنه اندازي بپرهيزيد چون فعلا داريد همين كار رو ميكنيد - يا اگرم ديگه خيلي خيلي به فكر هستيد بريد امتياز منفي بديد چون اگرم بديد بايد خيلي از دوستامون اينجا منفي بگيرند با اين حرفتون به ديگر هموطنمون داريد توهين ميكنيد و رو راست داريد ميگيد به زبون خودت حرف نزنيا امتياز منفي بهت ميديم ...... واقعا كه .....

آخرین ویرایش:

fischer

عضو جدید
شما هم گير داديا آره حرص درسته شما هم حرصمو در نيار :D

اون كسي كه قوانين رو گذاشته بنابر صلاح ميتونه صرف نظر هم كنه - در ثاني آيا قوانين برايتان مهم شده يا اينكه ميبينيد دو نفر به زبان خودشان حرف ميزنند ؟- يا اگرم خيلي به فكر هستيد از رخنه اندازي بپرهيزيد چون فعلا داريد همين كار رو ميكنيد - يا اگرم ديگه خيلي خيلي به فكر هستيد بريد امتياز منفي بديد چون اگرم بديد بايد خيلي از دوستامون اينجا منفي بگيرند با اين حرفتون به ديگر هموطنمون داريد توهين ميكنيد و رو راست داريد ميگيد به زبون خودت حرف نزنيا امتياز منفي بهت ميديم ...... واقعا كه .....

دوست عزیزم به خدا حرف من هم همین است ما در اینجا جمع شدیم که دور هم خوش باشیم حالا عده ای از هم زبانان می خواهند با زبان خودشان با هم خوش باشند به هم شعر ترکی بگند و چیز های دیگر.
نرفتند که به زبان خودشان به دیگران توهین کنند در ضمن خودشان را که از دیگران جدا نکردند در تاپیک های عمومی شرکت می کنند در تاپیک های خودشان هم شرکت می کنند
این خیلی بی معرفتیه که بعضی ها حتی چشم دیدن اینکه چند نفر با زبون خودشون دارن تاپیک میزنند و نداشته باشند