من اصلا از فوتبال خوشم نمیاد و وقتمو برای همچین چیزی طلف نمیکنم ... پس تا اینحا معلوم شد که من توی استادیوم فحش نمیدم ... هر کس هم که فحش میده به خودش مربوطه که فرهنگ خانوادگیش رو میرسونه
در مورد زبان ترکی با اطمینان حرف میزنید ؟
اینم مثال نقض :
فعل شرط در فارسی و حتی در عربی وجود ندارد. برعکس فعلهای شرط ترکی که از کاربردی ترین افعال است و ترك زبان را از استخدام حروف شرط بی نیاز می كند:
گلسه: اگر بیاید
ده سه: اگر بگوید
ایچسه: اگر بنوشد
حالا اگر من بخوام بگم اگر رایت کند چی باید بگم ؟
و چندین مشکل دیگه که مجالی نیست برای گفتن ...
با کمال بی ادبی میگید اگر توهینی شد این شما هستید ؟
همون بی فرهنگی که به اون دوست ترکمون فحش داد و ایشون هم عکسش رو توی تاپیک گذاشتن تو صفحه پیام های بازدید کنندگان رکیک ترین فحش ها رو به من داد و منم گزارش تخلف دادم ...
مشکل من با ترک و زبان ترکی نیست مشکل اینه که چرا هر وقت میخواهید زبان ترکی رو پاس داری کنید به زبان پارسی حمله میکنید
بیماری نارسیسیسم این روزها رواج پیدا کرده
هرکس نتونه خودش به دیگران برسه سعی میکنه اون ها رو همسطح خودش کنه
من نمیدونم چرا شما که از فوتبال خوشتون نمیاد چرا در مورد هواداران تراکتور صحبت کنید ولی وقتی که به تیم های خودتون میرسه خودتونو کنار می کشید
در مورد زبان
اینکه من میگم زبان ترکی با قاعده تره حرف خودم نیست این مسئله ای هست که تمام زبان شناسان جهان تاییدش کردن جدا از این حرفها مگر زبان فارسی ایراد ندارد اگه خیلی دوست داری ایراداشو بدونی یه تاپیک درست کن بیام اونجا بهت بگم ولی اگه بخوای خلاصشو بدونی
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مشکلات کنونی زبان فارسی [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زبان پارسی در مرحله ی بغرنج گذار و تحول کیفی است. در کشور ما تا آن جا که مشاهده می شود یک سیاست علمی برای اداره ی آگاهانه ی سیر تکاملی زبان و تسریع این سیر در مجاری سالم و ضرور وجود ندارد. تلاش های انفرادی و یا گروهی جمعی از دوستداران زبان پارسی، هنوز به معنای آن نیست که در این زمینه آن کار جدی که باید یشود، شده است و یا می شود.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]زبان پارسی اکنون از همه جهات، در زمینه ی فونتیک، گرامر، لکسیک و از جهت دانشواژه ها ( ترمین علمی ) دچار هرج و مرج شگرفی است که ناشی از سیر خود به خودی آن است. باید درباره ی مشکلات زبان و حل آن ها تصور روشنی داشت و بر اساس این تصور و راه حل علمی، عملکرد و زبان را آگاهانه در مجرایی که به سود تکامل سالم و واقعی آن است سیر داد و به تکامل خود به خودی آن که همیشه با بیراهه ها و کژراهی ها همراه است و طی زمانی طولانی به ثمر می رسد، بسنده نکرد.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]عمده ترین مشکلات زبان پارسی چون این هستند :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]١- مسئله ی خط[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۲- دانشواژه ها[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]٣- کارواژه ها ( افعال )[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۴- لفظ عوام و زبان ولایات[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۵- درست نویسی و درست گویی[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۶- سمانتیک و دستور زبان[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]۷- عرضه داشت ادب فارسی[/FONT]
برای این 7 مورد توضیحات ثابت شده ای وجود دارد که جایز نمیدانم در اینجا بگم
در ضمن ما همیشه زبان ترکی رو پاس می داریم و هیچ کاری هم با زبان های دیگر نداریم الکی حاشیه درست نکنید