[h=1]
[/h]
» سرویس: علمي و فناوري - علمي
کد خبر: 92032010946
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۲
محققان یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی پس از یک دهه تحقیق موفق به تولید شکلات مقاوم در برابر گرما شده اند که میتواند تا چندین ساعت در دمای بالای 40 درجه سالم باقی بماند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت بین المللی تولید کننده مواد غذایی، شیرینی و شکلات Mondelez International که برندهای معروفی چون Milka ،Toblerone و Trident را در اختیار دارد، با هدف یافتن بازارهای جدید در کشورهای آفریقایی، محصول جدیدی را تولید کرده است.
در بسیاری از کشورهای آفریقایی، بازارها در محیط باز، بدون دسترسی به برق و سیستم های خنک کننده قرار دارند و بدلیل گرمای شدید در این مناطق، امکان نگه داری و فروش شکلات و کاکائو وجود ندارد.
محققان این شرکت پس از 10 سال تحقیق، شکلات مقاوم در برابر گرما و ذوب شدن را تولید کرده اند که تا ساعت ها می تواند گرمای 40 درجه سانتیگرادی محیط را تحمل کند.
جزئیات دقیقی از نحوه تولید و طعم این شکلات ارائه نشده است، اما گفته می شود که در تولید آن از ترکیبی از کره کاکائو، روغن گیاهی، شیر و شکر استفاده شده است.
شکلات مقاوم در برابر گرما آماده تولید انبوه بوده و بزودی در کشورهای آفریقایی عرضه خواهد شد.
[/h]
» سرویس: علمي و فناوري - علمي
کد خبر: 92032010946
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۲
محققان یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی پس از یک دهه تحقیق موفق به تولید شکلات مقاوم در برابر گرما شده اند که میتواند تا چندین ساعت در دمای بالای 40 درجه سالم باقی بماند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت بین المللی تولید کننده مواد غذایی، شیرینی و شکلات Mondelez International که برندهای معروفی چون Milka ،Toblerone و Trident را در اختیار دارد، با هدف یافتن بازارهای جدید در کشورهای آفریقایی، محصول جدیدی را تولید کرده است.
در بسیاری از کشورهای آفریقایی، بازارها در محیط باز، بدون دسترسی به برق و سیستم های خنک کننده قرار دارند و بدلیل گرمای شدید در این مناطق، امکان نگه داری و فروش شکلات و کاکائو وجود ندارد.
محققان این شرکت پس از 10 سال تحقیق، شکلات مقاوم در برابر گرما و ذوب شدن را تولید کرده اند که تا ساعت ها می تواند گرمای 40 درجه سانتیگرادی محیط را تحمل کند.
جزئیات دقیقی از نحوه تولید و طعم این شکلات ارائه نشده است، اما گفته می شود که در تولید آن از ترکیبی از کره کاکائو، روغن گیاهی، شیر و شکر استفاده شده است.
شکلات مقاوم در برابر گرما آماده تولید انبوه بوده و بزودی در کشورهای آفریقایی عرضه خواهد شد.