maham instrumentation
عضو جدید
سلام دوستان،
در این قسمت قصد دارم به معرفی تولیدات و نوآوریهای جدید در حوزه تجهیزات ابزار دقیق در ایران بپردازم. شرکتهای داخلی در سالهای اخیر توانستهاند محصولات نوآورانه و با کیفیتی را در این حوزه تولید کنند که قابل رقابت با نمونههای خارجی هستند. در ادامه به سه محصول مهم که در صنایع مختلف کاربرد گستردهای دارند، اشاره میکنم:
اگر سؤالی درباره این تجهیزات دارید یا نیاز به مشاوره فنی دارید، خوشحال میشوم که در خدمت شما باشم.
#ابزار_دقیق #سوئیچ_سطح_روتاری #نمایشگر_بارگراف #لول_سوئیچ_مغناطیسی #صنایع_ایران #تجهیزات_صنعتی #تولید_ملی
در این قسمت قصد دارم به معرفی تولیدات و نوآوریهای جدید در حوزه تجهیزات ابزار دقیق در ایران بپردازم. شرکتهای داخلی در سالهای اخیر توانستهاند محصولات نوآورانه و با کیفیتی را در این حوزه تولید کنند که قابل رقابت با نمونههای خارجی هستند. در ادامه به سه محصول مهم که در صنایع مختلف کاربرد گستردهای دارند، اشاره میکنم:
- سوئیچ سطح روتاری (Rotary Level Switch):
این تجهیز بهطور گسترده در صنایع مختلف مانند سیمان، فولاد، مواد غذایی و معدنی استفاده میشود. سوئیچ سطح روتاری برای تشخیص سطوح مختلف مواد جامد (مانند پودرها و گرانولها) در سیلوها و مخازن کاربرد دارد. شرکتهای ایرانی با بهرهگیری از تکنولوژیهای پیشرفته، موفق به تولید سوئیچهای سطح روتاری با دقت و دوام بالا شدهاند. - نمایشگر بارگراف (Bargraph Display):
این نمایشگرها برای مانیتورینگ پارامترهای مختلف مانند فشار، دما، سطح مایعات و ... در سیستمهای کنترلی استفاده میشوند. نمایشگر بارگراف داخلی با طراحی بهینه و قابلیت تنظیم دقیق، به کاربران این امکان را میدهند تا وضعیت دستگاهها و تجهیزات را بهصورت لحظهای و با دقت بالا مشاهده کنند. این محصولات در محیطهای صنعتی سخت نیز با عملکرد عالی مورد استفاده قرار میگیرند. - لول سوئیچ شناوری مغناطیسی (Magnetic Float Level Switch):
این تجهیز برای اندازهگیری و کنترل سطح مایعات در مخازن و تانکها به کار میرود. لول سوئیچهای شناوری مغناطیسی تولید داخل، با بهرهگیری از مواد اولیه با کیفیت و طراحی مقاوم، بهخوبی در شرایط محیطی مختلف عمل کرده و دقت بالایی در تشخیص سطح مایعات دارند. این تجهیزات در بخشهای مختلف صنعتی از جمله پتروشیمی، نفت و گاز و آب و فاضلاب کاربرد دارند.
اگر سؤالی درباره این تجهیزات دارید یا نیاز به مشاوره فنی دارید، خوشحال میشوم که در خدمت شما باشم.

#ابزار_دقیق #سوئیچ_سطح_روتاری #نمایشگر_بارگراف #لول_سوئیچ_مغناطیسی #صنایع_ایران #تجهیزات_صنعتی #تولید_ملی
آخرین ویرایش توسط مدیر: