خواهش میکنم خلاصه هر وقت به مشکلی بر خوردین اینجا پست بذارین بچه ها پیگیری میکنن
اونج رفتم مینویسه پیام سیستم
یعنی چپیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونج رفتم مینویسه پیام سیستم
به احتمال زیاد تاپیکتون حذش شدهاونج رفتم مینویسه پیام سیستم
آهاسوال خیلی خوبی کردی برای بروزرسانی اول بایدخودشوآپدیت کنه واینابعدهمینطوری بایدبدویی تابه روزبرسیرشتم مدیریته یه حل المسائل میخواستم3هفته دیگه امتحاناست.
چطورصفحات روبروزرسانی می کنید؟
خوب برید بخش مدیریت اونجا تاپیک بذارید دوباره !!رشتم مدیریته یه حل المسائل میخواستم3هفته دیگه امتحاناست.
چطورصفحات روبروزرسانی می کنید؟
میگم شما آخر مورد لطف این دوستمون قرار میگیریاآهاسوال خیلی خوبی کردی برای بروزرسانی اول بایدخودشوآپدیت کنه واینابعدهمینطوری بایدبدویی تابه روزبرسی
میگم شما آخر مورد لطف این دوستمون قرار میگیریایا نمیبینه این پستات یا حساب هیچی نمیکنه میگه بذار خوش باشه من کارمو بکنم
این( میدم نه) رو خوب اومدی لحجه رفتی ....هاخوجوابشودارم میدم نه![]()
اتی تو رو المان راه نمیدن...
این( میدم نه) رو خوب اومدی لحجه رفتی ....
حالا من گفتم خودت دانی
بالهجه بود؟واقن؟لورفتم؟![]()
حالا آلمان راه ندن اون پشت مشتا یه جا بهش میدن الان میگن اوکراین خوبه برو اوکراین
شماطرفای خفاش شب احیانن زندگی میکنین؟این میگم نه ،میدم نه !!!کلن سمت ما اینجور حرف میزنن
شماطرفای خفاش شب احیانن زندگی میکنین؟![]()
حالاو معروف شدیناو..برین کیفشوببرین با ایی شهرتخفاش هم داستانی شدا ..الکی الکی اسم انداخت ...ما عمریه میخوایم معروف بشیم به هر دری میزنیم نمیشه
طرف یدفعه اسم در آورد میبینی
خفاش شب طرف شما بود؟آره واحد بغلی ما میشینه
خفاش هم داستانی شدا ..الکی الکی اسم انداخت ...ما عمریه میخوایم معروف بشیم به هر دری میزنیم نمیشه
طرف یدفعه اسم در آورد میبینی
خفاش شب طرف شما بود؟
آره همسایمونه ..بابا بیخیال الان پلیس فتا میاد ردیابی میکن آخر شبی نمیخوام تو گونی سپری کنمخفاش شب طرف شما بود؟
اینقد جو نده شهر ما رو نا امن نکن تو دید مردم دختر ..به طرف مام سرایت کرد
اینقد جو نده شهر ما رو نا امن نکن تو دید مردم دختر ..![]()
ووی بندرعباس که به خودیه خودناامن هس دیدم سرخیوبوناشاموادمخدرمیفرشن...والاو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولد یکی از بچه های باحاله باشگاهه | مناسبتها | 126 | |
![]() |
ミ★ミــ♥ ــــ تولد یکی از بهترینهای خلقت...همگی دعوتید ــ♥ ــــミ★ミ | مناسبتها | 101 | |
![]() |
**** 8 اردیبهشت تولد یکی از دخترای مهربون باشگاه**** | مناسبتها | 37 | |
![]() |
تولد یکی از سه تفنگدار | مناسبتها | 646 | |
![]() |
<<<<<<تولد یکی از بهترین های باشگاه>>>>>>>> | مناسبتها | 101 |