راستی تولد چند سالگی؟ دقیقا چه روزی؟
afsoon6282 مدیر تالار مهندسی كشاورزی مدیر تالار Dec 16, 2011 #92 تولدت مبارک باشه ملودی جانآرزوی بهترین هارو برات دارم
ni_rosa_ce کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 18, 2011 #94 ...Melody گفت: ااا!رزا!هيس!صداشو درنيار! بيا اينجا بشين مي خوام بهت كيك بدم!...آفرين دختر خوب کلیک کنید تا باز شود... چقدر میدی حرف نزنم ؟! ...Melody گفت: رزا!شكمو!برو كنار!اين همه كيك آوردن همه رو خوردي! من هنوز هيچي نخوردم! کلیک کنید تا باز شود... نیم وجبیا هم کیک موخورن ؟! ... برو شیرتو بخور ...Melody گفت: حسودي؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خو ! ... چیکارت دارم ؟! Sarp گفت: ملودی من قبلا تبریک گفتم هاااااا کلیک کنید تا باز شود... چه خشک و خالی ! ... خجالت نکشی یه وخ !
...Melody گفت: ااا!رزا!هيس!صداشو درنيار! بيا اينجا بشين مي خوام بهت كيك بدم!...آفرين دختر خوب کلیک کنید تا باز شود... چقدر میدی حرف نزنم ؟! ...Melody گفت: رزا!شكمو!برو كنار!اين همه كيك آوردن همه رو خوردي! من هنوز هيچي نخوردم! کلیک کنید تا باز شود... نیم وجبیا هم کیک موخورن ؟! ... برو شیرتو بخور ...Melody گفت: حسودي؟ کلیک کنید تا باز شود... نه خو ! ... چیکارت دارم ؟! Sarp گفت: ملودی من قبلا تبریک گفتم هاااااا کلیک کنید تا باز شود... چه خشک و خالی ! ... خجالت نکشی یه وخ !