یُــــخده دلتون آب بشــــــــه !![]()
![]()
![]()
حالا بیاین قررررررش بدیم خو
قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم...همین جا...همین جا...![]()
اي خدا بگم چيكارت نكنه مامان بزرگي...دلم ضعف كرد....آب از لب و لوچه مان سرازير شد.....![]()
ما دگر بار در این باشگاه دل انگیز به دنیا آمدیم !![]()
خو اول سخنرانی فرح بخشمان را ایراد موکونیم تا به فعالیت پرطرفدار اسپم با دلی آسوده بپردازیم !![]()
یاد ریفیخ فاب اولیه م سیاوش خان بخیر که پارسال این جشن تولد رو راه انداخت ، دلم واس اون تشخص و کلوم شیرین ناکش بسی تنگولیده است ..![]()
مخسی فیراوان دارم از اکیپ به شدت عززیزم که احساساتمو عین قرص جوشان به قل قل میندازن :
سردسته دلشدگان ! نفس بانویی ، که کلا هرگونه موجودیتی که بهش مربوط باشه لبخند رو میشونه رو لبام .. خیلی خیلی دوسش دارم و واس خودش یه جایگاه خیلی خاصو مالکه تو دلم![]()
زویوس (جیدید ترین اسمت اینه دیه ؟! :دی ) ؛ شاهزاده ی مهربون که حرفایی رو ازم شنیده که هیشکی دیه نشنیده ! ..... ............ .................... .............. .... ... .......... .......!!..!![]()
همکاری جوووونـــــــــــــی ، دیوانه ای که تو هر شرایطی به راحتی میتونه منو به قهقه واداره و به سادگی هم اشکامو از اون ته مه ها بکشه بیرون !![]()
ممری عسلی ؛ دخمل هم فصلی و هم سلیخه ای من که یه حس خیلی گرم و نزدیک بهش دارم ..![]()
رزالی شیطونک ، نسوی پر احساس ، زنده یاد بیژو ی با مرام ..![]()
اهالی لیست دوستانم که وسواس ویژه ای روش دارم همگی برام واقعا عزیزن ..![]()
خلاصه موخامتون دیه ! نصفه شبی ششششش![]()
ما دگر بار در این باشگاه دل انگیز به دنیا آمدیم !![]()
خو اول سخنرانی فرح بخشمان را ایراد موکونیم تا به فعالیت پرطرفدار اسپم با دلی آسوده بپردازیم !![]()
یاد ریفیخ فاب اولیه م سیاوش خان بخیر که پارسال این جشن تولد رو راه انداخت ، دلم واس اون تشخص و کلوم شیرین ناکش بسی تنگولیده است ..![]()
مخسی فیراوان دارم از اکیپ به شدت عززیزم که احساساتمو عین قرص جوشان به قل قل میندازن :
سردسته دلشدگان ! نفس بانویی ، که کلا هرگونه موجودیتی که بهش مربوط باشه لبخند رو میشونه رو لبام .. خیلی خیلی دوسش دارم و واس خودش یه جایگاه خیلی خاصو مالکه تو دلم![]()
زویوس (جیدید ترین اسمت اینه دیه ؟! :دی ) ؛ شاهزاده ی مهربون که حرفایی رو ازم شنیده که هیشکی دیه نشنیده ! ..... ............ .................... .............. .... ... .......... .......!!..!![]()
همکاری جوووونـــــــــــــی ، دیوانه ای که تو هر شرایطی به راحتی میتونه منو به قهقه واداره و به سادگی هم اشکامو از اون ته مه ها بکشه بیرون !![]()
ممری عسلی ؛ دخمل هم فصلی و هم سلیخه ای من که یه حس خیلی گرم و نزدیک بهش دارم ..![]()
رزالی شیطونک ، نسوی پر احساس ، زنده یاد بیژو ی با مرام ..![]()
اهالی لیست دوستانم که وسواس ویژه ای روش دارم همگی برام واقعا عزیزن ..![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولد پری خانومه ، دختر مهربون باشگاه | مناسبتها | 25 | |
![]() |
تولد نازنین دختر خوب و مهربون باشگاهه | مناسبتها | 32 | |
![]() |
تولد نداخانوم دختر شاد باشگاه | مناسبتها | 54 | |
![]() |
تولده تولد ، تولد دختر مهربون باشگاه | مناسبتها | 72 | |
![]() |
تولد دختر بی تمثیل آخر پائیز | مناسبتها | 170 |