توطئه اي بسيار بزرگ(خيلي خيلي مهم)- خروج مهدي دروغين

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
شاه اردن از زاويه ای دیگر-بخش سوم (ضمیمه)(قسمت سوم و پاياني)

شاه اردن از زاويه ای دیگر-بخش سوم (ضمیمه)(قسمت سوم و پاياني)

10 - در مقاله ی اصلی که خدمت خوانندگان محترم وبسایت ارایه گردید، ذکر شد که پرچم ارتش اردن، پرچم « سرخ رنگ » می باشد و این یکی دیگر از نکاتی است که « ملک عبدالله » اردن را با سفیانی مطابقت می دهد. در پی جستجوهای بیشتر، دریافتیم که علاوه بر پرچم سرخ رنگ « ارتش » این کشور، پرچم « ستاد کل نیروهای مسلح » این کشور که علاوه بر « ارتش » شامل نیروهای دریایی، هوایی، نیروهای ویژه و دفاع شهری می باشد نیز سرخ رنگ است:(20)

پرچم سرخ رنگ ارتش اردن.

پرچم سرخ رنگ ستاد مشترک نیروهای مسلح اردن.

پرچم سرخ رنگ ارتش اردن.

همچنین فیلم تبلیغاتی زیر، ضمن نشان دادن گوشه ای از امکانات و آمادگی های نظامی روز افزون ارتش اردن، رنگ « سرخ » پرچم ارتش این کشور را نیز به تصویر می کشد:
محل درج لینک فیلم

بدین ترتیب همانگونه که ملاحظه فرمودید، پرچم سرخ رنگ ارتش اردن نیز یکی دیگر از عواملی است که « ملک عبدالله » شاه اردن را به سفیانی روایات شبیه تر می نماید.

11 - در چند ماه اخیر، تعدادی از خوانندگان وبسایت که تا حدی به ارتباط بین « ملک عبدالله » پادشاه اردن و سفیانی مشکوک شده بودند، به نکته ای اشاره کرده اند که پرداختن به آن چندان صحیح نمی باشد و نگارنده ی این مقاله نیز گرچه از آن با خبر است، اما به دلیل عدم اطمینان از صحت آن، صلاح نمی داند که به آن پرداخته شود.

در واقع مسئله ی مذکور از این قرار است که نحوه ی تولد « ملک عبدالله » اردن از دید برخی محققین مشکوک می باشد. در واقع علاوه بر این که نقش استعمارگران غربی و به خصوص دولت ماسونی انگلیس در تولد « ملک عبدالله دوم » شاه دو رگه ی اردنی - انگلیسی به وضوح مشاهده می گردد، بلکه سن بارداری مادرش در زمان تولد وی نیز بیش از پیش عجیب می نماید. بدین ترتیب که مطابق مطالب ذکر شده در منابع رسمی، پدر « ملک عبدالله دوم » یعنی « ملک حسین » و مادر وی خانم «آنتونیت آوریل گاردنر » که دختر یک افسر انگلیسی بود، در سال 1962 میلادی و متعاقب بازدید « ملک حسین » پادشاه اردن از لوکیشن فیلم « لورنس عربستان » با یکدیگر آشنا شدند که این آشنایی در فاصله ی کمی منجر به ازدواج آن ها گشت.(21)

اما نکته ی جالبی که وجود دارد این است که ازدواج « ملک حسین » پادشاه اردن با خانم « آنتونیت آوریل گاردنر » در تاریخ 25 ماه می 1961 میلادی به وقوع پیوست،(22) اما فرزند آن ها « ملک عبداالله » در تاریخ 30 ژانویه ی 1962 میلادی به دنیا آمد.(23) حال اگر فاصله ی بین ازدواج « ملک حسین » و « آنتونیت آوریل گاردنر » را با زمان تولد « ملک عبدالله » یعنی 30 ژانویه ی سال 1962 میلادی در نظر بگیریم، خواهیم دید که این فاصله حدود 245 روز و یا 8 ماه می باشد. این مسئله کمی عجیب به نظر می رسد! زیرا این امر تنها در سه حالت زیر ممکن است اتفاق بیفتد:

1 - « ملک عبدالله » به صورت نارس یا 8 ماهه به دنیا آمده است: در این حالت امکان داشت که وی نارس یا ضعیف بوده باشد. هر چند که تعداد زیادی از کودکان موجود در این سن نیز کاملاً طبیعی هستند.

2 - ....................!!! خودتان احتمالاً احتمال دوم را حدس زده اید! در این حالت ممکن است « ملک عبدالله » قبل از ازدواج پدر و مادرش در بطن مادرش جای گرفته باشد؟!!! اگر این مسئله صحیح باشد، نحوه ی تولد وی نیز شبیه تولد « یزید » ملعون است. چرا که پدر یزید یعنی « معاویه » و مادر وی که از قبیله ی سابقاً نصرانی « بنی کلب » بود، قبل از ازدواج با هم ارتباط داشته و این رابطه ی ناصحیح آنان منجر به طفل نامشروع جنایتکار و فاسدی به نام « یزید » شد.(24) البته برخی از منابع اینترنتی دیگر نیز درباره ی « ملک عبدالله دوم » پادشاه اردن نظری مشابه نظر گفته شده دارند. برای مثال ویکیپدیای فارسی نیز قبلاً این مسئله را ذکر کرده بود، هر چند در حال حاضر آن را حذف کرده است.

3 - احتمال دارد که در مدت کوتاهی قبل از ازدواج، صیغه ی عقد بین « ملک حسین » و « آنتونیت آوریل گاردنر » جاری شده باشد. هر چند که به دلیل مسیحی بودن « آنتونیت آوریل گاردنر » حداقل در آن زمان، این امر کمی بعید به نظر می رسد.

با توجه به احتمالات متعددی که در این رابطه وجود دارد، نمی توان چندان بر آن تأکید کرد و به صحت آن اطمینان داشت. بنابراین از عزیزان درخواست می نماییم که از این به بعد چندان پیرامون این مطلب سخنی بر زبان نیاورند.

12 - در ابتدای پادشاهی « ملک عبدالله » پادشاه اردن، وی از ایران به عنوان تنها منبع بی ثباتی در منطقه نام برد که این مسئله با واکنش مناسب مسئولان ایرانی مواجه شد و مسئولان کشور عزیزمان در پاسخ به این اظهارات (و در اشاره به رابطه نزدیک ملک حسین و محمدرضا شاه پهلوی) اعلام کردند که شاه و دوستانش به صحنه سیاست بازگشته‌اند.(25)

این اظهارات « ملک عبدالله » در ابتدای رسیدن به پادشاهی، نشان می دهد که عقده و کینه ی خاندان پادشاهی اردن تا چه حد نسبت ایرانیان زیاد می باشد.

همانگونه که در سطور فوق ملاحظه فرمودید، از زمان تألیف مقاله ی اصلی « شاه اردن از زاویه ای دیگر »، وقایع متعددی به وقوع پیوسته اند که بیش از پیش شباهت شاه اردن را با سفیانی روایات نشان می دهند. اما همانگونه که ذکر شد، این شباهت ها قطعی نیستند و نباید آن ها را بی محابا پذیرفت و برای ظهور وقت تعیین کرد. چرا که هنوز مشخص نیست که واقعاً تحلیل های انجام شده درست باشند و واقعاً « ملک عبدالله » اردن همان سفیانی باشد. در صورتی که وی سفیانی باشد، با توجه به میانسال بودن وی نیز معلوم نیست که او چه زمانی خروج می کند. بنابراین از خوانندگان محترم وبسایت درخواست می نماییم که از هر گونه افراط و تفریط در این زمینه بپرهیزند. چرا که ممکن است این مسأله تبعات سنگینی داشته باشد. هدف از این مقاله، بیش از آن که معرفی سفیانی باشد، هشدار به مسئولان و مردم عزیز ایران اسلامی و سایر شیعیان جهان می باشد تا این عزیزان نگاه استراتژیک خود را نسبت به کشورهای منطقه تقویت کنند و در این راه از روایات آخرالزمانی موجود در کتب شیعی بهره جویند و بدین ترتیب مانع از بروز خسارات بیشتر در زمان خروج سفیانی ملعون گردند.

در پایان از خداوند متعال خواستاریم تا به مسلمانان سلامت، عافیت، صبر، انتظار و بصیرت عطا فرمایند.

به امید ظهور منجی موعود، مهدی صاحب الزمان (عج).

کاری از: خادم الامام (عج)

به نقل از http://www.alvadossadegh.com

ho3in.s

عضو جدید
با سپاس ویژه از شما آقا مهدی و دوستانی که شما رو یاری کردن:gol:
من هم مثل شما و خیلی از دوستان دیگه از منتظران و عاشقان امام غایب از نظر هستم... البته مطمئنا ایمانم به اندازه شما و دوستانتون نیست! شاید منتظر بودنم در حد لاف باشد و بس! نمیدونم... الله اعلم
ولی به نظرم رسید که باید مطالبی رو درباره بحثی که شروع کردید عرض کنم...
من تمام مطالبتونو نخوندم ولی چون متوجه کلیت منظورتون شدم و از قبل هم به دلیل علاقه ای که به امام و موضوعات آخر الزمان داشتم مطالعه ای داشتم...میخواستم بگم که مطمئنا اکثریت مطلق شیعیان این دروغ بزرگو باور نخواهند کرد که عبدالله دوم منجی خواهد بود... زیرا منجی بری از گناهست... با نامحرمان حشر و نشر ندارد... فاسد نیست... ظالم نیست و بسیار دلیل دیگر...
ولی ذکر این نکته رو هم ضروری میدونم که بگم نمیشه گفت که عبدالله دوم همون سفیانیست! نمیشه صرفا بر اساس تکیه بر روایات و تشابهات احتمالی این موضوع رو تاییدکرد! بالاخره عبدالله دوم ه مثل همه انسانهادارای حقوق فردی و اجتماعیه... نمیشه به او تهمت زد... وقتی امام علی در بستر شهادت بودن به امام حسن گفتن که بیشتر از یک ضربه به ابن ملجم(لعنت الله علیه) نزنن...اینو شما بهتر از من میدونید... ابن ملجم با همه پستیش و گناه بزرگی که مرتکب شده بود امام با او بر اساس عدالت و انصاف برخورد کرد
عبدالله دوم هم با همه خباثتاش بالاخره دارای حقوق انسانیه... نمیشه به او این تهمت رو زد... فکر میکنم همین که اثبات کردید او امام زمان نخواهد بود خودش کافیه...
باز هم از تلاشتون ممنونم... انشاالله توشه آخرت شما و دوستانتون:gol:

karkard

متخصص موشک
کاربر ممتاز
من هم مثل شما و خیلی از دوستان دیگه از منتظران و عاشقان امام غایب از نظر هستم... البته مطمئنا ایمانم به اندازه شما و دوستانتون نیست! شاید منتظر بودنم در حد لاف باشد و بس! نمیدونم... الله اعلم
من تمام مطالبتونو نخوندم ولی چون متوجه کلیت منظورتون شدم و از قبل هم به دلیل علاقه ای که به امام و موضوعات آخر الزمان داشتم مطالعه ای داشتم...میخواستم بگم که مطمئنا اکثریت مطلق شیعیان این دروغ بزرگو باور نخواهند کرد که عبدالله دوم منجی خواهد بود... زیرا منجی بری از گناهست... با نامحرمان حشر و نشر ندارد... فاسد نیست... ظالم نیست و بسیار دلیل دیگر...
ولی ذکر این نکته رو هم ضروری میدونم که بگم نمیشه گفت که عبدالله دوم همون سفیانیست! نمیشه صرفا بر اساس تکیه بر روایات و تشابهات احتمالی این موضوع رو تاییدکرد! بالاخره عبدالله دوم ه مثل همه انسانهادارای حقوق فردی و اجتماعیه... نمیشه به او تهمت زد... وقتی امام علی در بستر شهادت بودن به امام حسن گفتن که بیشتر از یک ضربه به ابن ملجم(لعنت الله علیه) نزنن...اینو شما بهتر از من میدونید... ابن ملجم با همه پستیش و گناه بزرگی که مرتکب شده بود امام با او بر اساس عدالت و انصاف برخورد کرد
عبدالله دوم هم با همه خباثتاش بالاخره دارای حقوق انسانیه... نمیشه به او این تهمت رو زد... فکر میکنم همین که اثبات کردید او امام زمان نخواهد بود خودش کافیه...

البته اگر مطالب را کامل بخوانید به طور قطع که گفته نشده که پادشاه اردن همان سفیانی است ولی با توجه به روایات مشخص می شود که بین پادشاه اردن و مشخصاتی که برای سفیانی ذکر شده شباهتهای زیادی وجود دارد و در اینجا فقط به این شباهتها اشاره شده است. حالا پادشاه اردن چه سفیانی باشد یا نباشد ولی جای این سوال وجود دارد که آیا این همه شباهت بین پادشاه اردن با مشخصات ذکر شده در روایات برای سفیانی عجیب نیست؟!!

m4material

مدیر تالار

سلام حسين جان
خيلي ممنون كه به تاپيك حقيرانه ما سر زدي:redface:
چوب كاري مي فرماييد، شما خودتان ان شاءا... يه پا خبره هستيد:smile:
خوشحال ميشيم اينجا بيشتر ببينيمتون.
در رابطه با سفياني و پادشاه اردن و ....
همونطور كه ميدونيد، مصداق سازي يكي از خطرناكترين مصاديق مهديته و راهش به اندازه يه تار موئه، اگه يه ذره بلغزيم كارمون تمومه!
حرف شما بسيار برام محترمه، ولي اولين نكته اينه كه در پست ششم اگه مطالعه كرده باشيد، نويسنده مقاله به شدت مسير رو نشون داده و گفته كه چگونه بايد به اين مقاله نگاه كرد.
در ثاني، اين موضوع كه پادشاه اردن ميتونه سفياني باشه، از مجامع گوناگون گفته شده، هر چند كه اون عزيزان به خاطر موضوعات حاشيه از گفتنش پرهيز ميكنند. ثالثا اگه مقاله رو بخونيد با دليل به اين بحث ميپردازه و 100% هيچ جا نگفته كه سفياني ،‌پادشاه اردن است بلكه با نشان دلايل ميگه كه به احتمال خيلي زياد اين پادشاه همون سفيانيه(كه زمان همه چي رو نشون ميده) (كما اينكه برخي مصداقهاي ديگه ، از سيد ياني ، سيد خراساني، صالح بن شعيب و .... گفته شده ولي اين سفياني از بقيه شبيه تره، در كناره سيد خراساني)
در كل از تذكر شما ممنونم، منم خيلي نمي خواستم به اين كار بپردازم، ولي جواب هاي ،‌هويه! نميشه هم كه همش سكوت كرد، خيلي از موضوعات ديگر هم هست كه بهتره باز شه،‌ولي خب بنا به دلايل اينكه ممكنه بدأ رخ بده و يا اينكه باعث بحث هاي مختلف شه از گفتن پرهيز ميكنند. اميدوارم ديدگانمون به ديدن جمال نورانيه آقا(عج) روشن بشه.
اللهم عجل لوليك الفرج

ho3in.s

عضو جدید
البته اگر مطالب را کامل بخوانید به طور قطع که گفته نشده که پادشاه اردن همان سفیانی است ولی با توجه به روایات مشخص می شود که بین پادشاه اردن و مشخصاتی که برای سفیانی ذکر شده شباهتهای زیادی وجود دارد و در اینجا فقط به این شباهتها اشاره شده است. حالا پادشاه اردن چه سفیانی باشد یا نباشد ولی جای این سوال وجود دارد که آیا این همه شباهت بین پادشاه اردن با مشخصات ذکر شده در روایات برای سفیانی عجیب نیست؟!!
شما خودتون اصل قضیه رو گفتید!
سلام حسين جان
خيلي ممنون كه به تاپيك حقيرانه ما سر زدي:redface:
چوب كاري مي فرماييد، شما خودتان ان شاءا... يه پا خبره هستيد:smile:
خوشحال ميشيم اينجا بيشتر ببينيمتون.
در رابطه با سفياني و پادشاه اردن و ....
همونطور كه ميدونيد، مصداق سازي يكي از خطرناكترين مصاديق مهديته و راهش به اندازه يه تار موئه، اگه يه ذره بلغزيم كارمون تمومه!
حرف شما بسيار برام محترمه، ولي اولين نكته اينه كه در پست ششم اگه مطالعه كرده باشيد، نويسنده مقاله به شدت مسير رو نشون داده و گفته كه چگونه بايد به اين مقاله نگاه كرد.
در ثاني، اين موضوع كه پادشاه اردن ميتونه سفياني باشه، از مجامع گوناگون گفته شده، هر چند كه اون عزيزان به خاطر موضوعات حاشيه از گفتنش پرهيز ميكنند. ثالثا اگه مقاله رو بخونيد با دليل به اين بحث ميپردازه و 100% هيچ جا نگفته كه سفياني ،‌پادشاه اردن است بلكه با نشان دلايل ميگه كه به احتمال خيلي زياد اين پادشاه همون سفيانيه(كه زمان همه چي رو نشون ميده) (كما اينكه برخي مصداقهاي ديگه ، از سيد ياني ، سيد خراساني، صالح بن شعيب و .... گفته شده ولي اين سفياني از بقيه شبيه تره، در كناره سيد خراساني)
در كل از تذكر شما ممنونم، منم خيلي نمي خواستم به اين كار بپردازم، ولي جواب هاي ،‌هويه! نميشه هم كه همش سكوت كرد، خيلي از موضوعات ديگر هم هست كه بهتره باز شه،‌ولي خب بنا به دلايل اينكه ممكنه بدأ رخ بده و يا اينكه باعث بحث هاي مختلف شه از گفتن پرهيز ميكنند. اميدوارم ديدگانمون به ديدن جمال نورانيه آقا(عج) روشن بشه.
اللهم عجل لوليك الفرج
بزرگواری مهدی جان...:gol:
من متوجه حرف شما هستم... از دغدغه شما هم آگاهم... اگه لیاقت داشته باشم باید بگم که هم دغدغه ایم... ولی عرض من اینه که یه عده اومدن یه ادعای دروغین کردن... وظیفه ما اینه که دروغ بودن این ادعا رو اثبات کنیم همین! اینکه حالا اون بابا سفیانی هست یا نیست دردی رو دوا نمیکنه! اصلا به چه دردی میخوره؟
منظور شما رو هم از سید خراسانی و .. میفهمم... همونجور که گفتم قبلا مطالعات نسبتا زیادی داشتم... ولی به شخصه علنی کردن تحقیقات و بررسی ها رو درباره اینجور موضوعات رو زیاد درست نمیدونم... چون علاوه بر اینکه دردی رو دوا نمیکنه تازه ممکنه باعث گسترش خرافات و ایجاد فضای بدبینی و سو تفاهمات بشه... وظیفه ما اینه که خودمونو آماده کنیم و همیشه مثل یک مسلمان شایسته زندگی کنیم که هر وقت که امام هم ظهور کردن آماده باشیم و اگه هم مرگ ما قبل از ظهور بود مثل یک جنگجوی در رکاب آن حضرت ارزشگذاری بشیم...
و البته مطمئنا از دروغها و فتنه ها هم بایستی پرده برداریم... مطمئنا برملا کردن این دروغ از سوی شما و دوستانتون از سوی خدا بی پاسخ نمیمونه:smile:
من هم مثل شما امیدوارم که حضرت ظهور کنن ولی باید حواسمون باشه که شیطان از همین اشتیاق و عشق حیله ای واسه گول زدن ما منتظران نسازه و ما رو به ورطه تهمت و توهین و گناه نفرسته...
امیدوارم خدا همه انسانها رو به راه خوبی ها هدایت و توفیق زندگی و مرگ رو در این راه عنایت کنه...
عذر میخوام اگه دخالت یا جسارتی کردم... حلال کنید:redface:
این آخرین پستم درباره این موضوع بود...:gol:

آخرین ویرایش:

m4material

مدیر تالار
شما خودتون اصل قضیه رو گفتید!

بزرگواری مهدی جان...:gol:
من متوجه حرف شما هستم... از دغدغه شما هم آگاهم... اگه لیاقت داشته باشم باید بگم که هم دغدغه ایم... ولی عرض من اینه که یه عده اومدن یه ادعای دروغین کردن... وظیفه ما اینه که دروغ بودن این ادعا رو اثبات کنیم همین! اینکه حالا اون بابا سفیانی هست یا نیست دردی رو دوا نمیکنه! اصلا به چه دردی میخوره؟
در ضمن درسته شما به طور 100 درصد نگفتید که این بابا همون سفیانیه ولی 99 درصد گفتید همونه! اصلا باور خودتون هم همینه!
منظور شما رو هم از سید خراسانی و .. میفهمم... همونجور که گفتم قبلا مطالعات نسبتا زیادی داشتم... ولی به شخصه علنی کردن تحقیقات و بررسی ها رو درباره اینجور موضوعات رو زیاد درست نمیدونم... چون علاوه بر اینکه دردی رو دوا نمیکنه تازه ممکنه باعث گسترش خرافات و ایجاد فضای بدبینی و سو تفاهمات بشه... وظیفه ما اینه که خودمونو آماده کنیم و همیشه مثل یک مسلمان شایسته زندگی کنیم که هر وقت که امام هم ظهور کردن آماده باشیم و اگه هم مرگ ما قبل از ظهور بود مثل یک جنگجوی در رکاب آن حضرت ارزشگذاری بشیم...
و البته مطمئنا از دروغها و فتنه ها هم بایستی پرده برداریم... مطمئنا برملا کردن این دروغ از سوی شما و دوستانتون از سوی خدا بی پاسخ نمیمونه:smile:
من هم مثل شما امیدوارم که حضرت ظهور کنن ولی باید حواسمون باشه که شیطان از همین اشتیاق و عشق حیله ای واسه گول زدن ما منتظران نسازه و ما رو به ورطه تهمت و توهین و گناه نفرسته...
امیدوارم خدا همه انسانها رو به راه خوبی ها هدایت و توفیق زندگی و مرگ رو در این راه عنایت کنه...
عذر میخوام اگه دخالت یا جسارتی کردم... حلال کنید:redface:
این آخرین پستم درباره این موضوع بود...:gol:
دوباره سلام حسين جان.
از اينكه به دلسوزي به اين موضوع ميپردازي بسيار ممنونم!
حسين جان باور كن، منم خودم از مخالفان مصداق سازي هستم، و به شدت بعضي از اين مصداقها رو منكر ميشم؛ همونطور كه خودتون بهتر از من ميدونيد، اين نشانه ها تنها براي دلگرم كردن مومنانه( البته هيچ وقت خودمو يه مومن نميدونم) و به غير از محافل خصوصي به اين جزئيات نمي پردازيم؛ ولي استثنائا در اين مورد اين حركتو به عنوان يه پاسخ مي دونستم؛ بالاخره دشمن بايد بدونه بيكار نشستيم و فقط مطالب اونا رو نمي خونيم. ميدونم خودت خيلي بهتر از من به اين جريانات آگاهيد، اينها تنها براي گرم كردن دل دوستانه و مطمئن باش در مورد مصداقهاي ديگه هم نه ميخواستم حرفي بزنم و نه مطلبي بذارم، حتي زماني كه داشتم اين مقاله ها رو ميذاشتم به مقاله اي در مورد احتمالات ديگري كه در مورد سفياني هست برخوزدم،‌ولي تنها براي جلوگيري از دلسردي نذاشتم.
بازم به خاطر گوشزدت بسيار ممنونم، اميدوارم همونطور كه گفتي "خدا همه انسانها رو به راه خوبی ها هدایت و توفیق زندگی و مرگ رو در این راه عنایت کنه"
راستي باور من نيست و درصد اعتقاديم 99% نيست، "كذب الوقاتون"اگر ديديد زماني خواستم وقتي تعيين كنم براي ظهور آقا ،ديگه حتي اسممم نياريد. اين تاپيك هم تنها بر اساس دلايل به موضوع پرداخته و به شباهتها پرداخته تا پاتكي باشه براي اقدامات اخير.
بازم ممنون
خوشحال ميشيم از نظراتتون بيشتر استفاده كنيم
ياحق

ho3in.s

عضو جدید
دوباره سلام حسين جان.
از اينكه به دلسوزي به اين موضوع ميپردازي بسيار ممنونم!
حسين جان باور كن، منم خودم از مخالفان مصداق سازي هستم، و به شدت بعضي از اين مصداقها رو منكر ميشم؛ همونطور كه خودتون بهتر از من ميدونيد، اين نشانه ها تنها براي دلگرم كردن مومنانه( البته هيچ وقت خودمو يه مومن نميدونم) و به غير از محافل خصوصي به اين جزئيات نمي پردازيم؛ ولي استثنائا در اين مورد اين حركتو به عنوان يه پاسخ مي دونستم؛ بالاخره دشمن بايد بدونه بيكار نشستيم و فقط مطالب اونا رو نمي خونيم. ميدونم خودت خيلي بهتر از من به اين جريانات آگاهيد، اينها تنها براي گرم كردن دل دوستانه و مطمئن باش در مورد مصداقهاي ديگه هم نه ميخواستم حرفي بزنم و نه مطلبي بذارم، حتي زماني كه داشتم اين مقاله ها رو ميذاشتم به مقاله اي در مورد احتمالات ديگري كه در مورد سفياني هست برخوزدم،‌ولي تنها براي جلوگيري از دلسردي نذاشتم.
بازم به خاطر گوشزدت بسيار ممنونم، اميدوارم همونطور كه گفتي "خدا همه انسانها رو به راه خوبی ها هدایت و توفیق زندگی و مرگ رو در این راه عنایت کنه"
راستي باور من نيست و درصد اعتقاديم 99% نيست، "كذب الوقاتون"اگر ديديد زماني خواستم وقتي تعيين كنم براي ظهور آقا ،ديگه حتي اسممم نياريد. اين تاپيك هم تنها بر اساس دلايل به موضوع پرداخته و به شباهتها پرداخته تا پاتكي باشه براي اقدامات اخير.
بازم ممنون
خوشحال ميشيم از نظراتتون بيشتر استفاده كنيم
ياحق
عذر ميخوام... اصلاح شد... حلال كنيد:gol:
اللهم عجل لوليك الفرج

كربلايي حسام

اخراجی موقت
بسم رب المهدي

با سلام به تمام دوستان عزيزم
به تازگي همانطور كه در جريان هستيد، توطئه اي بسيار جدي در مورد قيام امام زمان(عج) در برخي وبلاگها گوشزد شده است كه پادشاه اردن را امام زمان(نعوذبالله) ناميده اند.

يكي از دوستان عزيز(Silverlight) در تاپيك مهدی دروغین (خروج سفیانی) اين خبر را منتشر كردند، ولي با توجه به اهميت فوق العاده اين موضوع برآن شدم تا در تاپيكي مجزا به بررسي اين موضوع و شخصيت شناسي سفياني بپردازم كه در اين راه از مقاله اي جذاب استفاده خواهد شد.

به قول يارو گفتني:
زرشك

فكر كردند شيعه كوته‌فكر هست كه به اين چيزا دل خوش كنه

كربلايي حسام

اخراجی موقت
فقط پرچم مشكي سپاه سيدخراساني رو عشق است
حالا پرچم مشكي شايد استعاره باشه

يادمه تو يكي از شعرايي كه واسه حزب الله ترجمه ميكردم ميگفت:
ما راهمان را از پرچم‌هاي سياه كه همان عمامه شماست ميگيريم.

حالا ماهم به دنبال سيدخراساني ميدويم تاظهور مولا....