توصیه‌های طب سنتی در ماه رمضان

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوراکی‌هایی که عطش را کم می‌کنند
توصیه‌های طب سنتی در ماه رمضان



یک متخصص طب سنتی در آستانه ماه مبارک رمضان به روزه‌داران توصیه کرد که از خوردن چای پررنگ، قهوه و کاکائو به هنگام سحر خودداری کنند تا دچار عطش و تشنگی نشوند و در مقابل بیشتر میوه، لیموترش، ماست و سبزی‌خوردن بخورند.



علی حسینی در گفت‌وگو با فارس گفت: در ماه رمضان باید از نان و غلات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات، میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات یعنی گروه‌های اصلی غذایی بیشتر استفاده شود.

وی ادامه داد: مصرف آش، سوپ، عدسی، شله زرد، فرنی، شیربرنج، چای کم رنگ، آب جوش برای هضم بهتر غذا توصیه می‌شود که ابتدا افطار با این خوراکی‌ها انجام شود.

حسینی گفت: مصرف برنج، گوشت، نان سبوس‌دار، پنیر، شیر گرم، عسل، خرما، سبزی، گردو و کشمش به تناسب در هنگام افطار، سحر یا شام از خوراکی‌های مناسب هستند.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: غذاهایی که به میزان زیادی ادویه دارند، غذاهای چرب و سرخ کردنی، غذاهای شور و شیرین، بادمجان، کشک و... عطش زیادی ایجاد می‌کنند که برای رفع آن علاوه بر کاهش مصرف این خوراکی‌ها می‌توان از لیموترش، ماست و سبزی‌خوردن در کنار غذا بهره گرفت یا از روش‌هایی مانند غرغره با آب سرد، شستن دست و پا با آب سرد و دوش آب ولرم استفاده کرد.
حسینی تصریح کرد: از خوردن چای پررنگ، قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب بدن می شوند، به هنگام سحر باید پرهیز کرد و در مقابل مصرف میوه در هنگام سحر، باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل تشنگی می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: روزه داران بهتر است که افطار خود را با یک غذا و نوشیدنی گرم و کمی شیرین، ساده و زودهضم آغاز کنند.
حسینی تصریح کرد: مصرف خرما، کشمش، انجیر و عسل به هنگام افطار به دلیل اینکه سریع قند خون را بالا می‌برد، توصیه می‌شود و از پرخوری هم جلوگیری می‌کند.
وی افزود: غذاهای شور و چرب، نوشیدنی های گازدار، مصرف بالای زولبیا و بامیه، آب میوه های مصنوعی، ادویه های تند و غذاهای فست‌فود که شامل سوسیس و کالباس است بهتر است در این ایام مصرف نشود.



کلمات کليدی: طب سنتی،تغذيه،ماه رمضان
 

Similar threads

بالا