توسل حضرت نوح به پنج تن (ع) و ثبت اسامی آنها برکشتی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید دوستان
ما الان سه تا سوال داریم
1. آیا کشتی نوح صحت دارد؟
2. این کشتی که در ترکیه پیدا شده است همان کشتی نوح است؟ اگر نیست پس جریانش چیست؟
3. داستان نوشته های روی این کشتی چیست؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زیاد قران میخونم اما هیچ جاش راجع به جزییات حرف نزده.فقط گفته به نوح گفتیم کشتی بساز و از هر نوع در ان سوار کن راجع به مکان یا اندازه و ...صحبتی نکرده مثل آیه 36 سوره هود
طبق گفته شما، نظریه سکولار رد شده، وجواب سوال یک مثبت میباشد

ho3in.s

عضو جدید
من زیاد قران میخونم اما هیچ جاش راجع به جزییات حرف نزده.فقط گفته به نوح گفتیم کشتی بساز و از هر نوع در ان سوار کن راجع به مکان یا اندازه و ...صحبتی نکرده مثل آیه 36 سوره هود
البته من قرآن رو زیاد نخوندم... نمیدونم توی آیه های دیگه اشاره ای شده باشه یا نه... البته میدونم که اسم 5 تن به غیر از پیامبر توی قرآن نیومده... ولی اینکه آیا اشاره ای شده باشه یا نه نیاز به خوندن تفاسیر قرآن داره...
ولی خود شما هم داری میگی... قرآن خیلی حرفا رو کلی گفته... چون امکان نداره به همه مسائل با جزییات بشه پرداخت... واسه همین به احادیث و ... هم رجوع میکنن... توی احادیثی از ائمه به این مورد اشاره شده...

ho3in.s

عضو جدید
ببینید دوستان
ما الان سه تا سوال داریم
1. آیا کشتی نوح صحت دارد؟
2. این کشتی که در ترکیه پیدا شده است همان کشتی نوح است؟ اگر نیست پس جریانش چیست؟
3. داستان نوشته های روی این کشتی چیست؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
2. معلوم نیست... شاید باشه شاید نباشه
3. من به چنین نوشته هایی اعتقاد دارم چون توی احادیث معتبری خوندم... اگه هم روی این کشتی این اسمای نوشته شده پس به احتمال قریب به یقین خود کشتیست

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیتونم به احادیث اتماد کنم اما قرانو قبول دارم

ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
3. من به چنین نوشته هایی اعتقاد دارم چون توی احادیث معتبری خوندم... اگه هم روی این کشتی این اسمای نوشته شده پس به احتمال قریب به یقین خود کشتیست

:surprised: بله؟

eye to eye

عضو جدید
آخه دوست من اعمه چه ربطی به نوح دارن؟اگرم نام کسی قرار بود ثبت بشه حتما اینا بود:نوح.ابراهیم.موسی.عیسی.محمد(ص)
تو رو خدا تحریف نکنید

ho3in.s

عضو جدید
بله نمیشه به همه احادیث اعتماد کرد... احادیث یعنی تاریخ... وقتی تاریخی قابل اعتماد میشه که منابع متعدد و قوی در اون رابطه موجود باشه... وقتی شما به بودن اشخاصی مثل کوروش، اسکندر، ارسطو، محمد و ... در گذشته اعتقاد دارید پس حتا به منابعی اعتماد کردید
احادیث هم همینطور هستن... همگی قابل تایید نیستن... ولی اگه دارای راویان بسیار و منابع معتبر باشن دیگه نمیشه گفت غیر قابل اعتماد هستن...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...

eye to eye

عضو جدید
بله نمیشه به همه احادیث اعتماد کرد... احادیث یعنی تاریخ... وقتی تاریخی قابل اعتماد میشه که منابع متعدد و قوی در اون رابطه موجود باشه... وقتی شما به بودن اشخاصی مثل کوروش، اسکندر، ارسطو، محمد و ... در گذشته اعتقاد دارید پس حتا به منابعی اعتماد کردید
احادیث هم همینطور هستن... همگی قابل تایید نیستن... ولی اگه دارای راویان بسیار و منابع معتبر باشن دیگه نمیشه گفت غیر قابل اعتماد هستن...

ارسطو اسکندر کوروش تو زندگی من تاثیر نداره اما چیزی که تاثیر داره باید معتبر باشه.محمد رو قبول دارم چون تو قران اومده

ho3in.s

عضو جدید
آخه دوست من اعمه چه ربطی به نوح دارن؟اگرم نام کسی قرار بود ثبت بشه حتما اینا بود:نوح.ابراهیم.موسی.عیسی.محمد(ص)
تو رو خدا تحریف نکنید
ببخشید؟؟!!!!!
من متوجه نشدم... دارم چی رو تحریف میکنم؟!

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...