eye to eye
عضو جدید
تحلیل گرش کیه؟
چطور؟
من زیاد قران میخونم اما هیچ جاش راجع به جزییات حرف نزده.فقط گفته به نوح گفتیم کشتی بساز و از هر نوع در ان سوار کن راجع به مکان یا اندازه و ...صحبتی نکرده مثل آیه 36 سوره هود
تحلیل گرش کیه؟
چطور؟
طبق گفته شما، نظریه سکولار رد شده، وجواب سوال یک مثبت میباشدمن زیاد قران میخونم اما هیچ جاش راجع به جزییات حرف نزده.فقط گفته به نوح گفتیم کشتی بساز و از هر نوع در ان سوار کن راجع به مکان یا اندازه و ...صحبتی نکرده مثل آیه 36 سوره هود
طبق گفته شما، نظریه سکولار رد شده، وجواب سوال یک مثبت میباشد
البته من قرآن رو زیاد نخوندم... نمیدونم توی آیه های دیگه اشاره ای شده باشه یا نه... البته میدونم که اسم 5 تن به غیر از پیامبر توی قرآن نیومده... ولی اینکه آیا اشاره ای شده باشه یا نه نیاز به خوندن تفاسیر قرآن داره...من زیاد قران میخونم اما هیچ جاش راجع به جزییات حرف نزده.فقط گفته به نوح گفتیم کشتی بساز و از هر نوع در ان سوار کن راجع به مکان یا اندازه و ...صحبتی نکرده مثل آیه 36 سوره هود
از نظر من؛ببینید دوستان
ما الان سه تا سوال داریم
1. آیا کشتی نوح صحت دارد؟
2. این کشتی که در ترکیه پیدا شده است همان کشتی نوح است؟ اگر نیست پس جریانش چیست؟
3. داستان نوشته های روی این کشتی چیست؟
من نمیتونم به احادیث اتماد کنم اما قرانو قبول دارم
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
2. معلوم نیست... شاید باشه شاید نباشه
3. من به چنین نوشته هایی اعتقاد دارم چون توی احادیث معتبری خوندم... اگه هم روی این کشتی این اسمای نوشته شده پس به احتمال قریب به یقین خود کشتیست
بله نمیشه به همه احادیث اعتماد کرد... احادیث یعنی تاریخ... وقتی تاریخی قابل اعتماد میشه که منابع متعدد و قوی در اون رابطه موجود باشه... وقتی شما به بودن اشخاصی مثل کوروش، اسکندر، ارسطو، محمد و ... در گذشته اعتقاد دارید پس حتا به منابعی اعتماد کردیدمن نمیتونم به احادیث اتماد کنم اما قرانو قبول دارم
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
3. من به چنین نوشته هایی اعتقاد دارم چون توی احادیث معتبری خوندم... اگه هم روی این کشتی این اسمای نوشته شده پس به احتمال قریب به یقین خود کشتیست
بله نمیشه به همه احادیث اعتماد کرد... احادیث یعنی تاریخ... وقتی تاریخی قابل اعتماد میشه که منابع متعدد و قوی در اون رابطه موجود باشه... وقتی شما به بودن اشخاصی مثل کوروش، اسکندر، ارسطو، محمد و ... در گذشته اعتقاد دارید پس حتا به منابعی اعتماد کردید
احادیث هم همینطور هستن... همگی قابل تایید نیستن... ولی اگه دارای راویان بسیار و منابع معتبر باشن دیگه نمیشه گفت غیر قابل اعتماد هستن...
ببخشید؟؟!!!!!آخه دوست من اعمه چه ربطی به نوح دارن؟اگرم نام کسی قرار بود ثبت بشه حتما اینا بود:نوح.ابراهیم.موسی.عیسی.محمد(ص)
تو رو خدا تحریف نکنید
چرا تعجب میکنی؟ آخرش اینه که هر کسی نظری داره دیگه...ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
بله؟
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
این مثال بود دوست من... منظور من چیز دیگه ای بود...ارسطو اسکندر کوروش تو زندگی من تاثیر نداره اما چیزی که تاثیر داره باید معتبر باشه.محمد رو قبول دارم چون تو قران اومده
ببخشید؟؟!!!!!
من متوجه نشدم... دارم چی رو تحریف میکنم؟!
منظور منم این بود چیزی که مهم است معتبر بودنشم مهمه قران واسه همه ما کافیهاین مثال بود دوست من... منظور من چیز دیگه ای بود...
با نظر شما مخالفم... به همون دلیلی که خودتون اولش گفتید... چون خیلی کلی گویی کردهمنظور منم این بود چیزی که مهم است معتبر بودنشم مهمه قران واسه همه ما کافیه
از نظر من؛
1. کشتی نوح وجود داره...
ممنون
جواب سوالای بعدی چی؟
بله؟
با نظر شما مخالفم... به همون دلیلی که خودتون اولش گفتید... چون خیلی کلی گویی کرده
خب معلومه منظورتون من بودم! من فقط درباره ائمه صحبت کردم!!!با شما نبودم کلا گفتم چرا به خودت میگیری
بی خیال بابا!کلی گفته بله واسه من و شما دریافتش مشکله اما واسه اهل تفسیر نه
ممنوندر یک کلام مضحکه
ممنون
تو کلا تشکر کنا
این تشکر با اون تشکر فرق میکرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ماجرای توسل و تمثال امام رضا (ع)... | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جنجال درباره متاهل بودن حضرت مسیح(ع) | گفتگوی آزاد | 3 | |
F | داستان کوتاه درباره حضرت عباس علیه السلام | گفتگوی آزاد | 0 | |