اي داد بيداد
عضو جدید
سلام به همه شما من در دوران كودكي دوست داشتم به فقرا و نيازمندان كمك كنم الان هم 24 سالم شده خيلي كم تونستم كمك كنم من الان يه سايت تبليغاتي دارم مثل سايت ايستگاه هدفم اين بود كه اول همه سود حاصل از آگهي رو به بيماران و نيازمندان كمك كنم البته تا حالا در آمدي نداشتم حدودا يكسال سايت رو اداره ميكنم الان تصميم گرفتم 30% هزينه درآمد رو براي كمك به بيماران در نظر بگيرم الان تنها مشكلي كه دارم اينه كه كسي حمايتم نميكنه و فقط خدا كمك كرده كه تا به اينجا برسم حالا هم از شما ميخوام در صورتي كه ميخواهيد كمكي كنيد اين سايت رو در وبلاگ يا وبسايت خود لينك بديد كه حداقل درآمدي رو كه در ميارم به بيماران كمك كنم البته من نياز به پول اين سايتها ندارم وميتونم سايت رو به كلي تعطيل كنم ولي من قطره اي در دريا هستم كه توي اينترنت گم شده ام اميدوارم مرا ياري نمايد خداوند كار خير شما رو جبران ميكنه
شما هم سهيم شويد در كمك به بيمارن خواص
30 درصد هزينه هر آگهي جهت حمايت از بيماران خواص در نظر گرفته شده شما هم براي اين كه امري خير را انجام دهيد و در اين كار سهيم باشيد كافي هست لينك زير را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد
www.zigzal.com
آگهي آنلاين=تبليغات رايگان
شما هم سهيم شويد در كمك به بيمارن خواص
30 درصد هزينه هر آگهي جهت حمايت از بيماران خواص در نظر گرفته شده شما هم براي اين كه امري خير را انجام دهيد و در اين كار سهيم باشيد كافي هست لينك زير را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد
www.zigzal.com
آگهي آنلاين=تبليغات رايگان