توروخدا دعا كنيد شما هم براي موفقيت و آرزوهاي كوچك من

اي داد بيداد

عضو جدید
سلام به همه شما من در دوران كودكي دوست داشتم به فقرا و نيازمندان كمك كنم الان هم 24 سالم شده خيلي كم تونستم كمك كنم من الان يه سايت تبليغاتي دارم مثل سايت ايستگاه هدفم اين بود كه اول همه سود حاصل از آگهي رو به بيماران و نيازمندان كمك كنم البته تا حالا در آمدي نداشتم حدودا يكسال سايت رو اداره ميكنم الان تصميم گرفتم 30% هزينه درآمد رو براي كمك به بيماران در نظر بگيرم الان تنها مشكلي كه دارم اينه كه كسي حمايتم نميكنه و فقط خدا كمك كرده كه تا به اينجا برسم حالا هم از شما ميخوام در صورتي كه ميخواهيد كمكي كنيد اين سايت رو در وبلاگ يا وبسايت خود لينك بديد كه حداقل درآمدي رو كه در ميارم به بيماران كمك كنم البته من نياز به پول اين سايتها ندارم وميتونم سايت رو به كلي تعطيل كنم ولي من قطره اي در دريا هستم كه توي اينترنت گم شده ام اميدوارم مرا ياري نمايد خداوند كار خير شما رو جبران ميكنه
شما هم سهيم شويد در كمك به بيمارن خواص
30 درصد هزينه هر آگهي جهت حمايت از بيماران خواص در نظر گرفته شده شما هم براي اين كه امري خير را انجام دهيد و در اين كار سهيم باشيد كافي هست لينك زير را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد

www.zigzal.com
آگهي آنلاين=تبليغات رايگان

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین بخاطر هدف قشنگت ولی به نظرت دنیای دیگه ای جز نت وجود نداره؟؟؟؟
هزارجور دیگه راه هست:gol:

اي داد بيداد

عضو جدید
دوست عزيز

دوست عزيز

دوست عزيز من هم از راهاي ديگه دارم كمك ميكنم ولي كمكي ميكنم اندك هست درسته وضع مالي متوسطي داريم ولي توي اين زمونه الان خيلي ها دستشونو دراز ميكنن من هم فقط به پيرزنها و پيرمردها اندك كمكي ميكنم الان هم كه اين سايت رو راه انداختم حدودا 500 هزار تا حالا خرج كردم دور از چشم پدر و مادرم من هم ميخواهم بيشتر كمك كنم به ديگران ولي فشارهاي زندگي امروزي مانع كار ميشه الان از طريق سايت دارم فعاليت ميكنم و30 درصد درآمد رو براي كمك به بيماران و نيازمندان 20 درصد براي خودم و هزينه هاي هاست الباقي رو بايد پس انداز كنم براي تبليغات اينترنتي سايت اگر كار من مشكلي داره بگوييد تا به اشتباه مسيرم رو نرم

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز من هم از راهاي ديگه دارم كمك ميكنم ولي كمكي ميكنم اندك هست درسته وضع مالي متوسطي داريم ولي توي اين زمونه الان خيلي ها دستشونو دراز ميكنن من هم فقط به پيرزنها و پيرمردها اندك كمكي ميكنم الان هم كه اين سايت رو راه انداختم حدودا 500 هزار تا حالا خرج كردم دور از چشم پدر و مادرم من هم ميخواهم بيشتر كمك كنم به ديگران ولي فشارهاي زندگي امروزي مانع كار ميشه الان از طريق سايت دارم فعاليت ميكنم و30 درصد درآمد رو براي كمك به بيماران و نيازمندان 20 درصد براي خودم و هزينه هاي هاست الباقي رو بايد پس انداز كنم براي تبليغات اينترنتي سايت اگر كار من مشكلي داره بگوييد تا به اشتباه مسيرم رو نرم
نیت و هدف شما خیلی قشنگه و از اینکه تو این دوره همچین ادمی پیدا میشه خیلی باعث خوشحالیه...................ولی به نظر من خیلی راهای بهتری هست. کشور ما تا این حد با این سیستم اشنا نیست فعلا جوابگو نیست شاید 20 سال دیگه بتونیم مثل بقیه کشوا همه از نت استفاده کنیم شما باید دنبال راهای قدیمی برای کمک باشین.

اي داد بيداد

عضو جدید
ممنونم

ممنونم

ممنونم از اين كه وقت خود را صرف اين مطلب كردي اميدوارم موفق باشيد من هم سعي خودمو ميكنم