توربوماشین !

link_mech

عضو جدید
مهندسای عزیز ما تو دانشگامون 2تا استاد توربوماشین داریم که یکیشون میاد مطالبی کلی از همه قسمتای درس مثلا پمپ کمپرسور فن دمنده و توربین ها و انواعش میگه و یکی دیگه که من باهاش برداشتم هم هست که فقط 2تا بحث پمپ ها (سانتریفیوژ،محوری،مخلوط) و کمپرسور (فقط محوری) رو به صورت تخصصی ارائه میدن و از توربین چیزی نمیگن اصلا،
حالا به نظر شما با کدوم استاد باشم بهتره آیا نیازی هست عوض کنم تو حذف و اضافه و با اونیکی استاد که همه مطالبو اما به صورت کلی و غیرتخصصی میگه بردارم یا همین استادم چیزایی که میگه کاربردین ؟
بی نهایت سپاس از راهنماییتون !

*Essi*

اخراجی موقت
توربو ماشین رو به دید تخصصی بهش نگاه کنین.

مطالب کلی رو توی هر کتابی به صورت برداشت آزاد میتونین بخونین ولی تجربه صنعتی و تخصصی هست که در آینده به دردتون میخوره.

زیاد به فکر پاس کردن و نمره دادن و... نباشین، مهم هست ولی اولویت نیست.

اونیکه کمتر میگه ولی تخصصی و اصولی میگه خیلی بهتره.

link_mech

عضو جدید
ممنونم ازتون خودمم تقریبا همین دید و داشتم می خواستم مطمئن بشم !

*Essi*

اخراجی موقت
ممنونم ازتون خودمم تقریبا همین دید و داشتم می خواستم مطمئن بشم !

اگر آزاد کرج میخونی که احتمالا رشته ات سیالات باشه، برای همین واسه شما تخصصی بهتره.

اما خوب برای بچه های جامدات، بیشتر یک درس اختیاری بهش نگاه میشه که بتونن نمره خوب بیارن.

link_mech

عضو جدید
درسته آزاد کرج سیالاتم،اما این که راجع به توربین ها و انواعش بحث نمیشه مشکلی ایجاد نمیکنه بعدها،یا مثلا تو درس نیروگاه یا توربین گاز اینا بحث میشه و جای نگرانی نیست؟

*Essi*

اخراجی موقت
درسته آزاد کرج سیالاتم،اما این که راجع به توربین ها و انواعش بحث نمیشه مشکلی ایجاد نمیکنه بعدها،یا مثلا تو درس نیروگاه یا توربین گاز اینا بحث میشه و جای نگرانی نیست؟

نه اون اطلاعات رو با خوندن هر جزوه ای راحت میشه به دست آورد.

با مطالب دیگر مرتبط نیستند.

سحرخیز

عضو جدید

تو کرج نه توربین گاز میگن نه نیروگاه هیچی نمیگن

link_mech

عضو جدید
تو کرج نه توربین گاز میگن نه نیروگاه هیچی نمیگن
دوست عزیز من ورودی 88 هستم از اون موقع که من اومدم تو دانشگاه توربین گاز که ارائه میشد،نیروگاهم الان چندین ترم هست که توسط یکی از اساتید ارائه میشه !

Vpy

عضو جدید
سلام
من هم با نظر دوستمون موافقم
من بدون پاس کردن توربوماشین، نیروگاه پاس کردم و به مشکله هم برنخوردم. کلیات رو می تونی با مطالعه جزوه یه استاد خوب به دست بیاری.