"ته دیگ" و نان سوخته سرطان‌ زا هستند!

canopus

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد تا مردم از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنند چون اینگونه غذاها سرطان زا هستند.



ربابه‌ شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد مضرات خوردن تکه‌های سوخته غذا اظهار داشت: غذاهای سوخته معمولاً سرطان‌زا هستند چون موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.



به گفته این متخصص اپیدمیولوژی تغذیه، ته‌دیگ برنج و سیب‌زمینی سوخته یکی از مضر‌ترین غذاها برای سلامت افراد است.



وی ادامه داد: هنگام سرخ‌شدن غذا به ویژه غذاهای حاوی نشاسته‌ ماده‌ای به نام آکریلامید آزاد می‌شود که سرطان‌زا است و در همین راستا در دنیا توصیه می‌شود که از غذاهای تازه و سرخ‌نشده استفاده شود ودر حقیقت با برشته‌شدن نان از میزان کربوهیدرات موجود در آن کاسته می‌شود که قاعدتاً برای افراد دیابتی که باید قند کمتری مصرف کنند مفید است.
 

Similar threads

بالا