سلام بازم من سوال دارم
فاصله عقب نشینی برای نماسازی چقده؟اصن لازمه؟
یه جا دیدم حداقل درز انقطاع 7 سانتیمتره ولی تو مباحث همچین چیزی نگفته بود کدومشو باید رعایت کنیم؟
لابی ورودی که تو پارکینگ طراحی میشه حتما باید دورش دیوار باشه؟اگه دیوار داره مقاوم حریق باید باشه؟
![]()
نه سقف شیبدار نمیخاد اقلیم معتدل و تا حالا هم نخواستن. حل درست هم یکم باید بگردید تو تاپیکا و کتابا. همه ی حل شد ها مشکلاتی دارن بالاخرهدوستان یه سوال واجب. وقتی میگن اقلیم معتدل یعنی سقف شیبدار؟؟؟ حالا واقعا باید شیبدار بکشیم؟؟ مثل سال 89 و 90. کسی حل درست سقف 89 و 90 داره؟ دوستان اگر کسی فرمول سقف شیبدارو داره لطفا بذاره مثل شیب سقف. طول سقف و ...مممنوووون
سلام من تازه شروع کردم یه سری سوالات ابتدایی دارم ببخشید اگه یه وقت تکراریه![]()
اول اینکه آیا برای آسانسور لابی مستقل و بسته باید بزاریم؟چون یه جا خوندم باید جدا باشه با در ولی اکثر بچه ها در نذاشتن
اسانسور لابی میخواد
دوم : ابعاد درب پارکینگ چقدر باید باشه؟
در؟ 3 یا 3.5 کافیه. اگ پیلوته سه بسه اگه رمپ 3.5 بزارین
سوم: اون داکتی که اکثر بچه ها پشت آسانسور گذاشتن برای چیه؟
فرض به اینه ک اون داکت داکت اصلیه، فاضلاب بصورت افقی از همه داکتای ساختمان میره به اون. و ازونجا جمع اوری میشه. دیگ نمیدونم بقیشو
چهار: ابعاد آسانسور و موتورخاه و چاه آسانسور چقدر باید باشه؟ آخه تو مبحث ۱۵ خیلی ابعاد متنوعی نوشته من واقعا گیج شدم
برای اولین پستم فکر کنم خیلی زیاد شد ببخشید اگه سوالام تکراری بود
تو همین باشگاه برای دانلود گذاشتنسلام وقت همگی به خیر باشه،آیا کسی جزوه ی طراحی خانه ی عمران اشراق رو خریده؟؟؟؟؟
خب حتما ورژن جدیدش اومدهبله درست میفرمایید شما ولی اونا تاریخشون مال خیلی قبل تر؛ من جزوات جدیدش رو میخواستم
اسانسور:
کابین 1.1*1.4
چاه 1.9*1.7
موتورخانه 3.7*2.5
کمک بزرگی ک هر شرکت کننده ک میاد اینجا میتونه ب خودش بکنه اما از خودش دریغ میکنه اینه ک تاپیکا رو بخونه. فک میکنن خوندن تاپیکا اتلاف وقته.اگه تونستین بخونین.مفیده
منظورم از اینکه آسانسور لابی می خواد این بود که لابی مجزا و دودبند می خواد آخه اونطوری که تو مبحث ۳ گفته تو هر طبقه که آسانسور توقف داره باید لابی گذاشت و برداشت من این بود که این لابی باید در داشته باشه ولی کار اکثر بچه ها فقط توی زیرزمین برای این لابی در میزارن در مورد ابعاد موتورخانه یعنی یک چهار دیواری به ابعاد ۲.۵ در ۳.۷ و ارتفاع؟؟؟؟ میشه ارتفاع رو هم بگین و اینکه چرا من کارای بچه ها رو که میدیدم تو پلان بام خرپشته رو که میکشن ابعاد موتورخونه رو در نظر نمیگیرن فقط به اندازه باکس پله و آسانسور محدوده رو مشخص میکنن این سوالا رو که میپرسم به خاطر این نیست که مباحث مقررات ملی رو نخوندم یا تاپیک های گذشته رو نخوندم به خاطر اینه که تو مبحث مبهم بوده و بچه ها هر کدوم یه چیزی گفتن البته جواب خیلی از سوالها رو از تاپیک های قبلی پیدا کردمممنونم از اینکه وقت گذاشتین و جوابم و دادین
![]()
با رمپ 8درصد شیب و حداقل عرض 1.40 کافیه
برای 10 سانت اختلاف ارتفاع هکف نسبت به معبر آیا نیاز به دسترسی معلول داریم؟(جک یا رمپ)؟
حداقل عرض 140؟با رمپ 8درصد شیب و حداقل عرض 1.40 کافیه
نیاز ب جک نداره 10 سانت
دوستان سوال من اینه که وقتی 3 تا ماشین کنار هم قرار می گیرند باید آکس تا آکس 7 باشه یا از لب ستون؟
جاهای مختلف متفاوت نوشتن
سلااام
لطفا جوابموو بدییییییین
دوستان داخل به داخل ستون برای ۳ ماشین کنار هم ۶.۷۵ هست یا ۷؟؟؟؟؟؟
سوال بعدی اینکه یکی از دوستام به من یه وویس داده بود که توش یه مصحح طراحی میگفت شعاع گردش رمپ ۵.۵ هست. کتاب صدیق میگه ۵ . من موندم. کدوم درسته؟؟؟؟؟؟
لطفا جوابمو بدین ممنووووون
سلااام
لطفا جوابموو بدییییییین
سوال بعدی اینکه یکی از دوستام به من یه وویس داده بود که توش یه مصحح طراحی میگفت شعاع گردش رمپ ۵.۵ هست. کتاب صدیق میگه ۵ . من موندم. کدوم درسته؟؟؟؟؟؟
ی سری از جک ها اصلا پایین نمیرن. اون قسمت شروع جک سرگیریش بخاطر موتورش نیس. بخاطر عدم مرتف نمودن ارتفاع مفید 2.4 سانته.سلام مهندسین عزیز
طبقه همکف اون قسمت که جک معلول قرار میگیره , به چه ارتفاعی پایین میره و سرگیری ایجاد می کنه؟ و ما به نسبت با چه تعداد پله باید طبقه زیر زمین رو بریم پایین ؟
رمپ ر من باشم میزارم. جک از اختلاف 30-40 سانت بزارید
برای 10 سانت اختلاف ارتفاع هکف نسبت به معبر آیا نیاز به دسترسی معلول داریم؟(جک یا رمپ)؟
بلهچرا این دوره ,اینقدر باشگاه سوت و کور شده؟ همه رو آوردن به تلگرام ؟![]()
تو به توی ستونا 7دوستان سوال من اینه که وقتی 3 تا ماشین کنار هم قرار می گیرند باید آکس تا آکس 7 باشه یا از لب ستون؟
جاهای مختلف متفاوت نوشتن
شعاع گردش 6.5سلااام
لطفا جوابموو بدییییییین
شعاع گردش 6.5 از کجا اومده خانوم مهندس؟ی سری از جک ها اصلا پایین نمیرن. اون قسمت شروع جک سرگیریش بخاطر موتورش نیس. بخاطر عدم مرتف نمودن ارتفاع مفید 2.4 سانته.
عکسای جک تو تاپیک هست. هی اصرار دارین بپرسین اما نمیرین تاپیکا ر بخونین. همش 12 صفحست دیگ. سوال الان ما سوال قبلیه بچه های دوره های قبله
رمپ ر من باشم میزارم. جک از اختلاف 30-40 سانت بزارید
بله
تو به توی ستونا 7
شعاع گردش 6.5
صدیق ربطی ب ازمون طراحی نداره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 | |