تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
ببخشید آقا فرزاد میگم تو ستون گذاری رمپ پارکینگ باید بعد از رفع سرگیری ستون بذاریم دیگه...؟؟؟؟!!!! نه؟ غیر از این باشه که تیر به ماشین گیر میکنه که...
خب با این اوصاف واسه امتحان آذر پارسال باید بعد از 9 متر حدودا ستون بذاریم. خب اینجوریم که آکس ستون زیاد میشه!!!
پس چه کنیم!!!؟؟؟

نه نیازی نیست بعد اون ستون بزارید.شما یه گشودگی تو کف همکف دارید.ستونا سر جاش میمونه.از همون اول هم باید شروع بشه.منتها تو اون گشودگی ما تیر و تیر ریزی و در نتیجه سقف نداریم.شما اگه طراحی کردید بزارید تا توضیح بدم.

somaye l

عضو جدید
این سوالتونو یه بار جواب دادم یادتون رفته...مشاهده پیوست 211436
از گودال باغچه استفاده میکنی، روشم شبکه ی فلزی میزنی ملت پرت نشن توش :)

واسه ما مقطع پله یه سری در و کد ارتفاعیو جهت شمالو یه سری مبلمان( میزو کاناپه و سرویس و..)
ممنون .ابعاد این گودال باغجه چند در چند باید باشه مقرراتی داره؟

saro64

عضو جدید
تمرین سوال آذر 92

تمرین سوال آذر 92

سلام.دوستان اگر ممکنه در مورد فایل پیوستی که تمرین سوال آذر 92 هست نقطه نظراتتون رو اعلام فرمایید.

پیوست ها

• azar-92.pdf
    121.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال.
بجه ها
1.برا ازمون 90.9 ک همکف هم ی واحد 100 متری داره خب؟h همکف رو مث طبقات 3.20 بزارم؟؟؟
ینی اینجا دیگه همکف پیلوت نی؟؟
2.اگه پیلوت بود h همکفو کف ب کف 2.80 میزاشتیم ک با 40 سانت سقف بشه 2.40.درسته؟
حالا ی سوال.
3..مگه ن اینکه h حداقل برا فضا اقامتی 2.40؟؟
پس من میتونم با این شرایطم بازم hهمکفو 2.40 بزارم.آره؟؟
ی سوال دیگه:
4.اگه هم کفو هم 2.40 در نظر بگیرم 2*3.20+2*2.80=12m
حالا با توجه ب اینکه ساختمونای بالای 12 m نیاز ب درز انقطاع دارند پ برا این ساختمون نیاز نی؟
حالا اگه هکفو هم 3.20 بزارم 3*3.20+2.80=12.4...اونوقت نیازه ینی؟؟؟
اگه نیاز باشه..درز انقطا براش میشه 0.062...همون 0.06 بگیرمش؟؟یا یهو 0.07 بزارمش؟؟
ممنون اکه جوابمو برام بنویسید و منو ازین همه ابهام در بیارید تا بتونم این تمرینو شرو کنم.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون .ابعاد این گودال باغجه چند در چند باید باشه مقرراتی داره؟
از لحاظ ارتفاع کع نیازی نیست تا پایین زیرزمین بیاد، طبق عکس ضمیمه، عرضشم 1.5 بگیرید

آره واقعا...:confused:شما تا 5 سقفو 20 در نظر میگیرید برا ستون فلزی؟؟؟؟
من 30 در نظر میگیرم به نظرم 20 کم میشه، البته میشه زیرزمینو 30 گرفت بقیه طبقاتو 20 ولی من خودمو راحت میکنم همشو 30 میگیرم

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
از لحاظ ارتفاع کع نیازی نیست تا پایین زیرزمین بیاد، طبق عکس ضمیمه، عرضشم 1.5 بگیرید

من 30 در نظر میگیرم به نظرم 20 کم میشه، البته میشه زیرزمینو 30 گرفت بقیه طبقاتو 20 ولی من خودمو راحت میکنم همشو 30 میگیرم

ببخشید ینی ابعتد ستون فلزی برا ساختمونای ازمون ک معمولن 4 5 6 طبقس.30 *30 کافی؟

risman

عضو جدید

وقتی تو مبحث 4 میگه برای دوماشین اکس به اکس 5 و داخل به داخل 4.5 یعنی هر ستون با پوششش تا .5متر میتونه باشه ... پیشنهاد من واسه فلزی 20 ذر 20ه

دناسا

عضو جدید
4fafa
سوال اولت 2.40 نمیتونی این برا فضای اقامته 2.60 حداقل باید بذاری برای مسکونی
سوال دومت: من باشم همه جا درز انقطاع میذارم کاریم زیر 12 و بالای 12 ندارم عددت رو هم حتما رند کن

mahboobeh0

عضو جدید
حداقل ابعاد موتور خونه 2.20 *3.20 هستش .به جدول 1 صفحه 78 مبحث 15 ( کتاب من ویرایش سال 1387 هستش ) و تصاویر صفحه 82 مبحث 15 توجه کنین متوجه میشین .

آخرین ویرایش:

mahboobeh0

عضو جدید
میخواستم بدونم اندازه موتورخانه در پلان بام مساحتش چقدره وباتوجه به اینکه تو بعضی از طرح ها فاصله ستونها از آسانسور زیاده ایستایی سقف موتورخانه چطوره.

حداقل ابعاد موتورخونه واسه ی آسانسور 6 نفره 2.20*3.20هستش . به جدول 1 صفحه 78 مبحث 15 ( کتاب من ویرایش سال 1387 هستش ) و تصاویر صفحه 82 مبحث 15 توجه کنین متوجه میشین .

آخرین ویرایش:

mahboobeh0

عضو جدید
میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که چطوری می تونم فایل cad کارم رو upload کنم ؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
4fafa
سوال اولت 2.40 نمیتونی این برا فضای اقامته 2.60 حداقل باید بذاری برای مسکونی
سوال دومت: من باشم همه جا درز انقطاع میذارم کاریم زیر 12 و بالای 12 ندارم عددت رو هم حتما رند کن

ممنون ولی من تو مبحث 4 خوندم ک حداقل ارتفاع برا اقامت 2.40.
بعد لرا درزم اخه ی جایی تو همین تاپیک خوندم ک برا همچین شرایطی نیاز نی. خب اگه واقن درست باشه و نیاز نباشه چرا از علکی عرض زمینمو از بین ببرم.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که چطوری می تونم فایل cad کارم رو upload کنم ؟
من خیلی بلد نیستم ولی اگر میخای کارتو بزاری لطف کن ک پی دی اف باشه ک مایی ک شاید ب کد دسترسی نداریمم بتونیم کارت ببینیم.لطف میکنی اگه این کارو بکنی.سپاسگذار.

majid eng

عضو جدید
سلام.دوستان اگر ممکنه در مورد فایل پیوستی که تمرین سوال آذر 92 هست نقطه نظراتتون رو اعلام فرمایید.
سلام برای رمپ پارکینگ فضای انتظار اولیه را نگذاشتین اگه اون را لحاظ کنید پارکینگ ها در نمیاد

آخرین ویرایش:

s.salar

عضو جدید
میشه لطفا طریقه رسم نورگبرو تو قسمت شمال ساختمان بگذارید ؟
یعنی دیوار سمت همسایه تا بالا ساخته میشه یا بازه بچه ها کسی میدونه آقا فرزاد هستید؟؟؟؟؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببخشید ینی ابعتد ستون فلزی برا ساختمونای ازمون ک معمولن 4 5 6 طبقس.30 *30 کافی؟
وقتی تو مبحث 4 میگه برای دوماشین اکس به اکس 5 و داخل به داخل 4.5 یعنی هر ستون با پوششش تا .5متر میتونه باشه ... پیشنهاد من واسه فلزی 20 ذر 20ه
این جمله ی مبحث 4 با حرف من منافاتی نداره،حتی ستون 40در40باشه و آکس 5 باز از بر تابره ستون 4.6 تا میمونه!بله دوستم برای این امتحان 30در30خوبه.

majid eng

عضو جدید
با عرض سلام به همه ،

اگه محبت کنین کارم رو از لینک زیر download کنین ، ببینین و ایراداتم رو بهم بگین ممنون میشم . این فایل cad شامل پاسخ سوالای آذر 92 و اسفند 91 هستش .

http://wikisend.com/download/767546/tarrahi azar 92 va esfand 91 mahboobeh final.dwg
سلام تمام سختی کار 92 به در آوردن پارکینگش بود خود من حداقل 4 ساعتم را برای رمپ معلول و پارکینگ ها از دست دادم شما هم مثل کار قبلی برای رمپ خودرو فضای انتظار ماشین را لحاظ نکردید همچنین بعید میدونم با قرار دادن جک نمره کامل را به کسی بدهند

mahboobeh0

عضو جدید
سلام برای رمپ پارکینگ فضای انتظار اولیه را نگذاشتین اگه اون را لحاظ کنید پارکینگ ها در نمیاد

برای پارکینگ ها چاره دیگری نیافتم ، ترجیح دادم که از
فضای انتظار اولیه صرف نظر کنم ، اگه برای پارکینگ ها پیشنهادی دارید بهم بگین ممنون میشم .

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام تمام سختی کار 92 به در آوردن پارکینگش بود خود من حداقل 4 ساعتم را برای رمپ معلول و پارکینگ ها از دست دادم شما هم مثل کار قبلی برای رمپ خودرو فضای انتظار ماشین را لحاظ نکردید همچنین بعید میدونم با قرار دادن جک نمره کامل را به کسی بدهند
فضای انتظار ماشین برا رمپ چیه منظورتون؟
همون 2.5 متری ک باید فاصله بزاریم ؟؟؟

mahboobeh0

عضو جدید

دوست من توی همین آزمون با توجه به اینکه از جک استفاده کرد امتیازش 32 شد وقبول شد ، ولی پارکینگ هاش رو یادم نمیاد . اگه برای حل پارکینگ ها پیشنهادی دارید یا اگه فایلی که پارکینگ رو درست حل کرده بهم بدید ممنون میشم.

majid eng

عضو جدید
برای پارکینگ ها چاره دیگری نیافتم ، ترجیح دادم که از
فضای انتظار اولیه صرف نظر کنم ، اگه برای پارکینگ ها پیشنهادی دارید بهم بگین ممنون میشم .

متاسفانه خودم هم هرچی فضا ها را جابجا میکنم به نتیجه ای نمیرسم فکر میکنم باید از بعضی از مقررات چشم پوشی کرد تا طرح جواب بده

majid eng

عضو جدید
دوست من توی همین آزمون با توجه به اینکه از جک استفاده کرد امتیازش 32 شد وقبول شد ، ولی پارکینگ هاش رو یادم نمیاد . اگه برای حل پارکینگ ها پیشنهادی دارید یا اگه فایلی که پارکینگ رو درست حل کرده بهم بدید ممنون میشم.
مطمئن هستید جک را قبول میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.