تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید میگم به همه شما دوستان و ممنون بابت راهنمایی های خوبتون یک مشکلی دارم تو قسمت رمپ اسفند 91 اگر بخوایم ورودی ماشین از وسط باشه نحوه اتصال رمپ به قست 3.5 مری چطوری مشه باید با قوس 5 متری وصل بشه؟ عارفه جان اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
چزا ا
عزیزم میشه بپرسم این چه رمپیه؟؟؟توی اسفند 91 مگه سئوال چی بوده؟؟من خیلی وقت پیش زدم یادم نی...چزا اینقدر تووو گردشه؟؟
چرا مستقیم ادامه ندادی؟؟حتما یه نیم دایره باید میزاشتی؟دلیل داشتی؟
فرزاد جان شما راهنمایی میکنی...؟؟؟تا به حال همچین رمپی نزدم نمیدونم از لحاظ اجرا میشه این کارو کرد یا خیر...

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
چزا ا
عزیزم میشه بپرسم این چه رمپیه؟؟؟توی اسفند 91 مگه سئوال چی بوده؟؟من خیلی وقت پیش زدم یادم نی...چزا اینقدر تووو گردشه؟؟
چرا مستقیم ادامه ندادی؟؟حتما یه نیم دایره باید میزاشتی؟دلیل داشتی؟
فرزاد جان شما راهنمایی میکنی...؟؟؟تا به حال همچین رمپی نزدم نمیدونم از لحاظ اجرا میشه این کارو کرد یا خیر...

من نمیدونم ورودی به چه صورته.کلا خیلی معلوم نیست.باید کامل تر بزارن.
ولی رمپ این شکلی هم میتونه باشه.فقط شعاع گردش آکس رمپ 6.5 متر باید باشه.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
من نمیدونم ورودی به چه صورته.کلا خیلی معلوم نیست.باید کامل تر بزارن.
ولی رمپ این شکلی هم میتونه باشه.فقط شعاع گردش آکس رمپ 6.5 متر باید باشه.

منظورش همونه دیگه چونعرض رمپو 3.5 میگیریم حالا اگه گردش داشته باشه شعاع گردشش باید 6.5 باشه حالا ایشون میگن چرا شعاع گردش رمپ همون 3.5 نیست که ربع دایره به شعاع 3.5 باشه. که من میگم ربطی نداره قرار نیس که ربع دایره یا نیم دایره کامل داشته باشیم قسمتی از دایره میشه چه فرقی داره ، فقط کاملا هندسی نمیشه:)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها من ی مشکلی دارم.تو ب توی ستونم 6.5 شده.خب؟حالا 3 تا میتونم پارک داشته باشم.درسته؟حالا اگه 6.5 فاصله دیوارام باشه چی.ا.نوقت میتونم 3 تا پارک کنم.یا چون دیوار شده نمیشه.؟؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال.

سوال.

بچه ها خواهش میکنم سوالمو جواب بدید لطفن...تو طراحیم...:neutral:

Fفرشته

عضو جدید
بله فرزاد جان نوشتم.
تو کارم که دستی گذاشتم 16 تاست...بشمارید متوجه میشید...ارتفاع هم ک مشخصه کف تا سقف ک 2.40 ...ضخامت سقف هم ممکنه یکی 30 بگیره یکی 40...
عزیزم اینها چیزی هست ک گیج شدن نداره هر کسی بر اساس چیزی ک قبلا خونده یا تووو مباحث میزاره...
مرسی اقا فرزاد و عارفه جان

ha@sa

عضو جدید
عارفه جون من الان داشتم کار شهریور 91 تو رو نگاه میکردم که پله ها رو در طول پلان گذاشتی ویه سوال واسم پیش اومد .
مگه این داکتی که ما میذاربم پشت اسانسور مربوط به اسانسور نیست . چرا شما گذاشتیش این طر راهپله و از اسانسور دور شده ؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
بچه ها من ی مشکلی دارم.تو ب توی ستونم 6.5 شده.خب؟حالا 3 تا میتونم پارک داشته باشم.درسته؟حالا اگه 6.5 فاصله دیوارام باشه چی.ا.نوقت میتونم 3 تا پارک کنم.یا چون دیوار شده نمیشه.؟؟
بچه ها یعنی کسی جوابه سواله منو نمیدونه؟؟
حتمن باید اسمتونو تایپ کنم ازتون بپرسم؟
عارفه...فرزاد...شمااهایی ک هی ب همه جوابای خوب میدین.......

معمارگر

عضو جدید
سلام.

ببینید دوست عزیز اگه اکس به اکس تون 6.5 باشه سه تا ماشین جا میشه حالا به قول شما توبه تو ی ستوناتون اگه منظورتون از کناره داخلی ستون تا کناره داخلی ستون دیگه 6.5 پس درسته .اگه فاصله داخلی دیواراتونم 6.5 شده اینو نمیدونم چون این فاصله 6.5 روی بیشتر وقتی میگن که دیوار کنارش نباشه

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مچکرم ک برام نوشتی.
خب منم همینو میگم...
بچه ها اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.

emsal

عضو جدید
سلام دوستان.
جزواتی که برای آزمون خرداد ماه مطلبی اگه دارید، بذارید رئ سایت تا استفاده کنیم.
• مصوبات شوراي عالي شهرسازي و معماري
• طرح معماري
• جزئيات اجرائي ساختمان *
• ضوابط آتش نشاني
• ضوابط بلند مرتبه سازي
• ضوابط مقررات شهرسازي و معماري براي معلولين
ممنونم

behnazramezani

عضو جدید
داشتم نظرات دوستان را می خوندم گفته بودن عمق نور گیری در هر فضا حداکثر 7 متر است خوب این درست اگر برای اضافه کردن این عمق یک تراس سر کار بزاریم گفتند بایدتراس 2 طرف باز باشه اگه عارفه جان مثل کار اسفند 89 شما که خیلی هم خوب شده نشه از دو جبهه تراس و باز کرد یا اونو بدون سقف در نظر گرفت چون طبقه بالا عینا تکرار میشه راه حل چیست با تشکر:gol:

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
منظورش همونه دیگه چونعرض رمپو 3.5 میگیریم حالا اگه گردش داشته باشه شعاع گردشش باید 6.5 باشه حالا ایشون میگن چرا شعاع گردش رمپ همون 3.5 نیست که ربع دایره به شعاع 3.5 باشه. که من میگم ربطی نداره قرار نیس که ربع دایره یا نیم دایره کامل داشته باشیم قسمتی از دایره میشه چه فرقی داره ، فقط کاملا هندسی نمیشه:)

سلامم.
آره درست میگید.
فرقی نمیکنه.هر قوسی به هر شکلی باید شعاع گردش خط آکس حداقل 6.5 متر باشه.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مچکرم ک برام نوشتی.
خب منم همینو میگم...
بچه ها اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.

بچه ها یعنی کسی جوابه سواله منو نمیدونه؟؟
حتمن باید اسمتونو تایپ کنم ازتون بپرسم؟
عارفه...فرزاد...شمااهایی ک هی ب همه جوابای خوب میدین.......

جوابه منو نمیدین؟؟

بچه ها خواهش میکنم سوالمو جواب بدید لطفن...تو طراحیم...:neutral:

سلام.

اوه چقدر عجله دارید شما.:smile:
این 6.5 متر فقط زمانیه که بین دوتا ستون باشه.بین دو تا دیوار باید 7.5 متر در نظر بگیرید برای 3 واحد پارکینگ.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
عارفه جون من الان داشتم کار شهریور 91 تو رو نگاه میکردم که پله ها رو در طول پلان گذاشتی ویه سوال واسم پیش اومد .
مگه این داکتی که ما میذاربم پشت اسانسور مربوط به اسانسور نیست . چرا شما گذاشتیش این طر راهپله و از اسانسور دور شده ؟

خانم ha@sa؟؟؟؟؟؟
این داکت پشت آسانسور همون داکت اصلیست دیگه.لوله های آب سرد و گرم و ....ازش بالا میره.حتما نباید پشت آسانسور باشه ولی ما یه جای ثابت(همون پشت آسانسور)براش در نظر گرفتیم.ولی لزوما نباید اونجا باشه.

behnazramezani

عضو جدید
esfande91-Model.jpgمیخواستم اگه بشه پله و سمت همسایه بگیرم تا ضلع نورگیرم باز بشه واسه همیمن مجبورم رمپ و به میانه وصل کنم اما حالا سر اتصالش گیر کردم لطفا راهنمایی کنید مرسی

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه چقدر عجله دارید شما.:smile:
این 6.5 متر فقط زمانیه که بین دوتا ستون باشه.بین دو تا دیوار باید 7.5 متر در نظر بگیرید برای 3 واحد پارکینگ.
ممنون..آخه هیشششکی جوابه منو نمیداد..خدا خیرت بده..

ha@sa

عضو جدید
ممنون اقا فرزاد . ببخشید خیلی گیج میزنم :surprised:بابا بخدا اینقد ضوابط و محدودیت داریم که ادم قاط میزنه دیگه.............. . فک کردم این داکتم اینجوریاس . ممنونم

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 208927میخواستم اگه بشه پله و سمت همسایه بگیرم تا ضلع نورگیرم باز بشه واسه همیمن مجبورم رمپ و به میانه وصل کنم اما حالا سر اتصالش گیر کردم لطفا راهنمایی کنید مرسی

سلامممم.
اشکال نداره همین کارو کنید ولی 2 نکته رو بهش دقت کنید:

1-بعد از رمپ فاصله 5 متر رو تا دیوار راه پله داشته باشید.
2-این حالتی که راه پله رو جانمایی کردید فکر نمیکنم 6 واحد پارکینگ بتونید تامین کنید.

------------------------------------------------------
نورگیرتون خیلی خوبه.از سه جهت نورگیری دارید.بنظرم نیاز نیست اینکارو کنید.باز خودتون میدونید.اگه بتونید پارکینگ رو تامین کنید خوبه.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اقا فرزاد ابعاد ستونک چقدره؟

سلاممم سارا خانم.شرمنده نرسیدم شابلنتون رو ببینم.فردا حتما میبینمش.اتوکد سیستم خونه خراب بود.

به همون ابعاد ستون های دیگه در نظر بگیرید.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
میییییدوونم:Ph34r:
حالا 2 تا سوال.1-حداقل ابعاد تاسیسات.؟2-اگه ی سمت دیوار باشه و ی سمت ن،اونطور هم باید 7.5؟

1-یه حداقل عرضی براش در نظر بگیرید.مثلا 2.5 متر................2.5 متر در 3.5..........ولی در واقع ابعاد اتاق تاسیسات کمتر از 25 متر مربع نیست.(البته به سیستم تاسیسات بستگی داره.ولی تو آزمون هر چقدر بهتون راه داد براش فضا در نظر بگیرید.معمولا همون 2.5*3.5.......یا 2.5*4 ..........یا 3*4..........بیشتر فضا داشتید بیشتر بگیرید.

2-اینو نمیدونم دقیقا.ولی با توجه به منطق این ضابطه همون 7.5 متر در نظر بگیرید.(اینکه میگن اگه 6.5 متر بین دو ستون بود میتونید 3 واحد پارکینگ در نظر بگیرید به این دلیله که امکان باز شدن درب خودروها وجود داره ولی وقتی دو طرف دیوار باشه این امکان وجود نداره.حالا اگه یه طرف ستون باشه و یه طرف دیوار در اینصورت پارکینگ سمت دیوار مشکل داره ولی سمت ستون نه.به همین دلیل همون 7.5 متر در نظر بگیرید(احتیاط واجب)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-یه حداقل عرضی براش در نظر بگیرید.مثلا 2.5 متر................2.5 متر در 3.5..........ولی در واقع ابعاد اتاق تاسیسات کمتر از 25 متر مربع نیست.(البته به سیستم تاسیسات بستگی داره.ولی تو آزمون هر چقدر بهتون راه داد براش فضا در نظر بگیرید.معمولا همون 2.5*3.5.......یا 2.5*4 ..........یا 3*4..........بیشتر فضا داشتید بیشتر بگیرید.

2-اینو نمیدونم دقیقا.ولی با توجه به منطق این ضابطه همون 7.5 متر در نظر بگیرید.(اینکه میگن اگه 6.5 متر بین دو ستون بود میتونید 3 واحد پارکینگ در نظر بگیرید به این دلیله که امکان باز شدن درب خودروها وجود داره ولی وقتی دو طرف دیوار باشه این امکان وجود نداره.حالا اگه یه طرف ستون باشه و یه طرف دیوار در اینصورت پارکینگ سمت دیوار مشکل داره ولی سمت ستون نه.به همین دلیل همون 7.5 متر در نظر بگیرید(احتیاط واجب)
مچکرم.:neutral:

aydaaaa

کاربر بیش فعال
بچه ها سال 89 تمرین میکردم یه سوالی واسم پیش اومد. منتها الیه شمالی ساختمون یه حیاط خلوت سراسری دادم که از طبقه اول به بعده چون تو همکف به فضا واسه پارکینگ نیاز دارم حالا تو ضلع شمالی ( حد نهایی ملک ) یه ردیف ستون گذاشتم حالا تکلیف این ستونا تو طبقات چی میشه؟ چون تو طبقات حیاط خلوته و نیازی به این ستونا نیست. یعنی این ستونا فقط تا تراز همکف میاد بالا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.