تمرین گروهی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
با سلام
2,80 تقسیم بر 15 درصد کنی همون L=18,67 در میاد ...
مساله اینه که چطوری شیب 10 درصد در ابتدا و انتهارو حساب کنیم.
شما 2.80 رو بر 15درصذ تقسیم کنی طول افقی رمپ بدست میاد نه طول خودش.
بعدم گفتم 1متر اول و آخرو از روابط حساب کردم

bahar-spring

کاربر بیش فعال
شما 2.80 رو بر 15درصذ تقسیم کنی طول افقی رمپ بدست میاد نه طول خودش.
بعدم گفتم 1متر اول و آخرو از روابط حساب کردم
طول رمپ با احتساب شیبهای 10 درصد اول و آخر حدودا 30 سانت بیشتر از طول افقی(18.67) شد..
tan a= h/1=0.1
h=0.1
A*2=h*2+1*2
A= 1.005
,
B=1.005

آخرین ویرایش:

soudabeh.k

عضو جدید
طول رمپ با احتساب شیبهای 10 درصد اول و آخر حدودا 30 سانت بیشتر از طول افقی(18.67) شد..
tan a= h/1=0.1
h=0.1
A*2=h*2+1*2
A= 1.005
,
B=1.005

مرسی بهار جان
یعنی طول شیب با 15 درصد هرچی باشه 30 سانتی متر بهش اضافه کنیم؟تو یه جزوه خوندم نوشته بود 66 سانت اضافه بشه که فکر میکنم زیاده

saraafsoon

عضو جدید
دوستان چرا درمورد کار من نظر نمی دین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:([/

طبقه همکفت برای تمام ساکنین یه ورودی به حیاط میخواد تا همه ساکنین از حیاط استفاده کنند
وکد همکفت برعکس چرا؟اتاق خوابی که چسپیده به راه پلت از کجا نورمیگیره؟
سعی کن در واحدت که باز میشه حریم خصوصی وعمومیو رعایت کنی اشپزخونت معلو باشه نه مخفی ودور از ورودیت

bahar-spring

کاربر بیش فعال
مرسی بهار جان
یعنی طول شیب با 15 درصد هرچی باشه 30 سانتی متر بهش اضافه کنیم؟تو یه جزوه خوندم نوشته بود 66 سانت اضافه بشه که فکر میکنم زیاده

ببین من یه جای محاسباتم یه اشتباهی کردم:) جزوه ای که خوندی درست گفته(66سانت). بخاطر همین محاسباتو برات نوشتم نگاه کنی متوجه میشی..
حالا خودت میتونی چند مورد دیگه انجام بدی و ببینی این عدد درست هست یا نه.

پیوست ها

• ramp.jpg
    ramp.jpg
    63.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ha@sa

عضو جدید
برای پارکینگت فضای گردش پشت ماشین باید لااقل 5متر باشه؛ برای 2تایی که روبروی رمپ هستن کمتر از 5متره..دوست گلم فاصله رمپ تا ماشین 5 متره .پس فضای گردش ماشین کافیه
مبلماناتون برای امتحان بهتر باشه بهتره خیلی سعی می کنم اما همیشه مشکل دارم تو شکل مبلمان .
عمق تراس واحد شمالیت 80سانت کمه.. من حداقل عمق تراس رو گرفتم اما بازم به روی چشم اصلاحش می کنم
حمام واحد جنوبیت داکتش زیادی بزرگه، میتونی ازش به فضای حمامت اضافه کنی. در ضمن اتاق خواب کوچک واحد جنوبی از جایی نور نمیگیره(نه نورگیر و نه پنجره).داکت حمام رو اصلاح می کنم اما نورگیری خواب رو نمیدونم چیکار کنم .شما پیشنهادی ندارید ؟
توی مبلمان آشپزخانه همیشه سینک ظرفشویی رو جلوی پنجره بذار-همچنین کف آشپزخانه و تراسها شیب بندی و کف شوی میخواد یادم میمونه . مرسی
سعی کنید برای تمام اتاق خوابها کمد دیواری بذارید..........اینم به روی چشم

دوست عزیز تو زیر زمین پایین فروشگاه باید یه اختلاف ارتفاع داشته باشیم دوست عزیز این کار مربوط به اذر 90 و فروشگاهی درکار نیست :smile:
در طبقه همکف طول رمپ معلولتون کمه وستون گذاری رفته داخل رمپ طول رمپمم حدود 9.40 متره که اصلاح می کنم . اینکه خودم گفتم ستون گذاری کنار رمپ رو اصلاح می کنم
یکی از خوابا هم نور گیری نداره
درسته اما واقعا نمیدومستم چیکارش کنم

aydaaaa

کاربر بیش فعال
مرسی بهار جان

چرا شما سر انگشتی حساب میکنین ؟؟؟؟:eek:
280-20cm=260
260/15%=17.33
17.33+ 2 m(بابت دو متر ابتدا و انتها با شیب 10 %)= 19.33
این میشه طول دقیق افقی رمپ که دو متر ابتدا و انتهاش شیب 10% داره و 17.33 متر وسط شیب 15 %

bagher66

عضو جدید
با سلام
2,80 تقسیم بر 15 درصد کنی همون L=18,67 در میاد ...
مساله اینه که چطوری شیب 10 درصد در ابتدا و انتهارو حساب کنیم.

اول 20 سانت ازش کم کن به جای اون 2 متر بعد 2.60 تقسیم بر0.15 کن میشه 17.33 که با هم جمع کنی میشه17.33+2=19.33

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
لطفا به طرح اسفند91 من نظربدین مخصوصا ستون گذاری.داکت....مشاهده پیوست 208191
با اجازه ات میرم سر ایرادهای کارت
1-از توی نورگیرت پوتر رد میشه...نورگیرتو بالاتر بکش ک ستون داخله نورگیر نباشه ک پوتر رد بشه
2-پله طبقاتت ایراد داره نیگاه کنی متوجه میشه...قرار شد یکی عقب یکی جلو باشه دیگه
3-حداقل تعداد پله باید 3 تا باشه...توی همکف اینو رعایت کن...
4-همکف بالا یه راهروی بزرگ داره ک برسه به سرویس بهداشتی...خوب سرویس رو بکش بیاد جلوتر
5-برای آژانس دوتا ورودی گذاشتی؟کدوم اصلیه کدوم فرعی؟هر دو هم ارزشن...در صورتی ک یه سمت نگهبانی گذاشتی....

پلان طبقات
6-چرا درب اتاقها رو از وسظ گرفتی؟؟؟ابعاد اتاقهای جنوبی به شدت کمه...گفتیم حداقل عرض اتاق 2.5 اما شما 2.35 گرفتی تازه کمدم هست 60 سانت هم کمد رو بگیریم دیگه چیزی نمیمونه...
7- توی همون واحد جنوبیت اگر بخوایم برای آشپزخونه نورگیر بگیریم شما مبلمانت اشتباه...به این هم دقت کن لطفا...
8-و اینکه گفتیم جایی از آشپزخونه رو دیوار کنیم ک خانوم خونه بیشتر در اون قسمت کار میکنه...شما یخچال رو انداختی اونجا...در صورتی ک گاز و سینگ رو باید مینداختی...دیوارشو برعکس کنه...
9-واحد شمالیت به شدت راهرو طولانی در بدو ورود داری...میتونی آشپزخونه رو بندازی سمت شمال ک اون راهرو حذف بشه
10-اندازه طول 2.54 شما برای حمام گرفتی تازه بازم راهرو داری...اونجا رو خیلی قشنگتر میتونی در بیاری...فایلتو برام بزار تا اینجا رو برات اصلاح کنم بعد خودت ببینی نظر بدی...
11-یه لطفی کن اون داکت اصلی دیگه اونقدر هم نیازی نیست ک شما بزرگ گرفتی کمش کن به جاش لابی آسانسور بزرگ تر بشه...
12-داکت مشترک دو سرویس رو اگه نیگاه کنی پوتر ازش رد شده بزرگترش کن...
13-سعی کن توی مبلمانی ک میکنی داکت آشپزخونه و گاز تقریبا کنار هم باشن توی واحد شمالی میتونی گاز رو جای یحچال بزاری واسه اینکه خرطومیه هود بالای گاز هم به همین داکت میره و اگه مسیر طولانی باشه نماش زشت میشه ....

البته میدونم مثل خودم خیلی چیزها رو دیگه توی کارت نذاشتی اما میدونی ک باید درز انقطاع-کد ارتفاعی-okb- پنجره ها-هاشور دیوارهای راه پله-نوشتن نوشته های بیشتر و ....باید توی کار اصلیت بزاری:gol:

saraafsoon

عضو جدید
با اجازه ات میرم سر ایرادهای کارت
1-از توی نورگیرت پوتر رد میشه...نورگیرتو بالاتر بکش ک ستون داخله نورگیر نباشه ک پوتر رد بشهعزیزم درهر صورت مگه پوتر ردنمیشه مااگه نورگیرمون توکناره ها باشه مگه پوترردنمیشه
2-پله طبقاتت ایراد داره نیگاه کنی متوجه میشه...قرار شد یکی عقب یکی جلو باشه دیگه عزیزم اصلا متوجه نمیشم یکی عقب جلو دیگه
3-حداقل تعداد پله باید 3 تا باشه...توی همکف اینو رعایت کن...نمیدونستم مرسی چراواقعا؟
4-همکف بالا یه راهروی بزرگ داره ک برسه به سرویس بهداشتی...خوب سرویس رو بکش بیاد جلوتر واقعا راست میگیا ولی میدونی ان موقع بکشم جلو داکتو چه کنم واسه سرویسم؟
5-برای آژانس دوتا ورودی گذاشتی؟کدوم اصلیه کدوم فرعی؟هر دو هم ارزشن...در صورتی ک یه سمت نگهبانی گذاشتی....متاسفانه فونتش نیفتاده ان بالایی ورودی کارکنان حتی نگهبانی وکارت زنیم داره ان پایینی هم فقط مال مشتریا

پلان طبقات
6-چرا درب اتاقها رو از وسظ گرفتی؟؟؟ابعاد اتاقهای جنوبی به شدت کمه...گفتیم حداقل عرض اتاق 2.5 اما شما 2.35 گرفتی تازه کمدم هست 60 سانت هم کمد رو بگیریم دیگه چیزی نمیمونه...حق باشماست خواستم کمد بزارم اماخوب میتونستم جوردیگه کمد بزارم درارو وسط گذاشتم .امااندازه گیری اشتباه نشون دام از تخت خواب به پایین بود کلا 2.55 هستش
7- توی همون واحد جنوبیت اگر بخوایم برای آشپزخونه نورگیر بگیریم شما مبلمانت اشتباه...به این هم دقت کن لطفا...متوجه نمیشم
8-و اینکه گفتیم جایی از آشپزخونه رو دیوار کنیم ک خانوم خونه بیشتر در اون قسمت کار میکنه...شما یخچال رو انداختی اونجا...در صورتی ک گاز و سینگ رو باید مینداختی...دیوارشو برعکس کنه...منظورتونو متوجه نشدم یعنی یخچا لازم نیست تو اشپزخونه مخفی باشه؟
9-واحد شمالیت به شدت راهرو طولانی در بدو ورود داری...میتونی آشپزخونه رو بندازی سمت شمال ک اون راهرو حذف بشه باشه ممنون
10-اندازه طول 2.54 شما برای حمام گرفتی تازه بازم راهرو داری...اونجا رو خیلی قشنگتر میتونی در بیاری...فایلتو برام بزار تا اینجا رو برات اصلاح کنم بعد خودت ببینی نظر بدی...باشه حتما اما خودمم یه چیزی به ذهنم رسید سرویسمو میکشم جلو هم طبقه همکف هم طبقات داکتم همینطور راهرو بزرگم نمیشه از فضای پشتشم میشه استفاده کرد
11-یه لطفی کن اون داکت اصلی دیگه اونقدر هم نیازی نیست ک شما بزرگ گرفتی کمش کن به جاش لابی آسانسور بزرگ تر بشه...باشه
12-داکت مشترک دو سرویس رو اگه نیگاه کنی پوتر ازش رد شده بزرگترش کن...راست میگنا خیلی باید دقت کنم به این نورگیرو داکت وپوتر
13-سعی کن توی مبلمانی ک میکنی داکت آشپزخونه و گاز تقریبا کنار هم باشن توی واحد شمالی میتونی گاز رو جای یحچال بزاری واسه اینکه خرطومیه هود بالای گاز هم به همین داکت میره و اگه مسیر طولانی باشه نماش زشت میشه ....وای مرسی نمیدونسم

البته میدونم مثل خودم خیلی چیزها رو دیگه توی کارت نذاشتی اما میدونی ک باید درز انقطاع-کد ارتفاعی-okb- پنجره ها-هاشور دیوارهای راه پله-نوشتن نوشته های بیشتر و ....باید توی کار اصلیت بزاری:gol:
مرسی عزیزم خیلی ممنون ممنون اره هول هولکی کارکردم ان نوشته ها....حتما رعایت میکنم کار اذر90 تکمیل بود اما دیگه ان طوری کارنمیکنم میخوام اصلشو زود بکشم

از مهندسینی که سالهای قبل امتحان دادن خواهشن جواب بدن که آیا میشه تخته رسم برا امتحان برد؟
و سوال مهم تر اینکه آیا میشه تو تخته رسم یه میز نوری مانند ، درست کرد تا طرح هایی در پوستی زده میشه را راحتتر انتقال بدیم به برگه سوالات .برا صرفه جویی در وقت

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از مهندسینی که سالهای قبل امتحان دادن خواهشن جواب بدن که آیا میشه تخته رسم برا امتحان برد؟
و سوال مهم تر اینکه آیا میشه تو تخته رسم یه میز نوری مانند ، درست کرد تا طرح هایی در پوستی زده میشه را راحتتر انتقال بدیم به برگه سوالات .برا صرفه جویی در وقت
من تخته رسم بردم مشکلی نیست، شنیدم که بعضیا میز نورو اینا هم میبرن ولی به چشم ندیدم

دوستان خسته نباشید میشه تا به حال هر چی نکته برا طراحی بوده یه جا جمع کنیم تا از این به بعد اون نکات رو رعایت کنیم؟؟؟فرزاد جان اگه شما پیشرو باشید ممنوم میشم

aydaaaa

کاربر بیش فعال
حوزه ما یه کلمه حرفم میزدی میگفتن حرف نزن چه برسه به میز نوری

bahar-spring

کاربر بیش فعال
چرا شما سر انگشتی حساب میکنین ؟؟؟؟:eek:
280-20cm=260
260/15%=17.33
17.33+ 2 m(بابت دو متر ابتدا و انتها با شیب 10 %)= 19.33
این میشه طول دقیق افقی رمپ که دو متر ابتدا و انتهاش شیب 10% داره و 17.33 متر وسط شیب 15 %
ببینید این اعداد شما طول افقی رمپ هستش برای طول خود رمپ یه بارم از فیثاغورث بری عدد اصلی رو پیدا میکنی..

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندسان محترم با توجه به ویرایش جدید مبحث 4 به نظرتون دستمون در طراحی تنگتر نشده؟
مثلا صفحه 87 همین مبحث و ادامه اش به نظر من خیلی محدودیتهای بیشتری برای طراحی گذاشته.
من که نمیدونم باید چکار کنم پاک گیج شدم!!!

arezoo 101

عضو جدید
سلام. دوستان عزیز ممکنه به سوالات و ابهامات من جواب بدید.ممنون
1-حداقل ارتفاع سرگیری رمپ رو چند بگیرم؟(اینکه دارای ورودی مجزا باشد یا نباشد یعنی چی؟ )
2-با توجه به اینکه برای رمپ معلول به ازای هر 1 متر طول که اضافه میشود از شیب کم میشه و به عرض رمپ اضافه میشه را میشود رمپ را 5 تا 3 متری گرفت و بین هر کدوم یه پاگرد داد؟
3-داکت موتورخونه باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟
4-ضخامت دیوار زیر زمین رو چند بگیرم؟

آخرین ویرایش:

estina

عضو جدید
سلام دوستان، شما میدونید کلاسهای طراحی نظام دکتر صدیق خوبه یا نه؟ همین طور مهندس صمصام؟

aydaaaa

کاربر بیش فعال
سلام. دوستان عزیز ممکنه به سوالات و ابهامات من جواب بدید.ممنون
1-حداقل ارتفاع سرگیری رمپ رو چند بگیرم؟(اینکه دارای ورودی مجزا باشد یا نباشد یعنی چی؟ )
2-با توجه به اینکه برای رمپ معلول به ازای هر 1 متر طول که اضافه میشود از شیب کم میشه و به عرض رمپ اضافه میشه را میشود رمپ را 5 تا 3 متری گرفت و بین هر کدوم یه پاگرد داد؟
3-داکت موتورخونه باید تا پشت بام ادامه پیدا کنه؟
4-ضخامت دیوار زیر زمین رو چند بگیرم؟

1- 195 بگیر ولی اگه ورودی پیادت مجزا باشه 180 سانت میگیری
2- منظورتو نفهمیدم چرا 3-5 متر؟بستگی به کارت داره
3- بله تا بام میره
4- ضخامت دیوار زیرزمین تو اجرا 35 سانت هست( 10 سانت دیوار محافظ+ 20 سانت دیوار اصلی زیرزمین+5 سانت عایق رطوبتی) ولی چون ما نقشه فاز یک میکشیم همون 20 سانت میگیریم.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
سلام دوستان شما با دست تمرین میکنید یا با اتوکد؟؟؟

من از همون اول دستی تمرین میکنم چون سری قبل همین اشتباهو کردم و با اتوکد تمرین کردم و با اعتماد به نفس رفتم سر جلسه کلی وقت کم آوردم و رد شدم.بچه هایی که کدی کار میکنن خیلی راحت یه CTL+C میکنن بعد بر میگردن عقب طرحو خیلی راحت عوض میکنن نتونستنم با یه CTL+V هنوز طرح دستشونه پس بهترین طرحو میشه با کد داد ولی دستی یه جا اشتب کنی خیلی نمیتونی برگردی عقب مجبوری یه راهی پیدا کنی که ایرادت کمتر بشه پس اینجوری هم یاد میگیری چطوری ایراداتو کمتر کنی همم یاد میگیری که چطوری زمانو مدیریت کنی. (این بود پیشنهاد یه زیاندیده از امتحان:D)

وضعیت
موضوع بسته شده است.