با اجازه ات میرم سر ایرادهای کارت
1-از توی نورگیرت پوتر رد میشه...نورگیرتو بالاتر بکش ک ستون داخله نورگیر نباشه ک پوتر رد بشه
عزیزم درهر صورت مگه پوتر ردنمیشه مااگه نورگیرمون توکناره ها باشه مگه پوترردنمیشه
2-پله طبقاتت ایراد داره نیگاه کنی متوجه میشه...قرار شد یکی عقب یکی جلو باشه دیگه
عزیزم اصلا متوجه نمیشم یکی عقب جلو دیگه
3-حداقل تعداد پله باید 3 تا باشه...توی همکف اینو رعایت کن..
.نمیدونستم مرسی چراواقعا؟
4-همکف بالا یه راهروی بزرگ داره ک برسه به سرویس بهداشتی...خوب سرویس رو بکش بیاد جلوتر
واقعا راست میگیا ولی میدونی ان موقع بکشم جلو داکتو چه کنم واسه سرویسم؟
5-برای آژانس دوتا ورودی گذاشتی؟کدوم اصلیه کدوم فرعی؟هر دو هم ارزشن...در صورتی ک یه سمت نگهبانی گذاشتی....
متاسفانه فونتش نیفتاده ان بالایی ورودی کارکنان حتی نگهبانی وکارت زنیم داره ان پایینی هم فقط مال مشتریا
پلان طبقات
6-چرا درب اتاقها رو از وسظ گرفتی؟؟؟ابعاد اتاقهای جنوبی به شدت کمه...گفتیم حداقل عرض اتاق 2.5 اما شما 2.35 گرفتی تازه کمدم هست 60 سانت هم کمد رو بگیریم دیگه چیزی نمیمونه.
..حق باشماست خواستم کمد بزارم اماخوب میتونستم جوردیگه کمد بزارم درارو وسط گذاشتم .امااندازه گیری اشتباه نشون دام از تخت خواب به پایین بود کلا 2.55 هستش
7- توی همون واحد جنوبیت اگر بخوایم برای آشپزخونه نورگیر بگیریم شما مبلمانت اشتباه...به این هم دقت کن لطفا...
متوجه نمیشم
8-و اینکه گفتیم جایی از آشپزخونه رو دیوار کنیم ک خانوم خونه بیشتر در اون قسمت کار میکنه...شما یخچال رو انداختی اونجا...در صورتی ک گاز و سینگ رو باید مینداختی...دیوارشو برعکس کنه...
منظورتونو متوجه نشدم یعنی یخچا لازم نیست تو اشپزخونه مخفی باشه؟
9-واحد شمالیت به شدت راهرو طولانی در بدو ورود داری...میتونی آشپزخونه رو بندازی سمت شمال ک اون راهرو حذف بشه
باشه ممنون
10-اندازه طول 2.54 شما برای حمام گرفتی تازه بازم راهرو داری...اونجا رو خیلی قشنگتر میتونی در بیاری...فایلتو برام بزار تا اینجا رو برات اصلاح کنم بعد خودت ببینی نظر بدی.
..باشه حتما اما خودمم یه چیزی به ذهنم رسید سرویسمو میکشم جلو هم طبقه همکف هم طبقات داکتم همینطور راهرو بزرگم نمیشه از فضای پشتشم میشه استفاده کرد
11-یه لطفی کن اون داکت اصلی دیگه اونقدر هم نیازی نیست ک شما بزرگ گرفتی کمش کن به جاش لابی آسانسور بزرگ تر بشه...باشه
12-داکت مشترک دو سرویس رو اگه نیگاه کنی پوتر ازش رد شده بزرگترش کن...
راست میگنا خیلی باید دقت کنم به این نورگیرو داکت وپوتر
13-سعی کن توی مبلمانی ک میکنی داکت آشپزخونه و گاز تقریبا کنار هم باشن توی واحد شمالی میتونی گاز رو جای یحچال بزاری واسه اینکه خرطومیه هود بالای گاز هم به همین داکت میره و اگه مسیر طولانی باشه نماش زشت میشه ....
وای مرسی نمیدونسم
البته میدونم مثل خودم خیلی چیزها رو دیگه توی کارت نذاشتی اما میدونی ک باید درز انقطاع-کد ارتفاعی-okb- پنجره ها-هاشور دیوارهای راه پله-نوشتن نوشته های بیشتر و ....باید توی کار اصلیت بزاری