سلام
دوستان لطفا در مورد این کارها نظر بدید.
مرسی
مرسی از وقتی که گذاشتید.کارت کلا از لحاظ رعایت نکات خوبه
ولی محل قرارگیری درب ضد حریق توی همکف اشتباه است درب ضد حریق توی همکف مستقیما پله رو باید به مسیر خروج متصل کنه نه به لابی آسانسور مثل طبقات استفاده از درب توی این حالت عملا استفاده دود بند بودنش رو از بین میبره مهمترین عامل کوتاه بودن مسیر و دسترسی به خروج است.........توی سوال سال 89 چون پارکینگ در همکف قرار گرفت بخاطر جلوگیری از ورود دود و انتقال سروصدا به بالا این درب دومی رو گذاشتم.
اگر پلانت اجازه میداد و پله رو به اندازه جای دوتا پارکینگ کناریش شیفت میکردی به سمت بر ساختمان به نظر بهتر بود.......آخه اینجوری بهرهگیری فضاهای بالا از نور جنوب کم نمیشه.؟ من با قرار دادن باکس پله توی نیمه های زمین میخواستم واحدام از هر دو نورشمال و جنوب بخوبی بهره ببرند..
هر چند تقسیم بندی پلان شما بصورت طولی است شاید بشه به صورت عرضی این مشکل رو برطرف کرد . باتوجه به طول کار پلانهاتون بیشتر راهرو شده تا فضای مفید...حواسمونم باید باشه که ازمون7تا پارکینگ خواستن
چرا برای واحد دو خوابه بصورت مستقل درب مقاوم در برابر حریق گذاشتید اونم با ظرفیت بالاتر از درب اصلی ضد حریق......برای هردو واحد گذاشتم(اون یکیو یادم رفت بنویسم!)- توی مبحث3 گفته بود اینو.
در پلان دو خوابه طبقات دقت داشته باشد که اگر فاصله دیوار انتهایی آشپزخانه از پنجره بیش از 8 متر باشه نیاز به نورگیر داره که شما رعایت نکردید........آشپزخانه پلان 2 خوابه ام 2قسمتی هستش، قسمت مطبخ نیازی به نورگیری نداره ولی قسمت اپن از نورطبیعی بهره مند هستش(7متره فاصلش)
در پلان طبقه 4 باز جایگیری نادرست باکس پله باعث از بین رفتن فضای زیادی به عنوان راهرو شده . شاید با جابجایی سرویس پشت آسانسور و چرخوندن 90 درجه فضای یکدست تری به پذیرایی میتونستید بدید...........ولی خب توی اینحالت عرصه خصوصی و عمومی کاملا تفکیک شدن؛ و ورودی واحد دیدمستقیم به داخل نداره. و فضای ورودی هم بخوبی تعریف میشه.(عدم دید مستقیم-کفش کن و رخت آویز-فضای تقسیم) حالا باز نمیدونم از نظر مصححین چی بیشتر براشون مهمه
در زیزمین اتاق تاسیسات حتما یک داکت به اندازه برای هوادهی و رایزر میخواد.......درسته. اینو یادم رفت بذارم.ولی داکت اصلی رو پشت آسانسورم گذاشتم.
ببخشید زیاد شد
سلام
مرسی
سال89 همکفشو بصورت پیلوت خواسته و فقط یه ورودی به طبقات براش کافی بوده. البته باز طرح دیگری میزنم تا حالت بهتر دربیاد.اضافه کنم طراحی بد لابی ورودی تو طبقه همکف
خط چین واندازه درز انقطاع یادتون رفته اندازه اونو حتما بنویسید
مشکل نورگیری دارین
به خاطر قطاری طراحی کردن طرحتون راهرو داره ولی به خاطر انتخاب نادرست جانمایی راه پله و آسانسور راهرو ها خیلی زیادتر شدنو نورگیری که طراحی کردن جاش خوب نیست و با جانمایی بهتر به طرح مناسبتری میتونستین برسین
بهار جان خسته نباشیسلام
مرسی
بهار جان خسته نباشی
درمورد کارت اول بگم که کارت خیلی تمیز شده منم دستی میکشم تقریبا ولی هرکاری میکنم اخرسر بازم کثیف میشه و اینکه نوشتاریات خیلی خوب بود مختصر و مفید خیلی دوست داشتم البته ایراداتتم به جز چیزایی که بچه ها گفتم نمن یه سری به چشم خورد
1. انبارهات خیلی بزرگن .
2.تهویه موتورخونه ات حل نشده
3.به خاطر تقسیم بندی شرقی غربی پلانت خیلی راهرو توی کارت ایجاد شده
4.شکست اشپزخونه خیلی زیاده و فرم خوبیم نداره
لطفا جواب بدین:
1-حداقل ارتفاع همکف چقدر باشه که زیرزمین نورگیری داشته باشه ؟
2-لازمه زیرزمین نورگیری داشته باشه؟
3- برای لابی ورودی در ساختمانهای جنوبی مثل آزمون اسفند 91 میشه از حیاط ورودی اصلی رو گرفت؟
[/QUOTE]این دو موضوع ربطی بهم ندارند- منظورم اینه که حداقل ارتفاع همکف چقدر باشه که بتونیم برای زیرزمین پنجره داشته باشیم
-2- اگه فضا هایی که لازمه نورگیریند تو زیر زمین باشند به نور گیر نیاز داره مثل فضاهای اقامتی (اتاق سرایدار)پارکینگ و انبارها احتیاج به پنجره برای نورگیری ندارن؟
3-بله فکر نکنم هیچ قانونی در این رابطه داشته باشیم
از همکفت خیلی خوشم اومد؛ رمپو قشنگ اومدیسلام دوستان عزیز، من طراحی آذر 92 خودمو با اتوکد کشیدم، امیدوارم به دردتون بخوره....من 25 شدم
مشاهده پیوست 207478
مشاهده پیوست 207479
آره بقول فرشته هم توی راه پله و هم عرض رمپ معلول را کم کردههمه چیز عالی .فقط چرا ستون گذاری از وسط راه پله رد میشه؟
سلام دوستان عزیز، من طراحی آذر 92 خودمو با اتوکد کشیدم، امیدوارم به دردتون بخوره....من 25 شدم
مشاهده پیوست 207478
مشاهده پیوست 207479
سلام ممنون از طرحتون ولی اشکالت خیلی واضحی تو کارتونه چای ستون b2وهمچنین سری c در رمپ معلول فضای مفیدت رو گرفتن و متاسفانه وقتی ستونگذاری یا پارکینگ اشتباه باشه دیگه برسی طبقات رو انجام نمیدن.
لطفا تمرین آذر 92 منم ببینین مشاهده پیوست 207568مشاهده پیوست 207569
خسته نباشی عزیزم....
خسته نباشی عزیزم.... مرسی که وقت گذاشتی عارفه جون
خوب چیزهایی ک مدنظرم اومد ک بهت بگم.:
1- پله فرار توی زیرزمین نباید با پارک ماشین تداخل داشته باشه....برای اون قسمت 80 سانت فاصله گذاشتم- به نظرت 80 سانت کمه؟
2-دو طرف رمپ رو ستون گذاری کن....اون مقداری ک کنسول دادی از راه پله تا رمپ زیاده.....برای اجرا....
3-چرا اینقدر پله گذاشتی برای رفتن سمت انباری؟؟؟!!!کد انباری 240- میشه 14تا پله - به نظرت اختلاف ارتفاع تو یه طبقه درسته؟ بهتر نیس اون قسمت زیر فروشگاه رو کاملاً پر در نظر بگیرم؟
4-یکم بیشتر اندازه گذاری کن عزیزم...حتماً
5-نکته مهم ونی راه پله حواست ب پوترها باشه....میبینم ستونها داخله راه پله افتاده یکمیش حواسم نبود
6-جک معلولین چشمی هم ک نیگاه میکنیم کوچیکتر از 1.40....با توجه به پله های کناریش میگما....همینطور پاگرد جلوش ممنون
7- نورگیر حداقل 12 مترمبع...و اون پبجره ک توی لابی آسانسور باز میشه دید داره به اتاق خواب...اونو بردار نورگیر رو فقط برای خواب گذاشتم-
o.k.b پنجره لابی آسانسور رو زیاد بگیرم ، بازم ایراد داره؟
8-دستشویی ها چرا اینقدر بزرگه؟؟؟4 متر در 1.60؟؟؟!!!اصلاح می کنم
ا9-داکتها از نظر عرضی کوچیکه پوتر رد میشه ممنون
10-آشپزخونه ها داکت نداره
فراموش کردم
11-سعی کن بخشی از آشپزخونه بسته باشه برای خانم خونه بهتره ک راحتتر ازش استفاده کنه....
12- یکی از سرویس هات داکت نداره
اون دوتا سرویس بزرگا ، داکت مشترک دارن
13-پشت حموم طبقه دومت کمده؟؟؟خیلی دراز و اینکه حموم هم داکت نداره خو یکمی از اون کمد رو داکت بکن
آره کمده ، داکت اون سرویس کناریش رو با داکت حمام یکی گرفتم
14-فضاهای راهروهای طبقه دومت خیلی بزرگه....
15- توی بام هم شیب بندی رو به سمت داکتها بدید....
به سمت داکتا دادم ، داکتا رو فراموش کردم ترسیم کنم - آبروها کنار داکتان
16- همینطور توی بام داکتها رو نشون ندادید...
17-درز انقطاع کوووو؟؟؟حتما نشون بدید و کنارش بنویسید ک درز انقطاع و اندازه اش چقدر
درز انقطاع 5 سانت رو چه شکلی با ترسیم دستی نشون بدم ؟ خیلی کمه ، میشه فقط بنویسم درز انقطاع 5 سانتی متر؟
18-کارتون نوشته نداشت اصلا....بنویسید ک درب لابی آسانسور ضد حریق و ....
باشه می نویسم
19- دیوار راه پله رو هم با هاشور نشون ک ک دیوار دودبنده....
20-مقطع هم خیلی خامه...و خطوط کجه...ترسیم دستی خیلی برام سخته
خوبه ک با دست میکشید آفرین اما بیشتر توی ترسیمات دقت کنید مخصوصا خطوط و .....![]()
خسته نباشی عزیزم....
خوب چیزهایی ک مدنظرم اومد ک بهت بگم.:
1- پله فرار توی زیرزمین نباید با پارک ماشین تداخل داشته باشه....
2-دو طرف رمپ رو ستون گذاری کن....اون مقداری ک کنسول دادی از راه پله تا رمپ زیاده.....برای اجرا....
3-چرا اینقدر پله گذاشتی برای رفتن سمت انباری؟؟؟!!!
4-یکم بیشتر اندازه گذاری کن عزیزم...
5-نکته مهم ونی راه پله حواست ب پوترها باشه....میبینم ستونها داخله راه پله افتاده یکمیش
6-جک معلولین چشمی هم ک نیگاه میکنیم کوچیکتر از 1.40....با توجه به پله های کناریش میگما....همینطور پاگرد جلوش
7- نورگیر حداقل 12 مترمبع...و اون پبجره ک توی لابی آسانسور باز میشه دید داره به اتاق خواب...اونو بردار
8-دستشویی ها چرا اینقدر بزرگه؟؟؟4 متر در 1.60؟؟؟!!!
9-داکتها از نظر عرضی کوچیکه پوتر رد میشه
10-آشپزخونه ها داکت نداره
11-سعی کن بخشی از آشپزخونه بسته باشه برای خانم خونه بهتره ک راحتتر ازش استفاده کنه....
12- یکی از سرویس هات داکت نداره
13-پشت حموم طبقه دومت کمده؟؟؟خیلی دراز و اینکه حموم هم داکت نداره خو یکمی از اون کمد رو داکت بکن
14-فضاهای راهروهای طبقه دومت خیلی بزرگه....
15- توی بام هم شیب بندی رو به سمت داکتها بدید....
16- همینطور توی بام داکتها رو نشون ندادید...
17-درز انقطاع کوووو؟؟؟حتما نشون بدید و کنارش بنویسید ک درز انقطاع و اندازه اش چقدر
18-کارتون نوشته نداشت اصلا....بنویسید ک درب لابی آسانسور ضد حریق و ....
19- دیوار راه پله رو هم با هاشور نشون ک ک دیوار دودبنده....
20-مقطع هم خیلی خامه...و خطوط کجه...
خوبه ک با دست میکشید آفرین اما بیشتر توی ترسیمات دقت کنید مخصوصا خطوط و .....![]()
از همکفت خیلی خوشم اومد؛ رمپو قشنگ اومدی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |