سلام شب خانم \يه سوال؟ مگه براي ساختمان 4 طبقه طبق گفته ي آقا فرزاد ستون نبايد مستطيل 35 در 50 باشه ؟ شما چرا ستونهاي پلانهاتون را 30 در 30 گرفتي؟
فلزی در نظر گرفته دیگه

سلام شب خانم \يه سوال؟ مگه براي ساختمان 4 طبقه طبق گفته ي آقا فرزاد ستون نبايد مستطيل 35 در 50 باشه ؟ شما چرا ستونهاي پلانهاتون را 30 در 30 گرفتي؟
نه گویا نمیشه!سلام دوستان، یه سوال دارم؟ از پله سه طرفه برای آزمون طراحی نظام نمیشه استفاده کرد؟
5متر در مورد قوس چرخش ماشين در پاركينگ. شعاع مياني چرخش رمپ طبق ضوابط شهرسازي تهران 6.5كه شعاع نهايي در رمپ 3.5 ميشه 8.25
این جمله یعنی چی؟ یعنی تو طرح اسفند 91 رمپ با چرخش نمی تونستیم بذاریم؟
بچه ها یک سوال:
مبحث 15 ، آسانسور ها و پله برقی، که در مواد آزمون گفتن " فقط ضوابط مربوط به طراحی" یعنی کدوم بخشها رو باید بخونیم؟؟!![]()
درود.
دوستان درباره ابعاد درست آسانسور بر اساس نیاز معلول ما در صفحات ۱۰۱-۱۰۷- و۱۰۵ ابعاد چاه آسانسور رو داده که ابعاد حداقل به نظر من در صفحه ۱۰۷ درست تره 160*210 هستش .من متوجه نمیشم که 160*200 رو از کدوم صفحه برداشت کردن دوستان... صفحه ۱۰۵ ابعاد بزرگتره که اونم با اینکه نوشته واحدهای مسکونی اما منطقی به نظر نمیاد تا ۴ طبقه.
درود.
دوستان درباره ابعاد درست آسانسور بر اساس نیاز معلول ما در صفحات ۱۰۱-۱۰۷- و۱۰۵ ابعاد چاه آسانسور رو داده که ابعاد حداقل به نظر من در صفحه ۱۰۷ درست تره 160*210 هستش .من متوجه نمیشم که 160*200 رو از کدوم صفحه برداشت کردن دوستان... صفحه ۱۰۵ ابعاد بزرگتره که اونم با اینکه نوشته واحدهای مسکونی اما منطقی به نظر نمیاد تا ۴ طبقه.
پلان زیر زمین اسفند 91 : تغیرش دادم ، باکس پله عمودی شده و کنارش داکت و آسانسور رو گذاشتم..الان فضای جلوی آسانسور و پله یکی شده غلطه؟؟؟مشاهده پیوست 178572
سلام
شمالي-جنوبي يعني هر واحد هم از نور شمال بهره مند باشه و هم از نور جنوب. البته بعضي جاهاممكنه پلان حالت دالون پيدا كنه ولي براي تصحيح كننده ها نورگيري مهمتره.
نه. غلط نیست.
باز شدن درب آسانسور در پاگرد پله غلطه
سمرخانم سوال من ربطی به سوال شمانداشت من پلانسال89 میخوام از یه اسانسوری استفاده کنم که دو در داشته باشه به دوسمت بازشه میگم اشتباه نگیرن ضوابط خاصی برای استفادش نداره؟دوستم تو این حالت دوم که من گذاشتم دسترسی به داکت از فضای مشاع وجود نداره..افتاده پشت آسانسور..این موضوع چی غلط نیست؟؟
بهتره که دریچه بازدیدش از فضای مشاع باشه. اگه عرض داکت رو 60 بگیری می تونی برایش توی پاگرد دریچه بازدید بگذاریدوستم تو این حالت دوم که من گذاشتم دسترسی به داکت از فضای مشاع وجود نداره..افتاده پشت آسانسور..این موضوع چی غلط نیست؟؟
اصلا به طور کلی میشه بگی چطور باید راه ورود به این داکت رو بدیم؟ اگه پشت باکس پله نذاشتیم و افتاد تو واحد ها باید از هر دو واحد مسکونی راه داشته باشه؟
بعد آیا باید نزدیک به اون رایزر های حمام و سرویس باشه حتما؟
درود.
سمرخانم سوال من ربطی به سوال شمانداشت من پلانسال89 میخوام از یه اسانسوری استفاده کنم که دو در داشته باشه به دوسمت بازشه میگم اشتباه نگیرن ضوابط خاصی برای استفادش نداره؟
من یه سری پلان پله همراه با برش تهیه کردم ایمیل بده واست بفرستم![]()
دلیلش این بود که همین که من پیام دادم اسانسور دودرب غلط یانه بعد فوری ویرایش کردم به اشتباه شما پیام داده بودین غلط............فکرکردم جمله ویرایش نشده منو دیدین ج دادین.بهرحال چیز مهم نیستممممم ....خوب...من مگه جواب سوال شما رو دادم؟ الان هر چی میگردم من که پستی در رابطه با پستای شما نذاشتم..من پلانمو پی دی اف گذاشتم اینجا و همه پستای دو صفحه آخرم در رابطه با پلان خودمه که از شب خانوم پرسیدم
فکر نمی کنم تاکید خاصی بر روی شمالی جنوبی بودن یا نبودن داشته باشند. من کسی رو دیدم که شمال جنوبی طراحی نکرده و قبول شده. شخصی رو هم دیده ام که اینطوری طراحی کرده و قبول نشده. فکر کنم برایشان رعایت اصول و مقررات مباحث از همه چیز مهم تر باشه
سلام
می تونید حیاط خلوت سرتاسری بزارید که تا زیرزمین نباید ادامه پیدا کنه با حداقل عرض 2 متر.
فکر می کنم 2 کمه حداقل3 واسه فضای اقامتی. 6 درصد زمین هم تو حیاط خلوت باید رعایت بشه. اگر گروه 4-5 بگیریم- تازه این ساختمونه 4 و پیلوته میشه گروه -76! بعد اگر به عنوان جایگاه امداد هم بخواد استفاده بشه چون 5 طبقه پس میشه 3.5( به ازای هر طبقه3+ 0.5 متر). تازه بعد باید طوری طراحی بشه که دسترسی سواره به جایگاه امداد(حیات خلوت)داشته باشه!
راستی در این صورت اگر بگیم که از پیلوت دسترسی داره ارتفاع پیلوت باید چند باشه تا بتونیم بگیم دسترسی سواره داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | تمرین گروهی آزمون طراحی - اردیبهشت 97 | آزمون های نظام مهندسی | 15 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی - اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 51 | |
![]() |
تمرین گروهی آزمون طراحی-شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 137 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحی - بهمن94 | آزمون های نظام مهندسی | 1443 | |
M | تمرین گروهی آزمون طراحــی - مرداد 94 | آزمون های نظام مهندسی | 1423 |