تفسیر دستور نحوه ارائه نقشه های شهرداری(خدمات عمده شرکت مشاور و دفتر فنی)

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
جسارتا و با اجازه: CLOSET:صندوق‌ خانه‌ ، پستو ، گنجه‌ ، خصوصی‌ ، مخفی‌ ، پنهان‌ کردن‌ ،

سلاممممم.
عملکرد معماری این فضا اینه.حالا چرا اسمش اینه رو نمیدونم.باز من یه عکسی از این فضا میزارم:smile:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

افسانه صادقی

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185008&d=1387094531http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185009&d=1387094551

پیوست ها

• 1_Page_1.jpg
    1_Page_1.jpg
    29.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 7_Page_1.jpg
    7_Page_1.jpg
    32.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

افسانه صادقی

عضو جدید
ابعاد کلازت 2*3 گرفتم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185010&d=1387094609
اگر این کارمون دیگه تموم شده بریم سر کار بعدی:)

پیوست ها

• 8_Page_1.jpg
    8_Page_1.jpg
    27 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185008&d=1387094531http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185009&d=1387094551

ابعاد کلازت 2*3 گرفتم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=185010&d=1387094609
اگر این کارمون دیگه تموم شده بریم سر کار بعدی:)

خیلی ممنون کاراتون رو گذاشتید.
بریم سراغ بعدی دیگه:)میخواید یه دستور نقشه دیگه هم بزارم که دو تارو باهم پیش ببریم؟
این چند تای اول رو پیش ببریم که یه مورد خوب بزارم که نکات زیادی داره تو ظوابطش.ظوابط طراحی تو زمینهای غناص(این درسته؟) رو هم یاد بگیریم.

راستی تو نماتون دو تا درب ورودی خودرو نزار.یه دونه به عرض 4 متر بزار کافیه.تو بر بالاتر از 20 متر میشه دو درب گذاشت.

آخرین ویرایش:

liliaceous!

عضو جدید
سلام آقا فرزاد، یه سوال در مورد پارکینگ ها! میشه قسمتی از طول یه پارکینگ که تو همکف در نظر میگیریم سرپوشیده نباشه؟ من تو طرحم تا طول 4 متر 1 پارکینگ سرپوشیده است نه 5 متر، بقیه اش خارج از سطح اشغاله، شنیدم که اشکال نداره، درسته یا نه؟!:)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
سلام آقا فرزاد، یه سوال در مورد پارکینگ ها! میشه قسمتی از طول یه پارکینگ که تو همکف در نظر میگیریم سرپوشیده نباشه؟ من تو طرحم تا طول 4 متر 1 پارکینگ سرپوشیده است نه 5 متر، بقیه اش خارج از سطح اشغاله، شنیدم که اشکال نداره، درسته یا نه؟!:)

سلاممم.
والا در مورد آزمون نظام مهندسی نمیدونم.ولی تو ضوابط شهرداری شهر تهران(بقیه شهرهارو نمیدونم) پارکینگ تا یک متر میتونه بره تو حیاط اونم بدون سقف اساسی(یعنی سازه ای).

liliaceous!

عضو جدید
ممنون، آزمون نظام مهندسي منظورم نيست، همون ضوابط شهرداري، يعني بايد سقف غير سازه اي داشته باشه؟!

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اين 2 تا طرحو اتود زدم، اگه واستون امكان داره نظر ميديد دربارشون و اينكه كدوم به نظرتون بهتره؟ البته پله و آسانسورش طبق ضوابط قزوينه، اينجا آسانسور داخل باكس پله هم اشكال نداره. اين طرح 1: مشاهده پیوست 185247مشاهده پیوست 185248

این واسه کجاست؟
طرز قرار گیری آسانسور و راه پلتون مشکلی نداره.
راه پلتون فقط نباید سه طرفه باشه.ابعاد راه پله حداقل 2.4*4.8.
اگه اندازه گذاری هم کنید بهتر میشه نظر داد.چون کلیتش خوب شده.سه طبقه بوده؟

liliaceous!

عضو جدید

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اينم با اندازه مشاهده پیوست 185286
واس يكي از دوستاي عمرانيمه، نه 4 طبقه است، اگه از پله و آسانسورش بگذريم چطور؟ كدومش بهتره؟ اين چك ليست نظارتي نظام مهندسي قزوينه، به نظرم پله و آسانسورش نسبت به تهران آسان گيرانه تره!
http://www.qeng.ir/sysnews/cid/10338/چک_لیست_نظارتی.html

طرح 1 بهتره به نظرم.
عرض نورگیر فکر نکنم کمتر از 3 بتونه باشه.این تایید شده؟(البته نورگیر خواب رو میگم)
منظورم اندازه گذاری پارکینگ بود:)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 185296مشاهده پیوست 185297
نه تاييد نشده اتود اوليه است، زمينش زير 200 متره، فكر كنم 2 كافي باشه. فك كردم اندازه راه پله رو ميگيد:)
اي واي حواسم به اون پاركينگ 2.4 نبود! به خاطر 10 سانتيمتر ممكنه تاييد نكنن؟

حالا اون 2.4 رو میشه درست کرد.این گذرتون باید 3 باشه.ولی فکر کنم اینو قبول کنن.چون گذر فقطه واسه یدونه پارکینگه.10 سانت اون ستون رو که دورش کادر کشیدم شیفت کنید سمت راست و ایضا اون پارکینگ کناری رو.
اون گذر میشه 2.75

Ashampoo_Snap_2013.12.16_16h10m09s_001_.jpg

nini_nj

کاربر فعال
خیلی ممنون از تاپیک خوبتون.:gol:
من با تاپیک شما خیلی کار دارم:smoke:
فعلا یه سوال توی این چک لیستی که دوستمون گذاشتن نوشته:
به دليل الزام تامين امداد رساني هيچ واحدي نبايدتنها از طريق پاسيو نورگيري نمايد مگر فضاي نورگير به فضاي مشاعي پيلوت ادامه دار و باز باشد .
پس تکلیف واحدایی که فقط از نورگیر شمال ساختمون میتونن نور بگیرن چی میشه؟ و نورگیر هم که نباید به پارکینگ همکف راه داشته باشه
آیا این قانون در تهران هم اعمال میشه؟
و اینکه یه چیزی بگم؟ببخشیدا اینجا خیلی غلط املایی هست، تایپی نه ها، املایی. فعلا قناس رو داشته باشید تا بعد :)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
فقط اون يدونه ستونو؟ مگه مهم نيست كه با ستون هاي راه پله تو يه آكس باشن؟:)

آره همون یدونه کافیه.
نه اشکالی نداره.10 سانته کلا.حالا بعدا یه نقشه ای بهتون نشون میدم کلا دوتا ستون تو آکس هم نداره.الان در حال اجراست اون ساختمون.:)

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
خیلی ممنون از تاپیک خوبتون.:gol:
من با تاپیک شما خیلی کار دارم:smoke:
فعلا یه سوال توی این چک لیستی که دوستمون گذاشتن نوشته:
به دليل الزام تامين امداد رساني هيچ واحدي نبايدتنها از طريق پاسيو نورگيري نمايد مگر فضاي نورگير به فضاي مشاعي پيلوت ادامه دار و باز باشد .
پس تکلیف واحدایی که فقط از نورگیر شمال ساختمون میتونن نور بگیرن چی میشه؟ و نورگیر هم که نباید به پارکینگ همکف راه داشته باشه
آیا این قانون در تهران هم اعمال میشه؟
و اینکه یه چیزی بگم؟ببخشیدا اینجا خیلی غلط املایی هست، تایپی نه ها، املایی. فعلا قناس رو داشته باشید تا بعد :)

سلام.خواهش میکنم.
آره منم خوندمش.باید برم تو مبحث 3 هم ببینم.
نمیدونم تو تهران هست یا نه.اگه هم باشه فکر نکنم بهش اهمیت بدن.چون من همچین نقشه ای رو تایید گرفتم.کنترل کننده های نقشه خیلی چیزرا رو متوجه نمیشن.بخصوص الان که دادن دست دفاتر خدمات الکترونیک.اونجا چند تا جوجه معمار نشستن و نقشه هارو کنترل میکنن.مثلا اصلا متوجه سرگیری ها نمیشن(البته بگم نه همه دفاتر و نه همه کارمند ها)
:):D
خیلی ممنونم.درست میگید.
اون قناس رو تو یه پستی واسه اولین بار که داشتم مینوشتم داخل پرانتز نوشتم غناص؟یا قناص؟یا غناس؟یا قناس؟یا ......ولی کسی راهنمایی نکرد:)ولی بازم ممنون.بعضی کلمات رو تو عمرم فقط تلفظ کردم و تا حالا ننوشتمشون.این یکیشه.
یه کلمه دیگه هم هست .....ظوابط.....که درستش ضوابطه.....ولی اینو بخاطر تایپ سریع اینطوری مینویسم (چون ظ کنار ط قرار داره)همیشه اصلاحش هم میکنم ولی باز بعضی وقتا در میره......بقیه اشتباهات تایپیه.:):gol:

arc eng

عضو جدید
سلام ب همه و خسته نباشید....

میشه در مورد این کار منو راهنمایی کنید؟!

ی زمین شمالی ب ابعاد 12*16.4 و طول حیاط 7.60 .

قراره 5 ط دو واحدی ساخته شه. پارکینگ هم در دو ط تامین میشه. رمپ زیرزمین منفی 2 چطور حل میشه؟ :(

liliaceous!

عضو جدید

آره همون یدونه کافیه.
نه اشکالی نداره.10 سانته کلا.حالا بعدا یه نقشه ای بهتون نشون میدم کلا دوتا ستون تو آکس هم نداره.الان در حال اجراست اون ساختمون.:)
1سوال ديگه! درمورد نورگير، نورگير اين طرح كه از يه طرف كنار درز انقطاع و از طرف ديگه حياط همسايه است، چطوري اجرا ميشه؟ ديتيلي داريد ازش؟:smile:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

قراره 5 ط دو واحدی ساخته شه. پارکینگ هم در دو ط تامین میشه. رمپ زیرزمین منفی 2 چطور حل میشه؟ :(

سلاممم.
یعنی محدوده طراحی تون 12*16.4 هستش؟یا کل زمینتون این مقداره؟
پارکینگ هم دو طرف تامین میشه یعنی چی؟یعنی زمین دو بره؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
1سوال ديگه! درمورد نورگير، نورگير اين طرح كه از يه طرف كنار درز انقطاع و از طرف ديگه حياط همسايه است، چطوري اجرا ميشه؟ ديتيلي داريد ازش؟:smile:

سلاتمم صبح بخیر.
تا اونجای که شما دیوار همسایه و دیوار حیاط همسایه رو دارید داخل قاب دیوار چینی میشه و حالا یه سنگ میشه یا سیمان..
تو طبقات بالا (چنانچه ارتفاع ساختمان همسایه کوتاهتره) هم شما فقط قاب رو دارید.
دیتیلشو باید بکشم.ندارم فعلا:smile:

افسانه صادقی

عضو جدید
سلام
من تا امروز فکر میکردم ضوابط همه جا یکیه حالا باید ضوابط هر شهرو جدا بخونیم؟
:question:
2_Page_1.jpgاین رمپه دستور نقشه شماره 2

آخرین ویرایش:

liliaceous!

عضو جدید
سلاتمم صبح بخیر.
تا اونجای که شما دیوار همسایه و دیوار حیاط همسایه رو دارید داخل قاب دیوار چینی میشه و حالا یه سنگ میشه یا سیمان..
تو طبقات بالا (چنانچه ارتفاع ساختمان همسایه کوتاهتره) هم شما فقط قاب رو دارید.
دیتیلشو باید بکشم.ندارم فعلا:smile:
صبح شماام بخير:gol:
خيليييي ممنون كلي از ابهاماتم برطرف شد، آقا فرزاد توي نورگير فقط از سقف ميشه نورگرفت يا تو اين موارد از ديوار مشرف به حياط همسايه ام با شيشه مات ميشه؟
ديوارهاي نورگير سمت فضاي داخل و بيرونو چند سانتيمتري بگيريم؟

آخرین ویرایش:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز

طبقه همکفتون رو کد 1.20 بدید بعد تو حیاط دو تا رمپ بدید.یکی میره زیرزمین با طول 8 متر یکی هم میره همکف اونم با طول 8 متر.فعلا همین به ذهنم میرسه.:smile: