تفاوت کاردان فنی مکانیک با مهندسی مکانیک؟((فوری))

alikk00

عضو جدید
سلام
میشه برام توضیح بدید که رشته مهندسی مکانیک با کاردان فنی مکانیک چه تفاوتی داره؟
هرچی میدونید دریغ نکنید-هرچیزی که فکر میکونید بدردم میخوره
متشکر

scorched

عضو جدید
سلام.رشته ی مهندسی مکانیک دوره اش 4 ساله است(لیسانس)ولی رشته کاردان فنی مکانیک دوره اش2 ساله است(فوق دیپلم) وبعد از پایان این دوسال(البته بعضی ها بیشتر از دو سال این دوره راتمام میکنندو5،6ترمه ویا بیشتر میشوند )باید در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کرد وادامه تحصیل داد.مهندسی مکانیک در 3گرایش سیالات،طراحی جامدات ،ساخت ونولیدپذیرش د اره .کاردان فنی مکانیم اگر اشتباه نکنم در رشته های تاسیسات،خودرو،جوشکاری،ساخت وتولید پذیرش دارندکه البته برای کنکورکاردانی به کارشناسی میتوان تغییر رشته وگرایش داد.رشته ی تاسیسات بیشترین نزدیکی رو به رشته ی سیالات داره.اگر هدف ادامه تحصیل تا مقطع ارشد ودکتری باشد باید بدونید که تمام دانشجویان مکانیک چه کسایی که مهندسی مکانیک خونده اند چه کسایی که از طریق کارشناسی ناپیوسته(کنکور کاردانی به کارشناسی داده اند) مدرک کارشناسی دارند ودر کنکور ارشد شرکت میکنند یک آزمون را میدهند وبرای ارشد همه باهم رقابت میکنند.مطمئنا برای بچه های ریاضی فیزیک مهندسی مکانیک بارتبه ی بالاتر در دانشگاههای معتبرتر پذیرش میشوند ولی ادر کل مکانیک همهی شاخه ها وهمه ی رشته هایش خوبه وبستگی به علاقه وهدف داره.

mohammdjavad110

عضو جدید
سلام. پيرو صحبتهاي دوستمون بايد بگويم البته خيلي فرقي نداره كه بصورت پيوسته يا نا پيوسته بخوني ولي اگر از كارداني به كارشناسي بري خيلي بيشتر و بهتر تو رشته مكانيك پيروز ميشوي من خودم ناپيوسته خوندم خيلي بهتره از پيوسته است و همچنين من درسهايي را كه پيوسته ديدم كمتر از ناپيوسته است.
كلا كساني كه از هنرستان وارد رشته مهندسي مي شوند به صورت ناپيوسته مي خوانند يعني ابتدا كارداني(فوق ديپلم) و بعد از كارداني به كارشناسي(ليسانس) مي روند و كساني كه از رشته رياضي وارد مي شوند بصورت پيوسته رشته مكانيك را مي خوانند يعني يكسرهاز ديپلم به ليسانس مي روند.
يك نكته اين كه فرقي نداره براي انتخاب گرايش كه به صورت پيوسته يا نا پيوسته ادامه بدي از هردو هر رشته اي كه بخواهي مي تواني انتخاب كني.