*Essi*
اخراجی موقت
هیتلر و چارلی چاپلین تقریبا همسن بودند، هیتلر فقط چهار روز از چارلی چاپلین کوچکتر بود!
چارلی چاپلین گفته: این سرنوشت ما دو تا بود که یکی دنیا را به خنده بندازه و دیگری به گریه، و اگر سرنوشت می خواست کاملا بر عکس می شد...!
تفاوت تنها یک کلاه بود.
اما امروز داشتم فکر میکردم، آیا اون کلاه رو سرنوشت سر ما میذاره؟
بعد دیدم نه، اون کلاه رو خودت میتونی زمانی بذاری و برداری.
چارلی ها و هیتلرهای درون ما مدام در حال عوض شدند.
.
.
.
اما بعضی وقت ها میخوای هیچکدوم نباشی، اما باز این اطرافیانت نمیذارن.
برات کف و سوت میزنند، تعریف و تمجیدت میکنند و میگن به به چه هنرمندی، خوشت میاد کلاه رو میذاری سرت و چارلی میشی.
تحقیرت میکنند، بهت ناسزا میگن، دوباره خشمت رو زیاد میکنن، باز مجبور میشی کلاه رو از سرت بر داری و هیتلر بشی و به گریه اشون بندازی.
.
.
.
من توی این تاپیک فقط یک سئوال ازتون دارم، امیدوارم به زندگی خودتون فکر کنین و جواب بدین:
1- در زندگی راهی برای گریز از کلاه سرنوشت هست؟
یا نه باید بهش تن بدی، به وقتش عده ای را بخندانی و به وقتش اشک عده ای را در بیاری.
2- آیا این رفتار و لیاقت مردم است که چارلی ها و هیتلر ها تنها با یک کلاه عوض می شوند؟
چارلی چاپلین گفته: این سرنوشت ما دو تا بود که یکی دنیا را به خنده بندازه و دیگری به گریه، و اگر سرنوشت می خواست کاملا بر عکس می شد...!
تفاوت تنها یک کلاه بود.

http://iran-eng.com/attachment.php?attachmentid=102305&stc=1&d=1339759814
اما امروز داشتم فکر میکردم، آیا اون کلاه رو سرنوشت سر ما میذاره؟
بعد دیدم نه، اون کلاه رو خودت میتونی زمانی بذاری و برداری.
چارلی ها و هیتلرهای درون ما مدام در حال عوض شدند.
.
.
.
اما بعضی وقت ها میخوای هیچکدوم نباشی، اما باز این اطرافیانت نمیذارن.
برات کف و سوت میزنند، تعریف و تمجیدت میکنند و میگن به به چه هنرمندی، خوشت میاد کلاه رو میذاری سرت و چارلی میشی.
تحقیرت میکنند، بهت ناسزا میگن، دوباره خشمت رو زیاد میکنن، باز مجبور میشی کلاه رو از سرت بر داری و هیتلر بشی و به گریه اشون بندازی.
.
.
.
من توی این تاپیک فقط یک سئوال ازتون دارم، امیدوارم به زندگی خودتون فکر کنین و جواب بدین:
1- در زندگی راهی برای گریز از کلاه سرنوشت هست؟
یا نه باید بهش تن بدی، به وقتش عده ای را بخندانی و به وقتش اشک عده ای را در بیاری.
2- آیا این رفتار و لیاقت مردم است که چارلی ها و هیتلر ها تنها با یک کلاه عوض می شوند؟