تغذیۀ خام گیاهی راهی بسوی سلامتی (مقالات غذاهاي گياهي)

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دچار رسوب گر...فتگی در رگهای بدن شده ، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد . زیرا گرفتگی رگها پس از این ، شما را آزار نخواهد داد . فقط کافی است ، روزی نصف استکان ( معادل 30 CC ) از این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید ؛ تا گرفتگی عروق به کلی برطرف گردد.

طرز تهیه
تعداد 30 حبه ی سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش ( شیرازی ) با پوست که قبلا هسته های آن را گرفته اید ، در هم زن ( میکسر ) بریزید . پس از آن که همه ی محتویات در میکسر له شد با یک لیتر آب مخلوط نموده و ب جوشانید ( نکته ی مهم : فقط و فقط ، یک بار جوش یا قل بخورد ) .
پس از سرد شدن ، آن را از صافی رد نموده و محتویات را داخل یک شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.


حبه های سیر و لیموی شیرازی

نحوه مصرف
همانطور که قبلانیز گفته شد ، روزانه نصف استکان ( معادل 30 سی سی) از این مایع ( به اختیار خودتان قبل یا بعد از غذاهای اصلی ) میل نمایید . پس از سپری شدن سه ( 3 ) هفته از مصرف مداوم این عصاره ی طبیعی ، احساس جوانی و شادابی در تمام وجود بدنتان قابل لمس است . تمامی گرفتگی
های رگ های بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش به حالت عادی خود باز خواهد گشت .

به یاد داشته باشید ؛ بعد از مصرف یک دوره ی سه هفته ای ، شما باید هشت ( 8 ) روز استراحت کرده و سپس دومین دوره ی مصرف سه هفته ای را اجرا کنید . به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود . این دوره ی درمان ، ارزان ، موثر و بی ضرر را می بایست هر ساله تکرار کرد .

بوی سیر
با خوردن این مایع ، به دلیل استفاده از لیمو هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد ( امتحان کنید ) .

خواص شربت
نیروهای شفا بخش سیر و لیموترش ، کاملا خود را پس از مصرف این مایع ، نشان می دهند . افرادی که مبتلا به کلسترل بد (LDL) بوده و رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد و یا اینکه مشکل چربی خون دارند ، می توانند ؛ شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند . به فعالیت های بدنی ، ورزش پرداخته ، زیرا انسداد رگهای آنها ، ازبین رفته است .
همچنین مصرف این عصاره را برای کسانی که سایش دندان ( دندان کروچه ) داشته و یا جرم دندان دارند ، مفید است . در آخر توصیه می کنیم برای اینکه سیر را پوست بکنید ، در کاسه ای آب ریخته و پس از آن پوست سیر را به راحتی از آن جدا کنید

دانستنی ها (اطلاعات عمومی)
مشاهده پیوست 65444
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين هشت غذا را به خاطر بسپاريد

اين هشت غذا را به خاطر بسپاريد

مشاهده پیوست 65445
براي اين كه مواد مورد نياز بدنمان تامين شود، دو كار مي توانيم بکنيم. اول اين كه هر چه دستمان مي رسد، بخوريم و اميدوار باشيم با اين همه چيزي كه خورده ايم، بالاخره نيازهاي بدنمان تامين شده باشد. دوم اين كه بعضي خوراكي ها را هيچ وقت از برنامه غذايي روزنامه مان حذف نكنيم. اگر تصميم دوم را گرفته ايد، 8 خوراكي زير را به خاطر بسپاريد...

گوجه فرنگي

درباره گوجه فرنگي بايد دو چيز را بدانيد؛ اول اين كه گوجه فرنگي هاي قرمز بهترين نوع گوجه فرنگي هستند چون ميزان مواد آنتي اكسيدان در آن ها بيشتر است. دوم اين كه رب گوجه فرنگي يا گوجه كنستانتره هم درست به اندازه خود گوجه فرنگي مفيد است؛ چرا كه بدن به راحتي مي تواند آن را جذب كند.
مطالعات متخصصان تغذيه نشان داده است كه رژيم هاي غذايي سرشار از گوجه فرنگي، خطر ابتلا به سرطان هاي مثانه، ريه، پرستات و معده را كاهش مي دهند.

اسفناج

ممكن است قيافه اسفناج برايتان شبيه علف باشد؛ سبز و بزرگ و پربرگ. اما ظاهر اسفناج هر چه باشد، باطنش منبع سرشاري از مواد غذايي مختلف. مقادير فراواني امگا3 دارد كه باعث كاهش بيماري هاي قلبي مي شود و از سكته قلبي جلوگيري مي كند. مصرف مدام آن نيز به مرور زمان، ناتواني جنسي را رفع مي كند. ضمن اين كه اين سبزي مانع تحليل رفتن سلول هاي ماهيچه اي بدن مي شود. بنابراين سعي كنيد هر روز يك فنجان آب اسفناج تازه بنوشيد و در سالادتان علاوه بر كاهو، اسفناج هم بريزيد. حتي مي توانيد در وعده صبحانه تان املت اسفناج بخوريد.(املت اسفناج تقريبا همان نرگسي است.)

ماست

فوايد اين ماده لبني كه بيش از دو هزار سال قدمت دارد، يكي دو تا نيست. ولي يكي از مهم ترين فوايدش اين است كه باعث تقويت سيستم ايمني بدن براي مقابله با بيماري ها مي شود و ضمناً داراي خاصيت پيشگيري از انواع سرطان است. اين خاصيت در ماست هايي كه روي قوطي شان بر چسب «ماست پروبيوتيك» درج شده، بيشتر است.
ماست پروبيوتيك به ماستي گفته مي شود كه باكتري ها در آن كشت شده باشند. اين باكتري هاي ضعيف شده وقتي وارد بدن مي شوند، سيستم دفاعي بدن را فعال و تحريك مي كنند.

هويج

تركيبات موجود در بسياري از سبزيجات قرمز، زرد يا نارنجي رنگ باعث كاهش انواع سرطان مي شود. اين نوع از سبزيجات، خطر ابتلا به بيماري هايي مانند آسم و مشكلات روماتيسمي را كاهش مي دهند.
تهيه هيچ كدام از اين دسته سبزيجات به اندازه هويج راحت و آسان نيست و البته هيچ كدام از آن ها نيز به اندازه هويج خاصيت ندارد. هويج را مي توانيد در هر مغازه ميوه فروشي به آساني پيدا كنيد. متخصصان تغذيه توصيه مي كنند هر روز حداقل نصف ليوان آب هويج بنوشيد.

تمشك

اين ميوه بيشتر از هر ميوه ديگري حاوي مواد آنتي اكسيداني است و به همين دليل، بدن را در برابر بيماري هايي نظير سرطان، ديابت و فراموشي هاي ناشي از كهولت سن محافظت مي كند. تحقيقات نشان داده است كه تمشك حاوي مقادير سرشاري از فيبرها و ويتامين A و C است و مي تواند تا حدودي سلامت قلب را نيز تامين كند. ضمن اين كه تمشك قادر است بيشتر مواد غذايي را در محيط سرد و خشك و يخ زده خفظ كند.

لوبيا قرمز

همه غلات براي سلامت قلب مفيدند اما هيچ كدام مثل لوبيا قرمز براي افزايش دقت ذهن، مفيد و اثرگذار نيستند. لوبيا قرمز سرشار از تركيبات آنتي اكسيداني است كه كارآيي مغز را افزايش مي دهند. مصرف روزانه يك پيمانه از لوبيا قرمز معادل 8 گرم پروتئين و 7 گرم فيبر براي بدن مهيا مي كند. اين در حالي است كه اين غله، فاقد چربي هاي اشباع شده است.

گردو

گردو سرشار از امگا3 و از اين لحاظ حتي از ماهي قزل آلا مغذي تر است. پروتئين موجود در آن هم براي ساخت و ترميم سلول ماهيچه اي مفيد است. جالب اين كه مقدار پروتئين موجود در گردو حتي از پروتئين گوشت مرغ بيشتر است. به طور كلي، مواد غذايي موجود در گردو مانند غذاهاي دريايي است؛ به طوري كه برخي متخصصان تغذيه مي گويند گردو يك جور ماهي است كه بر درخت مي رويد! بقيه انواع خشكبار تنها برخي از ويژگي هاي غذايي گردو را دارند و از اين جهت مي توان گفت گردو كامل ترين نوع خشكبار است. متخصصان تغذيه، مصرف روزانه 7 عدد گردو را توصيه مي كنند. نكته آخر هم اين كه اگر گردو را بعد از ورزش مصرف كنيد، اثر بهتري خواهد داشت.

جو

مصرف اين گونه از غلات را تمام انجمن هاي تغذيه در سراسر دنيا توصيه مي كنند. جو حاوي فيبرهاي محلولي است كه خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهند. مقادير زيادي هم كربوهيدرات دارد. ضمن اين كه پروتئين موجود در آن در ترميم و ساخته شدن سلول هاي ماهيچه اي بسيار موثر است.
تحقيقات از كتابهاي عطاري/
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيا كرفس لاغر مي‌كند؟

آيا كرفس لاغر مي‌كند؟

مشاهده پیوست 65446

كرفس يكي از سبزي‌هاي خوب است كه به دليل داشتن فيبر فراوان، اثر بسيار مطلوبي روي سلامت دستگاه گوارش دارد. اگرچه ساقه اين سبزي از نظر ويتامين‌ها چندان غني نيست ولي برگ‌هايش منبع خوبي براي ويتامين‌هايي مانند ويتامين A و ويتامين C هستند.


چند وقتي بود كه به خاطر درس و مدرسه، ديگر باشگاه نمي‌رفتم. كارم شده بود خوردن و خوابيدن و درس خواندن براي كنكور، براي همين حسابي وزنم بالا رفته بود. چون خانه خودمان شلوغ بود، 4-3 ماه آخر را به خانه مادربزرگم رفتم اما چشمتان روز بد نبيند؛ مادربزرگ براي تقويت من انواع و اقسام جوشانده‌ها، آب‌ميوه‌ها و غذاهاي به اصطلاح مقوي و البته بدمزه را به خوردم مي‌داد و مي‌گفت: «بايد جون بگيري كه بتوني درس بخوني!» اما از همه آن‌ها وحشتناك‌تر، آب كرفس بود...

من از آب كرفس متنفر بودم ولي مادربزرگ مي‌گفت: «آب كرفس هم انرژي داره، هم براي لاغر شدنت خوبه.» خلاصه اينكه تا روز كنكور، كلي آب كرفس خوردم اما اصلاً لاغر نشدم! با دكتر مسعود كيمياگر متخصص تغذيه و رژيم درماني و استاد انستيتو تحقيقات تغذيه كشور و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي درباره همين موضوع حرف زده‌ايم.

نظر شما درباره كرفس چيست؟

كرفس يكي از سبزي‌هاي خوب است كه به دليل داشتن فيبر فراوان، اثر بسيار مطلوبي روي سلامت دستگاه گوارش دارد. اگرچه ساقه اين سبزي از نظر ويتامين‌ها چندان غني نيست ولي برگ‌هايش منبع خوبي براي ويتامين‌هايي مانند ويتامين A و ويتامين C هستند و از اين نظر شباهت فراواني به جعفري دارد بنابراين افرادي كه به مصرف اين گياه با برگ عادت دارند، مي‌توانند مقاديري از ويتامين‌هاي مورد نياز بدن خود را با خوردن آن تأمين كنند.

اين درست است كه كرفس براي افرادي كه رژيم كاهش وزن دارند، مناسب است؟

بله، كرفس و تمام سبزي‌ها به دليل اينكه فيبر دارند و اين ماده براي بدن قابل جذب نيست و به دليل پر كردن بشقاب غذا، در كاهش وزن نقش دارند.

برخي از مردم اعتقاد دارند كرفس كالري منفي دارد، اين نظر درست است؟

يعني به چه صورت؟

يعني مقدار كالري مورد نياز براي هضم كرفس از ميزان كالري‌اي كه اين ماده به بدن فرد مي‌دهد بيشتر است و روند كاهش وزن را تسريع مي‌كند.

نه، ما در منابع علمي كتاب‌هاي تغذيه چيزي به نام «كالري منفي» نداريم و اين نوع باورها بيشتر در ميان عوام رواج دارد و نمي‌توان به آن‌ها استناد كرد. ضمن اينكه حتي اگر ما اين مسأله را در مورد كرفس قبول كنيم، باز هم از اين ديدگاه تأثير چنداني بر كاهش وزن فرد نخواهد داشت.

چرا؟

دليل آن كاملاً ساده است، ما در روز چقدر مي‌توانيم كرفس بخوريم؟ اگر يك نفر در روز 100 يا حتي 200 گرم كرفس مصرف كند و انرژي مورد نياز بدن براي هضم اين مقدار كرفس 40 كيلوكالري باشد و فرض كنيم كرفس هم فقط 20 كيلوكالري انرژي توليد مي‌كند، در كل اين مقدار كرفس روزانه 20 كيلوكالري به كاهش وزن ما كمك خواهد كرد. اين ميزان در مقايسه با حدود 1500 كيلوكالري مصرفي روزانه بسيار ناچيز است.


پس تنها ويژگي آن براي كاهش وزن، وجود فيبر و خاصيت پركنندگي است؟

بله، البته دو نكته اساسي در اين ميان قابل ملاحظه است؛ اول اينكه كالري موجود در كرفس حتي از مواد غذايي‌اي مثل هويج هم پايين‌تر است و استفاده از آن در ميان‌وعده‌ها مي‌تواند به افرادي كه قصد كاهش وزن دارند، كمك بيشتري بكند و نكته دوم اينكه نبايد كرفس را در مقام مقايسه در كنار سبزي‌هاي متداول ديگر گذاشت.

چرا؟

در حقيقت يكي از عوامل بسيار مهم و تعيين‌كننده در رژيم‌هاي غذايي، جايگاه رژيمي مواد غذايي است. به عنوان مثال اگر كرفس را با ماده غذايي‌اي مثل كاهو مقايسه كنيم، مي‌بينيم مي‌توانيم كاهو را در هر فصل از سال و به ميزان كافي در رژيم غذايي خود بگنجانيم، در حالي كه اين مسأله در مورد كرفس صدق نمي‌كند و فقط در فصول خاصي از سال مي‌توان از آن استفاده كرد.

كرفس را مي‌توان در ميان‌وعده‌ها به جاي ميوه‌ها مصرف كرد؟

مي‌توان اين كار را انجام داد اما اصولاً متخصصان تغذيه سعي مي‌كنند ميان‌وعده‌هاي ميوه را از رژيم غذايي حذف نكنند و فرد واحدهاي ميوه روزانه خود را به طور مرتب دريافت كند. ترجيح بر اين است كه از كرفس به جاي سبزي‌ها استفاده شود.

كرفس را بهتر است خام مصرف كنيم يا پخته؟

در حالت كلي، همواره سفارش ما اين است كه حتي‌المقدور سبزي‌ها خام مصرف شوند. حالت تردي و طعم كرفس به نحوي است كه مصرف آن به صورت خام مي‌تواند احساس لذت‌بخش جويدن را در فرد ايجاد كند اما استفاده از آن به صورت پخته نيز خالي از لطف نيست.

نوشيدن آب كرفس را توصيه مي‌كنيد؟

آب كرفس باعث مي‌شود مقادير زيادي از فيبر موجود در كرفس كامل به بدن نرسد اما نوشيدن آن از نوشيدن آبميوه‌هايي مثل آب پرتقال كه حدود 120 كيلوكالري به بدن مي‌دهند، بسيار مناسب‌تر است البته براي كساني كه بايد از يك رژيم غذايي كم انرژي داشته باشند.

كرفس براي افراد مختلف، منع مصرف هم دارد؟

معمولاً نه، فقط در برخي افراد كه با هضم فيبر كرفس مشكل دارند، اندكي ايجاد مشكل مي‌كند.

فيبر موجود در بافت كرفس از نوع خشبي (چوبي) است و كمي با فيبر سبزي‌هاي ديگر متفاوت است. به غير از اين مورد، مشكل خاص ديگري درباره مصرف كرفس گزارش نشده است.

بهترين روش براي نگهداري از كرفس هم اين است كه قبل از مصرف آن را به صورت قطعه‌قطعه درنياوريد تا مواد مغذي آن از دست نرود. شستشوي اين سبزي به ويژه در قسمت‌هاي نزديك‌تر به ريشه، بايد با دقت بيشتري انجام شود.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تغذیۀ خام گیاهی راهی بسوی سلامتی (مقالات غذاهاي گياهي)

مشاهده پیوست 65447

دکتر "فرد بیسکی"، خامگیاهخوار و مشاور تغذیه با مدرک دکترا در زمینه علوم غذایی در شهر نیویورک، آمریکا هستند. حدود ۴۳ سال است که در این حرفه خدمت کرده اند. برای دهه ها، دکتر بیسکی، به مردم آموزش دادند که چطور از طریق یک رژیم سالم، و با تأکید بر انتخاب ترکیبات غذایی ایده آل با مقدار مناسب، سلامت خود را حفظ نمایند. برنامه تلویزیونی ایشان، "تغذیه، راهی به سوی سلامت" که در منطقه نیویورک بسیار مشهور بود، جایزه مشهور "نوا" برای بهترین سریال تلویزیونی در مورد سلامت را از آن خود کرد. اخیراً دکتر بیسکی، کتابی در مورد رژیم غذایی و تغذیه چاپ کردند به نام "سفر سلامت شما" که یک دی وی دی نیز همراه آن است. در حال حاضر، دکتر بیسکی برای ترویج رژیم غذایی سالم به سراسر جهان سفر میکنند. رژیم وگان خام به غذاهایی اطلاق میشود که پخته نمیشوند و یا در حرارت پایین تر از ۴۹ درجه سانتیگراد پخته میشوند. دکتر "بیسکی"، ۴۰ سال است که هیچ غذای پختنی نخورده اند و خامگیاهخوار بوده اند. ایشان حدود ۵۴ سال پیش به روش زندگی وگان علاقمند شدند و به طور علمی، این رژیم را مورد بررسی قرار دادند. دکتر بیسکی یک برنامه غذایی سازمان یافته تهیه کردند که میتواند سلامت مان را بهبود بخشد: مهم ترین کاری که باید انجام دهیم، توجه به چیزهایی است که نباید بخوریم، زیرا این کار سبب میشود بدن تان آزاد شود و در بهترین حالت کار کند. به ساده ترین بیان، هر آنچه شما می خورید، به بهترین شکل بیولوژیکی همه مواد مورد نیاز تان را تأمین میکند و بعد می توانید به موجود زیستی پیچیده ای تبدیل شوید که با طرح ابتدایی تان، مطابقت داشته باشد. خداوند فرموده که انسان را مشابه خود خلق کرده است، پس واقعاً مشابه هستیم. من در مورد تکامل، ژنتیک و خلقت، تحقیقات زیادی انجام دادم و و ایده های خودم را دارم، اما کتاب پیدایش ۲۹ : ۱ میگوید: "من همه گیاهان دارای دانه بر روی زمین را به شما بخشیدم، و هر درخت را که بر آن میوه و دانه است؛ تا غذای شما باشند." به نظر من این گفته، ۱۰۰% درست است. وقتی در این باره فکر کنید، به وقتی که اینها نوشته شده، علم هنوز به این نتیجه نرسیده بود که این رژیم سالم است و تازه حدود ۵۰ سال پیش به این نتیجه رسید. پس در آن زمان، آنها چطور توانستند دریابند که باید از رژیم وگان خام پیروی کنند؟ آنها به خاطر الهامات معنوی به این امر واقف بودند، زیرا این رژیم را خدا برای ما برگزیده، و بدن ما مناسب با آن طراحی شده است. تصمیماتی که در زندگی روزمره می گیریم، میزان سلامت و انرژی ما را معین میکند: گوشتخواری، اثری بسیار مخرب بر بدن ما دارد. گوشت، شکلی بسیار متراکم از پروتئین و چربی است. هضم آن سخت است و وقتی آن را می پزید، ساختار مولکولی آن تغییر میکند و هضم آن سخت تر نیز میشود. همچنین برای شکستن پروتئین و چربی حیوانی باید انرژی زیادی صرف کنید، و سوخت و ساز بدن تان را افزایش دهید.
وقتی سوخت و ساز بدن تان در دوره ای از زندگی افزایش یافت، به روند پیری خود سرعت می بخشید
و این روند بسیار فریبکارانه صورت می گیرد، به خاطر محصولات جانبی نیتروژن داری که در پروتئین حیوانی هست، شما اوره حیوانی و همۀ محصولات زاید دیگر را که در گوشت هستند و با ادرار یا مدفوع، از بدن حیوان خارج نشده اند، وارد بدن خود میکنید.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ چیز خاصی در پروتئین حیوانی نیست که نتوان آنرا از منابع پروتئین گیاهی بدست آورد. با تغییر روش زندگی تان و پیروی از یک رژیم خوب، درصد ابتلا به بیماری در شما به میزان زیادی کاهش مییابد، بویژه اگر وگان یا گیاهخوار باشید. بدن انسان همچون ماشینی بسیار شگفت انگیز میباشد که به باور من، خداوند آنرا طراحی نموده است. من موارد زیادی دیده ام که افراد در رنج هستند و تنها با تغییر شیمی و روش زندگی شان، از درد رهایی می یابند. به عنوان مثال، وقتی شانه من آسیب دید، در واقع وقتی استخوان ترقوه ام شکت، بویژه دو زردپی ام و دو شانه چرخانم آسیب دید، همه می گفتند که باید از شانه مصنوعی استفاده کنم، و سه تن از بهترین پزشکان در شهر نیویورک گفتند که بدون شانه مصنوعی بهبود نمی یابم. آنها می گفتند که هرگز قادر نخواهم بود که دوباره دستم را حرکت دهم. و با نیایش ها و پیروی از رژیم خام خواری، نه تنها اینک می توانم دستم را تکان بدهم، بلکه همچون یک پسر ۲۵ ساله میتوانم همه کارهای ممکن را انجام بدهم. بر اساس یافته های سالهای تحقیق ام، اخیراً کتابی به نام "سفر سلامتی" منتشر کرده ام. با این مقدمه کتاب را آغاز کردم که غذای فرآوری شده نخورید. البته رژیم گیاهی، رژیم وگان، بهترین گزینه است... با این کتاب می توانید از یک رژیم وگان محشر پیروی کنید. این کتاب به شما میگوید که چطور از رژیم خام خواری پیروی کنید، بر اساس تجربه خودم که بالغ بر ۴۰ سال، تنها غذاهای خام گیاهی خورده ام، بدون هیچ غذای پختنی. لذا این کتاب بسیار ساده است. دریافت میزان کافی ویتامین ب ۱۲، در رژیم وگان: اندازه طبیعی ویتامین ب ۱۲، ۲۰۰ تا ۱۱۰۰ پیکوگرم در هر میلی لیتر است. بیشتر کادر درمانی و پزشکان مایلند این میزان، ۴۰۰ یا ۵۰۰ باشد. اگر شما وگان یا گیاهخوار باشید، این میزان در شما کمتر از حد معمول است و کاملاً ایمن هستید، زیرا آنها به این شکل این میزان را تعیین میکنند که صد نفر می آورند و بعد در اینها مقدار ویتامین را به طور میانگین حساب میکنند. لذا اگر شخصی مقدار زیادی گوشت بخورد، این میزان متوسط، بیشتر میشود. اگر صد نفر وگان خام خوار را مورد آزمایش قرار دهند، این میزان متوسط بسیار کمتر میشود. وقتی بدن شما تمیزتر میشود و بازدهی بیولوژیکی آن بیشتر میشود، به آن مقدار مواد غذایی که یک شخص معمولی گوشتخوار نیاز دارد، نیاز ندارید. زیرا بدنی پاکیزه تر و حساستر، با بازدهی بیولوژیکی مؤثرتری دارید و به غذای کمتری نیازمندید.
شما تحت همان شرایط با غذا و کالری کمتر، انرژی بیشتری دارید.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 65448
حفظ رژیم وگان خام، آسان است و در ادامه دکتر بیسکی به طور خلاصه این رژیم را معرفی میکنند: اساساً این رژیم زیاد پیچیده نیست. یک رژیم وگان خام شامل میوه، سبزی، مغز، دانه، آووکادو، در برخی موارد، جوانه، و البته آب میوه و ترکیبی از سالادها و نوشیدنی های گیاهی است؛ اینها بخشی از رژیمی است که من پیشنهاد میکنم. جوانه ها دارای ویژگی های مفید زیادی هستند که بسیاری از آنها بی اطلاعند. من متوجه شدم که گاهی مردم جوانه ها را جزء غذاهای خام به شمار می آورند.
جوانه ها ورای غذاهای خام میباشند و در واقع غذای زنده اند.
وقتی شما جوانه مصرف میکنید، غذای زنده مصرف میکنید. این یعنی انرژی الکتریکی در آن است، همچون وقتی که در اطراف مان هاله داریم و آن بر اساس انرژی الکتریکی است. اگر با سیستم عکسبرداری کارلین به تصویر کسی نگاه کنید، می توانید میدان انرژی او را ببینید. گیاهان هم همینطور هستند. وقتی گیاهان زنده باشند، میدان انرژی دارند. وقتی شما کاهوی ارگانیک را از زمین بیرون آورید و ۶ ساعت بعد به آن نگاه کنید، مثل قبل نیست، زیرا انرژی الکتریکی، نیروی حیات که قوی ترین نیروی درمانگر در غذای ماست، در آن وجود ندارد. وقتی خانه هستم، هر روز جوانه می خورم، هر چقدر بیشتر جوانه بخورید، به اندازه معینی، برای شما بهتر است. من افرادی را دیده ام که مقدار زیادی جوانه میخورند، یک مورد، جوانی در آلمان بود که بسیار بیمار بود. او همه جوانه ها را پرورش میداد و به خاطر این کار، از یک بیماری جدی نجات یافت. مصرف انواع غذاها نیز مهم است. باید انواع غذاها را بخورید، نه اینکه فقط بر تعداد معدودی متمرکز شوید، باید انواع مواد غذایی شناخته و نشناخته به بدن شما برسد. ما همه مواد مغذی درون غذایمان را نمی شناسیم؛ تازه، همین ۲۰ سال پیش بود که به اهمیت رنگهای مختلف و غذاهای خام تازه و سبزیجات پی بردیم. اینها واقعاً مغذی هستند و برای حفظ سلامتیتان ضروری اند. کتابها و دی وی دی های دکتر "فرد بیسکی" در این سایت در دسترس است:
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر زرین آذر: خام گیاهخواری و تاثیر آن در درمان بیماریها (قسمت اول) :غذاهاي خام گياهي:

دکتر زرین آذر: خام گیاهخواری و تاثیر آن در درمان بیماریها (قسمت اول) :غذاهاي خام گياهي:

دکتر زرین آذر، متخصص امراض داخلی و دارای بورد فوق تخصصی در بیماری های دستگاه گوارش، کبد و کیسۀ صفرا می باشند.

دکتر آذر که معتقد به خام گیاهخواری بوده و خود نیز از این روش زندگی پیروی می کنند، به درمان بیماری ها از طریق تغذیه، تغییر روش زندگی و پیشه کردن روش طبیعی اصول سلامتی اعتقاد دارند.

علاوه بر تحصیلات آکادمیک و بیش از بیست سال تحقیق و مطالعۀ مداوم در مسائل تغذیه، دکتر آذر در بسیاری از سمینارهای آموزش تغذیه و سلامت نیز شرکت نموده و همچنین تجربۀ درمان و بهبود بیماری های مختلف توسط تغذیه و روزۀ آب را دارند.

دکتر آذر عضو مادام العمر کمیتۀ پزشکان برای طب مسئولانه (Physicians Committee for Responsible Medicine) بوده، از سال 1995 در زمینه های مختلف با آنان همکاری نزدیک داشته اند. این گروه شامل بیش از نه هزار عضو پزشک و صد و بیست هزار عضو دیگر است که در مورد پیشگیری بیماری ها از طریق تغذیه و همچنین در مورد حمایت از حیوانات و مشکلات استفادۀ آنان در آموزش ها و تحقیقات پزشکی فعالیت می کنند.

دکتر آذر عضو مادام العمر انجمن ملی سلامت آمریکا NHA) National Health Association) هستند که باور به گیاهخواری و درمان بیماری ها از طریق تغذیۀ درست دارند.ایشان همچنین عضو موسسۀ گرسون Gerson Institute بوده، با این موسسه نیز در ارتباط و همکاری نزدیک می باشند. تخصص این موسسه بر روی درمان سرطان ها و بیماری های بحرانی با تغذیه، بخصوص مصرف مواد خام گیاهی است.

دکتر آذر گواهینامه های (Certificates) مختلفی در امور تغذیه از گروه ها و سازمان های مختلف تغذیه از جمله Our Place International دارند که در آن اصول روزۀ آب و درمان بیماری ها توسط این متد و سپس تغذیۀ سالم را آموخته اند.

دکتر آذر که به مدت بیش از پانزده سال در یکی از بیمارستان های بزرگ کالیفرنیای جنوبی با سمت مشاور مشغول به کار پزشکی و درمان بیماران بود، تصمیم گرفت که کلیۀ دانش و تجربه و وقت خود را صرف درمان طبیعی و پزشکی بدون دارو از طریق تغذیه و رعایت اصول طبیعی سلامت نماید. ایشان اکنون در مطب خصوصی خود در کالیفرنیای جنوبی به درمان طبیعی بیماران مشغول بوده، همچنین سمینارها و مجالس بحث و گفتگو در مورد تغذیه و درمان طبیعی را برای عموم مردم در کتابخانه ها و مراکز عمومی و انجمن ها برگزار می کنند.دکتر زرین آذر همچنین در سمت مشاوره با کلینیک دکتر "دیوید کلین" (David Klein) که خام گیاهخوار بوده و بیماران را با روش تغذیه درمان می کنند، همکاری دارند.در این بخش قسمت اول از صحبت های خانم دکتر زرین آذر را برایتان ارائه می دهیم این مجموعه شامل چندین قسمت می باشد که قسمت های بعدی در آینده ارائه می شود. قسمت اول :خام گیاهخواری و تاثیر آن در درمان بیماری ها


خام گیاهخواری چیست و مزایای آن نسبت به گیاهخواری چه می باشد؟مشاهده پیوست 65449

شما در حال حاظر گیاه خوار هستید یا خام خوار؟
خام گیاه خوار مزیت خام گیاه خواری به گیاه خواری چیست؟من حدود 8 یا 9 سال پیش با مسئلۀ خام خواری آشنا شدم و زمانی که با مسئله خام گیاهخواری آشنا شدم می توانم بگویم زندگیم به کل زیر و رو شد. من در کل آدمی بودم که خیلی زیاد به اُرگان های اجتماعی باور نداشتم و ندارم و متعقدم که در این جامعه خیلی تغییرات باید صورت بگیرد. وقتی با خام گیاه خواری آشنا شدم یکدفعه احساس کردم که به تمام سوالاتی که داشتم و به تمام ایده هایی که در حقیقت در مورد به نوعی تغییر و تحول ریشه ای در جامعه باور داشتم ، مثل اینکه با خام گیاه خواری براورده می شود.


خام گیاه خواری انسان را قادر می کند به اینکه در حیاط خانه اش یا حتی اگر در آپارتمان زندگی می کند، کنار پنجرۀ خانه اش، باغچۀ خودش را درست کند و بتواند در آنجا شروع به پرورش گیاهان کند. می تواند میوه خودش را در حیاط خانه اش بکارد که تا حدود زیادی مسئله حمل و نقل مواد غذایی از راه های دور حل می شود. خام گیاهخواری سلامتی زیادی به انسان می دهد که باعث می شود کمتر پیش پزشک برویم و از این نظر واقعاً تحولی در مسئله پزشکی بوجود می آورد.

طبیعی زندگی کردن روحیه انسان ها را متفاوت می کند در نتیجه نگاه انسانها به زندگی شان تغییر می کند و اصولی که در زندگی روزمره بدون اینکه راجع به آنها فکر کنیم پایبند هستیم را دوباره بازنگری می کنیم و آنها را کنار می گذاریم. درنتیجه من ناگهان متوجه شدم که با خام گیاهخواری می توان تغییراتی را که من همواره فکر می کردم برای بشریت و حیوانات و طبیعت مفید است ، ایجاد کرد. به همین دلیل بسیار شیفته خام گیاه خواری شدم تجربه ام در زندگی شخصی ام و برخوردم با بیمارانم این را نشان می دهد.

در مورد برتری خام گیاه خواری به گیاه خواری باید بگویم که بدون شک گیاهخواری یک تغذیه بسیار خوب است و برتری دارد به همه چیز خواری یا گوشت خواری اما خام گیاهخواری، می دانید که در اثر پختن بسیاری از مواد اصلی گیاهان از بین می رود، در نتیجه با خام گیاهخواری می توانیم مواد بیشتری را با میزان مصرف کمتر مواد غذایی به بدنمان برسانیم در عین حال متاسفانه امروز هنوز هم با گیاهخواری می بینیم که خیلی از موادی که مصرف می شود به شکل بسته بندی ها و کنسروها هستند که البته گیاهی اند اما من باور دارم که آنها به اندازۀ موادی که به شکل طبیعی خودشان در طبیعت به انسان عرضه می شوند سلامتی زا نیستند.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنابراین باور دارم که خام گیاه خواری یک مرحلۀ نهایی در تغذیه و سلامت بشر، محیط زیست و حیوانات است."
مشاهده پیوست 65450

پس شما به عنوان یک پزشک متخصص که آَشنایی کامل با سیستم گوارش انسان دارید بهترین تغذیه برای سلامتی بدن انسان را خام گیاه خواری می دانید؟بدون شک، بدون شک.

آیا کتابی هم در این مورد نوشته اید؟

در مورد خام گیاهخواری ننوشتم ولی کتابی به زبان انگلیسی دارم که در حقیقت در دست ویراستاری و چاپ است و اسم کتاب اینست:" چگونه کولیت خود را درمان بکنیم" برخلاف چیزی که پزشکان به ما می گوید چون بیماری کولیت بیماری است که من خیلی با آن سروکار دارم البته در این کتاب فقط به بیماری کولیت نمی پردازم به مجموعۀ بیماری ها و اینکه چه گونه می توان با بیماری ها برخورد کرد که نه فقط به جنبۀ جسمی بیماری بلکه به جنبۀ روحی بیماری هم می پردازم چون به نظر من سیستم اجتمایی نه فقط از نظر تغذیه نامناسب است و نه تنها تغذیه نامناسب برای بدن انسان را به انسان تبلیغ می کنند، بلکه از نظر روحی هم مشکلات بسیار فراوانی بوجود میاورد.

بنابراین برای من مسئلۀ بیماری فقط یک مسئلۀ جسمی نیست. من فکر می کنم انسانها به طور کلی باید روش زندگی و نحوۀ نگرش شان به جهان را تغییر بدهند، باور به خود، باور به سلامتی خود، باور به توانایی بدن، باور به این که طبیعت در حقیقت علاج همۀ بیماریها را دارد، طبیعت به ما درمان می دهد و در کتابم به این مسائل می پردازم ، این کتاب به زبان انگلیسی است ولی خوب می شود اگر کسی در ایران بتواند این کتاب را وقتی که منتشر شد به زبان فارسی هم ترجمه کند یا شاید خودم ترجمه اش کنم.

درمان بیماری ها با خام گیاهخواری

آیا شما برای درمان بیماری تجویز می کنید که از رژیم خام گیاه خواری استفاده کنند؟

آه بدون شک همیشه، همیشه. این اصولاً اولین روش درمانی من است. هر بیماری که به من مراجعه می کند بدون شک به او توصیه می کنم البته به نوع بیماری او هم بستگی دارد همچنین به نوع و روش زندگی آن بیمار نیز بستگی دارد و روش غذایی گذشته شان .

البته من بدون شک توصیه می کنم اگر می توانند مطلقاً خام گیاه خواری کنند و اگر برایشان امکان ندارد در ابتدا برای دورِرۀ گذار به آنها توصیه می کنم تا 80 % خام گیاهخواری کنند.

برای هر بیماری رژیم خاصی مد نظر است. به عنوان مثال بیمار کلسترولی با یک بیمار کولیتی فرق دارند. من به بیمار کولیتی نوع خاصی از غذا را توصیه می کنم، و نوع خاصی از میوه ها را توصیه می کنم که محرک نباشند در صورتی اگر یک بیمار کلسترول یا بیمار قند پیش من بیاید، بدون شک من برای بیمار قند، سبزیجات بیشتر را توصیه می کنم، در کل توصیه ام بدون شک گیاهخواری و 80 تا 85% خام گیاهخواری است.




آیا در کنار تجویز رژیم خام گیاه خواری برای بیماران، داروی شیمیایی هم تجویز می کنید؟

هرگز. بیماران پیش من می آیند و در حقیقت در حال مصرف دارو هستند و تمام سعی من این است که آهسته آهسته مصرف دارو را حذف کنند.بعضی از بیماری ها مثلاً بیماری کلسترول، بلافاصله دارو را قطع می کنیم. بیماری مثل کولیت اگر با دارویی مثل "استراوید و پرتمزون" یا داروهای سنگین تری که سیستم ایمنی را به خواب می برد پیش من بیایند، سعی مان اینست که آهسته آهسته با تغییرات روش زندگی و با تغییرات غذایی بتوانیم مصرف دارو را حذف کنیم و بیماران آگاه هستند که این روشی است که من دارم.

در مورد بیماری های خاص مثل سرطان چطور؟ آیا فکر می کنید که رژیم خام گیاه خواری به بهبود این بیماری ها کمک می کند؟
من بیماری ای نمی شناسم که خام گیاه خواری به آن کمک نکند. در مورد درمان کامل نمی توانم بگویم چون بستگی به پیشرفت بیماری دارد و بستگی به این دارد که روش غذایی افراد چگونه بوده تا چه حدی روش غذایی جدید را دنبال می کنند . نکته ای هست که در اینجا به آن اشاره می کنم. من به غذا به شکل دارو نگاه نمی کنم. غذا دارو نیست "در حقیقت بدن ما نیاز به هیچ نوع دارویی ندارد. بدن هوشمند است. " بدن انسان و بدن تمام حیوانات، بدن گیاهان و به طور کلی طبیعت هوشمند است و این هوشمندی طبیعی به طور کلی و به خودی خود درمان همۀ بیماری ها، صدمات و لطماتی را که به هر جسمی وارد می شود را می داند.

بنا بر این بحث من این نیست که بیایید دارو را بر بدارید و به جایش گیاه و این غذا را بخورید و شما در نتیجه بهبود پیدا می کنید. مسئله این است که روشی ایجاد کنیم که در ان روش بدن بیشترین فرصت را پیدا بکند تا بتواند از قوّه طبیعی خودش استفاده کند و بهبود بیماری را بوجود بیاورد . بدن ما شب و روز در حال مبارزه با عوارض مختلف است. در مورد سرطان، سلول های سرطانی شبانه روز در بدن ما در حال تولید هستند از سوخت و سازی که در بدن ما انجام می شود مواد زائد تولید می شود. ولی بدن هوشمند ما آگاهانه می داند که چه گونه باید این سلول های سرطانی را پاک کند و از بین ببرد. این مواد ناشی از سوخت و ساز بدن را که مضر هستن دفع بکند از طریق کلیه از طریق مدفوع از طریق عرق کردن از طریق دهان، پوست.

" بنابر این غذا، دارو نیست. همان طور که دارو، غذا نیست."

غذا دارو نیست ولی وقتی ما غذایی را بخوریم که طبیعت برای ما تعیین کرده است، بدن برای اولین بار فرصت پیدا می کند که در یک محیط طبیعی سوخت و ساز کند، به جای اینکه با این غذاها و با سوخت و ساز این غذاهای نامطلوب تمام این انرژی حیاتی اش را متوجه این کند که این غذاها را به نحوی برای بدن قابل استفاده کند یا بخش های مضرش را از بدن دفع کند.
در حقیقت در این حالت بدن آرامشی را پیدا می کند که حالا به کار اصلیش که مبارزه با آن عوارضی هستند که برای ما ایجاد شده می پردازد و بله بدون شک بیماران سرطانی بیشترین استفاده را از مسئله تغییر شیوه غذایی خواهند کرد و همین طور بیماران دیگر.

 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 65451

در مورد بیماری های کم خونی و کسانی که دچار مشکلات تالاسمی مینوریا ماژور هستند آن ها چطور؟ آنها می تونند از رژیم خام گیاه خواری استفاده کنند؟
عقیده من این است که بیماری هایی که ما امروزه داریم و بشر درگیر آنهاست، قابل پیشگیری است.این بیماری ها بوجود آمده اند برای اینکه سیستم زندگی ما روش زندگی ما روش طبیعی نیست. حالا برگردیم به اینکه چه نوع تغذیه ای بهترین تغذیه برای بشر است؟
تغذیه خام گیاه خواری، تغذیه گیاهخواری و بعد خام گیاهخواری.
این سوال که آیا این تغذیه برای این فرد و آن فرد و برای کم خونی و برای کسی که تالاسمی دارد خوب هست یا بد هست، مثل این است که من برگردم و به شما بگم آیا کسی که تالاسمی، ماژور یا مینور دارد، می تواند بخوابد یا نه؟ البته که می تواند بخوابد، البته که می تواند استراحت بکند، البته که باید در هوای تازه و با ورزش و فعالیت زندگی بکند. گیاه خواری هم همانند همان است. گیاه خواری غذای اصلی انسان است. گیاه خواری مثل این است که من، خودم را از نور آفتاب دور کنم و بگویم که آفتاب برای من مضر است. ما در طبیعت زندگی می کنیم، تمام این عواملی که اسم می برم این فاکتورها، نور آفتاب، ورزش و فعالیت بدنی، غذای گیاهی، غذایی که به شکل طبیعی خودش عرضه می شود، خواب و استراحت کامل، آرامش فکری، آب تازه و سالم، همۀ این مجموعه دست به دست هم می دهند که بشر بتواند سالم باشد و سالم زندگی کند. اگر هر کدام از این فاکتورها را برداریم، بشر دیگر سالم نیست. بنابراین، هیچ بیماری نمی شناسم که بگویم گیاهخواری برای آن بد است. در صورتیکه بیماری هایی می شناسم که می توانم بگویم گوشت خواری براش خوب نیست یا همه چیز خواری برایش خوب نیست.

به نظر شما همۀ افراد در گروه های سنی مختلف می توانند رژیم خام گیاه خواری یا گیاه خواری داشته باشند؟
بدون شک و بسیار هم سالم تر خواهند شد. هیچ استثنائی وجود ندارد.
رژیم گیاهخواری و خام- گیاهخواری بازگشت به رژیم طبیعی انسان است. باردار هستید، مسن هستید، برای بچّه هایتان در سنین کودکی، دچار هر بیماری و هر تشخیصی که دکتر برای شما داده، هر بیماری که هستید: رژیمِ خام گیاهخواری برای شما بهترین رژیمِ است.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/reza/img5/VEG_FAMILY.jpg
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]دکتر زرین آذر: خام گیاهخواری و تامین ویتامین ها (قسمت دوم) مشاهده پیوست 65452[/h]


دکتر زرین آذر
، متخصص امراض داخلی و دارای بورد فوق تخصصی در بیماری های دستگاه گوارش، کبد و کیسۀ صفرا می باشند.دکتر آذر که معتقد به خام گیاهخواری بوده و خود نیز از این روش زندگی پیروی می کنند، به درمان بیماری ها از طریق تغذیه، تغییر روش زندگی و پیشه کردن روش طبیعی اصول سلامتی اعتقاد دارند.علاوه بر تحصیلات آکادمیک و بیش از بیست سال تحقیق و مطالعۀ مداوم در مسائل تغذیه، دکتر آذر در بسیاری از سمینارهای آموزش تغذیه و سلامت نیز شرکت نموده و همچنین تجربۀ درمان و بهبود بیماری های مختلف توسط تغذیه و روزۀ آب را دارند.

دکتر آذر عضو مادام العمر کمیتۀ پزشکان برای طب مسئولانه (Physicians Committee for Responsible Medicine) بوده، از سال 1995 در زمینه های مختلف با آنان همکاری نزدیک داشته اند. این گروه شامل بیش از نه هزار عضو پزشک و صد و بیست هزار عضو دیگر است که در مورد پیشگیری بیماری ها از طریق تغذیه و همچنین در مورد حمایت از حیوانات و مشکلات استفادۀ آنان در آموزش ها و تحقیقات پزشکی فعالیت می کنند.دکتر آذر عضو مادام العمر انجمن ملی سلامت آمریکا NHA) National Health Association) هستند که باور به گیاهخواری و درمان بیماری ها از طریق تغذیۀ درست دارند.ایشان همچنین عضو موسسۀ گرسون Gerson Institute بوده، با این موسسه نیز در ارتباط و همکاری نزدیک می باشند. تخصص این موسسه بر روی درمان سرطان ها و بیماری های بحرانی با تغذیه، بخصوص مصرف مواد خام گیاهی است.دکتر آذر گواهینامه های (Certificates) مختلفی در امور تغذیه از گروه ها و سازمان های مختلف تغذیه از جمله Our Place International دارند که در آن اصول روزۀ آب و درمان بیماری ها توسط این متد و سپس تغذیۀ سالم را آموخته اند.

دکتر آذر که به مدت بیش از پانزده سال در یکی از بیمارستان های بزرگ کالیفرنیای جنوبی با سمت مشاور مشغول به کار پزشکی و درمان بیماران بود، تصمیم گرفت که کلیۀ دانش و تجربه و وقت خود را صرف درمان طبیعی و پزشکی بدون دارو از طریق تغذیه و رعایت اصول طبیعی سلامت نماید. ایشان اکنون در مطب خصوصی خود در کالیفرنیای جنوبی به درمان طبیعی بیماران مشغول بوده، همچنین سمینارها و مجالس بحث و گفتگو در مورد تغذیه و درمان طبیعی را برای عموم مردم در کتابخانه ها و مراکز عمومی و انجمن ها برگزار می کنند.دکتر زرین آذر همچنین در سمت مشاوره با کلینیک دکتر "دیوید کلین" (David Klein) که خام گیاهخوار بوده و بیماران را با روش تغذیه درمان می کنند، همکاری دارند.

در این بخش قسمت دوم از صحبت های خانم دکتر زرین آذر را برایتان ارائه می دهیم با عنوان: خام گیاهخواری و تامین ویتامین ها


آیا لازمِ است که ما در کنار رژیم گیاه خواری یا خام گیاه خواری از مکمل های ویتامین استفاده کنیم؟



هر وقت کسی این سوال را از من می پرسد به او پاسخ می دهم که فکر نمی کنم کسی که گیاهخوار است نیاز به مکمل داشته باشد ولی کسی که گوشتخوار است بدون شک نیاز به مکمل دارد. همانطور که گفتم گیاهخواری و خام- گیاهخواری رژیم اصلی بدن انسان است. ب و نیازی به قرص مکمل نیست.


قرص های مکمل چند دهه است که در بازار آمده اند زمانی که بشر به طور طبیعی غذا می خورد قرص مکملی وجود نداشت. و اتفاقاً با رژیمی که امروزه وجود دارد، رژیم همه چیز خواری و علاوه بر آن رژیم مصرف کنسروها، مصرف غذاهای بسته بندی، نوع زندگی غیر سالم ، این ها باعث می شوند انسانها دچاره کمبودِ ویتامین ها شوند.


موضوع دیگر که باید در اینجا اشاره کنم این است که در آزمایشگاههای ما آزمایش می شود که یک غذا بعنوان مثال یک سیب را به شکل اصلی و کامل برمی دارند و تجزیه می کنند و به مواد مختلف آن نگاه می کنند تا ببینند چه ویتامین هایی در آن است، و بگویند که کدام ویتامین کم و کدام ویتامین زیاد است. بدن انسان اینطور کار نمی کند. بدن ما با مواد غذایی اینطور رفتار نمی کند. وقتی یک سیب می خوریم، بدن نمی گوید که: "اوه حالا کلسییُمش رو در بیارم ،حالا ویتامین ب را !!."

بنابراین، اینکه آن قرص مکمل را بخوریم یا نخوریم به دیدگاه ما در برخورد با مواد غذایی برمی گردد. اکر گیاهخوار باشیم، اگر یک رژیم غذایی خوب داشته باشیم اگر 80 تا 85% مواد غذاییمان را از سبزیجات و میوه جات تازه استفاده کنیم و اگر بعد های دیگر زندگی مان سالم باشند. هیچ نیازی به مصرف هیچ نوع دارو و قرصی نداریم.



کسانی هستند که دوست دارند خام گیاهخوار بشوند یا از رژیم وگان یا گیاهخواری استفاده کنند ولی نگران این هستند که چون گوشت ، تخم مرغ و لبنیات مصرف نمی کنند، بدن آنها از کجا کلسیم و پروتئین و ویتامین ب 12 و سایر اسیدهای آمینه را جذب کند؟
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خام گیاهخواری و تامین ویتامین ب 12 و اسدهای آمینه



این سوالی است که به طور روزمره از من پرسیده می شود و دلیل آن این است که تبلیغات وسیعی توسط کمپانی های تهیّه گوشت و تهیّه مواد لبنی به طور مرتب انجام می شود که در آن می گویند که گیاهان دارای این ماده و یا آن ماده لازم برای بدن نیستند. امروزه ثابت شده که تمام این مسائل، تمام این تبلیغات، غلط هستند.

دوره ای بود که می گفتند غذاهای گیاهی دارای پروتئین های کامل نیستند. امروز ما می دانیم که مصرف غذای گیاهی بطور کامل تمام اسید آمینه های ضروری را تامین می کند. یک نکتۀ جالب این است که کسانیکه ادعا می کنند؛ گوشت دارای تمام اسید آمینه های اضافی است، باید این نکته را بگویم که اگر بشود تمام اسیدهای آمینه لازم را از طریق ماده حیوانی گرفت ما باید یه گاو را دُرسته بخوریم. چرا؟

چون مغز آن یک نوع اسید آمینه به ما می دهد، جگر آن یک نوع اسید آمینه به ما می دهد، ماهیچه آن یک نوع اسید آمینه یا چند نوع اسیدآمینه به ما می دهد. پس اینطور نیست که وقتی گوشت می خوریم تمام اسید آمینه های ضروری و لازم را از همان یک تکه گوشت بگیریم. ولی با این همه امروه ثابت شده است که تمام گیاهان وقتی که در مجموعه ای از سبزیجات و میوه جات و غلات و حبوبات بخصوص به شکل جوانه زده مصرف بشوند و البته دانه ها و مغزها، آنوقت ما تمام اسیدهای آمینه ضروری و نه تنها اسید آمینه های ضروری بلکه تمام اسیدهای چرب ضروری را نیز خواهیم گرفت. بدون اینکه آن میزان کلسترول یا مواد اضافی رو که در گوشت و موادحیوانی وجود دارد که میدانیم برای بشرخوب نبوده است را دریافت کنیم. امروزه بسیاری از بیماری هایی که داریم ،مثل بیماری سکته قلبی یا بیماری سرطان از نظر مرگ و میر و همچنین از نظر میزان بودجه ای که صرف درمان این بیماری ها می شود، در رده های بسیار بالایی قرار دارند.

و در مورد ویتامین ب 12 ، در حقیقت ویتامین ب12 نه از طریق گیاهخواری نه از طریق گوشتخواری به بدن نمی رسد. ویتامین ب 12 توسط باکتری ها ایجاد می شود. یعنی گاو و گوسفند هم ویتامین ب 12 مورد نیاز خوشان را نمی سازند. بلکه این ویتامین توسط باکتری ها در خاک ساخته می شود که بعد این باکتری ها همینطور در شکمبه گاو و گوسفند و همچنین در رودۀ بزرگ انسان می توانند این ویتامین را بسازند که بعد به مصرف انسان یا به مصرف گاو و گوسفند برسد. اگر امروزه کمبود ویتامین ب 12 وجود دارد به همان اندازه در گوشتخواران هم کمبود آن وجود دارد، من مورد های کلینیکی را دیده ام که دچار کمبود ویتامین ب12 هستند و در حقیقت حتی یک مورد گیاهخوار تا به امروز ندیده ام که دچار کمبود ویتامین ب12 باشد.

ولی چرا امروزه بشر ممکن است دچار کمبود ویتامین ب 12 بشود؟ به دلیل استریلیزه کردن، به دلیل اینکه گیاهانمان را در خاک هایی پرورش می دهیم که از محصولات شیمیایی در آن استفاده می کنند. در نتیجه بسیاری از باکتری های خوب ،نه تنها در گیاهان از بین می روند، نه فقط در خاک از بین می رود، بلکه در رودۀ انسان نیز از بین می رود و یک مورد دیگر در مورد گوشتخواران این است که میدانیم امروزه بسیاری از آنتی- بیوتیک ها را به گوشت ها اضافه می کنند، به غذای دام ها اضافه می کنند زیرا روشی که آنها را نگهداری می کنند آنقدر ناسالم است که مجبورند به آنها آنتی بیوتیک بدهند تا از بیماری عفونی جلوگیری کنند. این آنتی بیوتیک وارد گوشت ، شیر ، تخم مرغ می شود و از این طریق به بدن انسان می رسد.

و بعد این آنتی بیوتیک ها در رودۀ بزرگ باعث کشته شدن باکتری های خوبی که بشر به آنها نیاز دارد، می شود .باکتری های خوبی که همواره در رودۀ بزرگ انسان زندگی می کنند تا بتوانند یک محیط طبیعی خوب برای سلامت رودۀ بزرگ ایجاد کنند و همچنین برای فعالیت باکتری- های مفید که ویتامین ب12 نیز تولید شود.l
به علاوه ویتامین "کا" نیز تولید می شود و رشد این باکتری های خوب باعث می شود که از رشد باکتری های بیماری زا جلوگیری شود. امروزه این عدم تعادل را می بینیم که نه فقط تاثیرش در ویتامین ب12 است بلکه تاثیرش در بسیاری از بیماری های رودۀ بزرگ و حتی رودۀ کوچک هم دیده می شود و حتی تئوری هایی وجود دارد که می گویند؛ امکان دارد حتی دلیل بیماری کولیت به خاطر این مسئلۀ اختلالی باشد و یا خیلی از بیماری های هضم و جذم بخاطر این اختلالات در رودۀ بزرگ است که در محیط طبیعی روده بوجود آمده است. بنابر این اگر بخواهم خلاصه کنم :

در گیاهخواری هیچ نگرانی ای در مورد تامین اسیدهای آمینه نیست. تمام آنها تامین می شوند و حتی بهتر تامین می شوند.

در مورد ویتامین ب12، توصیه من این است که کسانی که گیاهخوار هستند سعی کنند حدود 80 تا 85% خام گیاهخواری کنند و حتماً تا جایی که می توانند مصرف مواد غذایی شان بدون استفاده از مواد شیمیایی باشد و در ضمن تهیه آن مواد غذایی نیز بدون استفاده از مواد شیمیایی باشد.
در اینجا ما به آنها می گوییم مواد ارگانیک یا بیولوژیک .

ساده ترین راه برای تاًمین ویتامین ب12 و تاًمین این باکتری ها این است که هر کسی یک باغچۀ کوچک در خانه اش درست کند."


مشاهده پیوست 65453
حتی اگر در آپارتمان یک بالکن دارد یا یک جعبه، خاک خوب بدون استفاده از مواد شیمیایی شروع کنید به کاشتن تربچه ،سبزیجات و بدون اینکه این سبزیجات را شستشو دهید، مصرف کنید. به این طریق باکتری های خوب وارد بدن می شوند. لازم است که در اینجا متذکر شوم که میزان نیاز بدن به ویتامین ب 12 بسیار کم است. و میزان ویتامین ب12 هم تا حدود 7 تا 8 سال ذخیره در کبد انسان وجود دارد. بنا براین اگر کسی گیاهخوار شد اولاً اگر گیاهخوار باشد و به روش درست تغذیه گیاهخواری که مصرف مواد خام سبزیجات و میوه جات است، به هیچ وجه دچار کمبود نخواهد شد. اگر کسی گیاهخوار است ولی روش درستی از نظر مصرف مواد گیاهی ندارد مثلاً همیشه ماکارونی یا غذاهایی که به شکل بسته بندی یا کنسرو عرضه میشود را مصرف می کند،موادی که گیاهی هستند اما بسته بندی و کنسرو هستند را مصرف می کند، به این افراد توصیه می کنم ویتامین ب- 12 شان را بعد از هر 2 یا 3 سال یک بار چک بکنندو ببینند که چطور است؟ من تا به حال کسی را ندیده ام که با یک تغذیه درست گیاهخواری دچار کمبود ویتامین ب 12 بشود اما در گوشتخواران دیده ام.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خام گیاهخواری و تامین کلیسم در مورد مصرف شیر و تخم مرغ و عسل در کنار رژیم گیاهخواری نظرتان چیست؟
مشاهده پیوست 65454
نه تنها دلیلی برای مصرف آنها نمی بینم بلکه مصرف آنها مضر است. اولین کاری که من می کنم زمانی که هر بیماری به مطب من می آید یا می خواهد با من کار کند. اوّلین توصیه ام این است که بلافاصله شیر و موادلبنی را کنار بگذارند. برای اینکه شیر برای بدن بسیار محرک و آلرژی زا تر است حتی نسبت به گوشت بیشتر.گوشت که در حال حاضر مشکلات خودش را دارد. ولی شیر مشکلات بسیاری دارد، نه تنها مشکلات گوشت را از نظر تغذیۀ غلط دامها، از نظر طرز نگهداریِ غیر سالم دام ها ، از نظر اضافه شدن استروئیدها و انواع و اقسام آنتی بیوتیک هایی که در شیروجود دارد . شیر نه تنها این مسائل را دارد بلکه چیزهای بیشتری هم دارد.

خیلی ساده اگر دوباره به طبیعت مراجعه کنیم، میبینیم که هر موجودی در طبیعت تا یه دورۀ خاصی شیر میخورد و اونم دورۀ نوزادی اش است. انسان نیز تا 2 سالگی از شیر مادر استفاده می کند. آیا طبیعت نمیفهمیده؟ که اگر قرار بود به شیر خوردن ادامه دهیم، شیر مادرمان که بهترین منبع شیر هست، حتماً ادامه پیدا می کرد. این طبیعت هوشمند در بدن ما بلافاصله آن آنزیمی را که قند شیر را میشکند و تجزیه میکند را بعد از دو سالگی قطع می کند و از همان جا است که خیلی ها به این قند شیر آلرژی دارند و حساس هستند، چون نمی توانند هضمش کنند، چون آن آنزیم وجود ندارد و نتیجه اش این می شود که دچاره نفخ و گاز می شوند. بعد به آنها توصیه میکنند که چی؟ بروید و آنزیمش را به طور مصنوعی بخورید که بتوانید شیر را هضم کنیم. چرا؟ اگر طبیعت به من گفته نخور، چرا من باید بخورم. و علاوه بر این شیر هر مادری برای کودک خودش بهترین شیر است. من قرار نیست شیرِ گاو بخورم، شیرِ گاو برای گوساله خیلی خوب است ولی برایِ من خوب نیست. غذایِ من شیر نیست، غذایِ من شیرِ گاو نیست.

اگر بخواهم خیلی علمی تر صحبت کنم، می توانم ساعت ها راجع به شیر برایتان صحبت کنم. دلیل اینکه طبیعت نخواسته است که من و شما بعد از 2 سالگی از شیر استفاده کنیم به دلیل ترکیبات خاصیِ است که در شیر وجود دارد. فاکتورهای رشدی که در درون شیر وجود دارد برایِ رشدِ بچه لازم است، ولی بعد از سن 2 سالگی برایِ من و شما نه تنها لازم نیست بلکه زیان آور است. چرا؟ چون به تولیدِ سلول هایِ سرطانی کمک می کند، به رشدِ سلول هایِ سرطانی کمک می کند. درحال حاضر تحقیقات بسیار زیادی انجام شده که در آنها گفته می شود کسانی که دیابت نوع اول دارند، در حقیقت در این بیماری ها، شیر دخالت هایی دارد. مصرف شیر گاو در آنها دخالت هایی دارد.

مسئلۀ دیگری که در مورد شیر است با پاستوریزه کردن و هموژنیزه کردن که یک پروسۀ کلی است که در آن کلیِ تغییراتِ شیمیایی و تغییرات مواد غذایی روی می دهد که بعد نمیدانم از آن شیر چی باقی می ماند و بعد به آن مکمل اضافه می کنند. ویتامینِ "دی" می زنند، که بتواند قابلِ خوراک بشود!!!

میدانید که پروتئین هایِ حیوانی، بدن را اسیدی می کنند. بدن انسان باید اندکی آلکالی یا بازی باشد. وقتی بدن اسیدی می شود، این بدنِ هوشمند برایِ اینکه این محیط را برایِ فعل و انفعالات و در حقیقت سوخت و ساز و فونکسیونی که اُرگانهایِ مختلف بدن دارند، مساعد کند، چکار می کند؟از اُستخوانها، کلسیم را استخراج می کند که واردِ خون کند که محیط رو آلکالی بکند. چرا؟ چون کلسیم آلکالی کنندۀ بسیار خوبی هست و در عین حال راحت ترین وسیله است که بدن در اختیارِ دارد که بتواند از اُستخوانها، کلسیم را بیرون بیاورد و در خون قرار دهد و بعد از طریق کلیه دفع شود.

بنابراین این بحث که شیر برای ِکلسیم و برایِ پوکیِ استخوان خوب است، نه تنها افسانه ای بیشتر نیست بلکه کلاً متضاد است. یعنی هر چه فردی بیشتر شیر می خورد یا بیشتر مواد حیوانی مصرف می کند، بیشتر خطر ابتلا به پوکیِ اُستخوان را خواهد داشت.

آمار این قضیه را به ما نشان می دهد، نیازی نیست که به حرف من یا دیگران گوش بِدهید. آمار کاملاً نشان می دهد؛ امروزه به وضوح در کشورهایی که بیشترین میزان مصرف محصولات لبنی را دارند مثل کشورهای اسکاندیناوی، بیشترین میزان پوکی استخوان در آنها دیده می شود.


در مورد مصرف تخم مرغ و عسل چطور؟

درموردِ تخم مرغ همان نظری را دارم که در مورد مصرفِ گوشت و شیر دارم، نه تنها نیازی به آن نداریم، بلکه تخم مرغ کُلسترول بالایی دارد و در خودش آنتی بیوتیک ها و استروئیدها را نیز دارد، همانطور که گوشت مرغ در خودش دارد، تخم مرغ نیز دارد، چرا چیزی بخوریم که برایِ بدنمان ضرر دارد.کلسترولِ تخم مرغ خیلی بالاست و علاوه بر کلسترول، یِک مادۀ حیوانیِ است که محیط بدن را اسیدی می کند و هضمش مشکل است. در نتیجه چرا تخم مرغ بخورم؟

در مورد عسل صحبت متفاوتی است. عسل اگر طبیعی باشد و اگر به شکل خام تهیه شده باشد یک ماده بسیار مغذی است به این دلیل که این زنبور بیچاره هزاران هزار کیلومتر را طی می کند و خواندن داستان زندگی زنبورها و اینکه چطور عسل را تولید می کنند بعنوان غذایِ خودشون و برایِ غذایِ کندو و برایِ پرورشِ ملکۀ مادر و نوزادانِ خودشون خیلی جالب است .

من باور دارم کسانی که حامی محیط زیست و دست نزدن به طبیعت هستند و در حقیقت حامی حیوانات هستند، مصرف عسل را به این دلیل که غذایی است که در اصل زنبورها برای خودشان تهیه می کنند و زنبور عسل هیچگاه به ما نگفته است که بیایید و از عسل من بردارید و اگر میدانستم که این حرف را زده است از عسل او می خوردم.

منابع:
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر زرین آذر: درمان بیماری ها با روزه گرفتن، آب درمانی (قسمت سوم)
روزۀ آب برای درمان بیماری ها و پاکسازی بدن

آیا تا به حال برای درمان یک بیماریی، گرفتن روزه یا آب درمانی را تجویز کرده اید؟

بله. البته این دو ، دو موضوع متفاوت هستند و هر کدام جایگاه خود را دارند. به نظر من اولین و مهمترین مسئله برای ایجاد سلامتی، روزه آب است. بیماران کولیتی داشتم که بیماری کولیت و اویسلرهای کولیتی سرتاسر روده بزرگ اش را پوشانده بود و ۱۰ روز که روزه آب به آنها دادم و بعد دوباره کولونوسکوپی کردم، اثری از زخم های کولیتی دیده نمی شد. یعنی روزۀ آب معجزه می کند. اخیراً یک بیمار ایرانی داشتم که به کولیت مبتلا بود ، او پیش من آمد و گفت که بعد از مصرف داروهای مختلف کولیت، می خواهد روش درمانی مرا که بدون مصرف داروها است دنبال کند. و پس از آن او با وسواس بسیار هر چیزی را که به او می گفتم را انجام می داد و نتیجۀ بسیار عالی ای گرفت. مصرف همه دارو ها را متوقف کرد و در آخر 5 روز، روزۀ آب گرفت. او به من گفت که هرگز در زندگی اش تا این اندازه احساس سلامت نکرده است . بدون شک روزۀ آب در درمان بیماری ها جایگاه بسیار ویژه ای دارد حتی نه فقط در درمان بیماری ها بلکه من معتقدم هر انسانی حداقل دو بار در سال 2 تا ده روز باید روزۀ آب بگیرد.

روزۀ آب به بدن کمک می کند تا متعادل شود و بتواند خودش را به اصطلاح بالانس کند، در حقیقت یک استراحت مطلق فیزیولوژیک و بیولوژیک برای بدن بوجود می آید. چه از نظر کار اُرگانهای داخلی چه از نظر روحی و سلامت.

زمانی که من اولین بار روزۀ آب گرفتم، آرامشی را احساس می کردم که برایم غیر قابل باور بود . طبیعت، جهان و همه چیز را طور دیگری می دیدم .این روزه مثل روزه ای نیست که اکنون وجود دارد، روزه ای که شما سحری پا می شوید یِک عالمه غذا می خورید بعد در طول روز چیزی نمی خورید، دوباره عصر یک عالمه می خورید! روزۀ آب این است که تنها چیزی که مصرف می کنیم "آب" است. بر مبنایِ اینکه بدن چقدر کشش دارد، و اینکه در بدن فرد چقدر سموم مختلف یا توکسین هایِ مختلف وجود دارد.

روزۀ آب می تواند از چند روز تا 40 روز 50 روز ادامه پیدا کند و با روزۀ آب واقعاً معجزاتی دیده شده است
جایگاه مراقبه در درمان بیماری ها

مراقبه جای خودش را دارد. به نظر من مراقبه می بایستی، بخشی از زندگی روزمرۀ هر انسانی باشد.منظور از مراقبه لزوماً این نیست که باید در یک فرم خاصی بنشینم و چشمانمان را ببندیم و چیزهایی را بگوییم.به نظر من مراقبه راه رفتن در طبیعت است.10 دقیقه، 20 دقیقه، نیم ساعت در روز، روزی 2 بار، بعد از برخاستن از خواب و قبل از رفتن به خواب.قبل از اینکه فعالیت های روز را شروع کنیم و بعد از اینکه فعالیت ها را تمام کردیم، قبل از اینکه به آرامش شب برسیم.

چشم ها را بستن و سکوت. زیرا سکوت به استراحت چشم ها و به استراحت فیزیولوژیک مغز کمک می کند، زیرا محرک هایِ بینایی دیگر وجود ندارند و در سکوت معجزه ای وجود دارد، من بعضی روزها روزۀ سکوت می گیرم زیرا ما با آدم ها، زیاد صحبت می کنیم. همه چیز را زیاد انجام می دهیم از جمله صحبت کردن.اندیشه به اینکه ما کی هستیم؟ و چرا به این جهان آمده ایم؟ و هدفمان چیست؟سکوت و آرامش و نفس عمیق کشیدن، امواج مغز را آرام می کند.

مراقبه یک بخش اصلی درمان و توصیه درمانی من به بیمارانم است. من به بیمارانم توصیه می کنم که برای مدتی هم که شده از کارشان و از زندگی روزمره به طور مطلق دست بکشند و بهترین و آرامترین فضا را برای خودشان ایجاد کنند. نه تلویزیون نگاه کنند نه به رادیو گوش بدهند و نه به اخبار مختلف و اجازه بدهند که بدن در سکوت و آرامش کار خودش را برای درمان انجام بدهد.
همان طور که گفتم ما در طبیعت زندگی می کنیم و عواملی که نام می برم مانند: نور آفتاب، ورزش و فعالیت بدنی، غذای گیاهی، غذایی که به شکل طبیعی خودش عرضه می شود، خواب و استراحت کامل، آرامش فکری، آب تازه و سالم، همۀ اینها مجموعه عاملی هستند که بشر بتواند سالم و در سلامت کامل زندگی کند.


منابع:

ماری ها با روزه گرفتن، آب درمانی (قسمت سوم)
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای تامین امگا 3 از منابع گیاهی استفاده کنید، نه ماهی!

برای تامین امگا 3 از منابع گیاهی استفاده کنید، نه ماهی!

مشاهده پیوست 65518
مطالعات اخیر نشان داده است که زنجیره اسیدهای چرب امگا-۳ شامل اسید دوکوزاهگزانوئیک یا "دی اچ ا" و اسید ایکوزاپنتوانوئیک یا "ای پی ا" میباشد که می تواند برای حفظ سلامتی قلب بزرگسالان و کمک به رشد مغز در جنین و کودکان مؤثر باشد. بنابراین، بعضی ها ماهی یا روغن ماهی مصرف می کنند که حاوی این اسیدها می باشد. اما دانشمندان درمورد تأثیرات فیزیكی اسیدهای چرب امگا- ۳ که از این حیوانات بدست می آید چه می گویند؟ آیا این مواد برای بدن ما ضروری هستند؟ بهترین راه برای حفظ سلامت قلب چیست؟
دکتر دیوید جنکینس، استاد علوم تغذیه در دانشگاه تورنتو کانادا و مدیر کلینیک تغذیه و مدیر مرکز بهبود بخشی عوامل خطر در بیمارستان سنت میکائیل تورنتو هستند....سالهای مدید، تحقیقات دکتر جنکینس صرفاً به موضوع استفاده از رژیم غذایی برای جلوگیری و معالجه "هایپر لیپیدما" یا مقادیر بالای چربی یا لیپید در جریان خون، و نیز دیابت اختصاص داشته است. وی بیش از ۲۰۰ مقاله و آثار دیگر در این مورد و موارد مشابه منتشر کرده است. ایشان بخاطر کمکهای فوق العاده شان در زمینه پزشکی، جوایز زیادی دریافت نموده اند از جمله جایزه انجمن علوم تغذیه کانادا، جایزه بوردن، جایزه طلایی تغذیه کالج آمریکا برای تحقیقات بالینی و جایزه "بنجامین سپاک" برای دلسوزی در طب توسط کمیته پزشکان برای پزشکی متعهد: بیماری انسداد شریانهای قلب، یک بیماری مزمن است که موجب باریکی و یا گرفتگی سرخرگهایی که به قلب می روند میشود، که این امر منجر به کاهش رسیدن اکسیژن به اعضاء حیاتی میشود. اگر قلب از نارسایی اکسیژن رنج ببرد، ممکن است حمله قلبی رخ دهد. یکی از مشکلاتی که ما با آن روبرو بودیم این بود که وقتی ما آنژیوپلاستی می کردیم زمانی که ما بالن را درون سرخرگ می گذاشتیم و آنرا منبسط می کردیم و سرخرگ را باز می کردیم تا سرخرگ را از حالت انسداد در بیاوریم. پس از آنژیوپلاستی چیزی که رخ میداد به آن انقباض مجدد مجراها میگویند؛ به عبارت دیگر، سرخرگ مجدداً خیلی سریع بسته می شود و اغلب مسدود می گردد یا به آن باریکی قبلی باز میگردد یا حتی از زمان قبل از انبساط باریکتر میشود. بعضی از دانشمندان در سال ۱۹۹۰ به این نتیجه رسیدند که مصرف روغن ماهی می تواند به توقف بسته شدن دیواره سرخرگ کمک کند و از اینرو، از بیماری شریان قلب جلوگیری می کند. اما در سالهای اخیر محققین این مطالعات را دوباره بررسی کردند و به نتایج متفاوت دیگری دست یافتند. مطالعات آنژیوپلاستی همیشه منجر به نتایج مطلوبی نمیشود. دکتر، "آلکساندر لیف" یکی از افرادی بود که یکی از این تحقیقات قطعی را انجام داد که نشان میداد که واقعاً به نظر نمی رسد که آن به طریقی که ما فکر می کنیم کار کند. مشکل دیگر، یک مطالعه در رابطه با روغن ماهی و سکته ی قلبی وجود داشت. در ۴ گزارش از آزمایش های کلینیکی آمده است که استفاده از روغن ماهی از حمله قلبی جلوگیری می کند؛ اما، پنج سال بعد از اولین تحقیق، کسانی که روغن ماهی خورده بودند، بدتر از گروهی که نخورده بود، بودند. آن چیزی که آنها در موردش تحقیق نکردند پی گیری "دی ای آر تی" (آزمایش رژیم و عفونت مجدد بود.) وقتی که مطالعات "دی ای آر تی" پیگیری شد، حافظه متابولیکی، نامی که ما اکنون به آن میدهیم، اگر چه افراد برای آزمایش و یا کنترل تصادفی نمیرفتند، آنها پس از پنج سال وضعیت بدتری پیدا میکردند. از اینرو، مهم است که وقتی تحقیقی به انجام میرسد، اثرات بلند مدت آن نیز تحت نظارت قرار داده شود. سپس تحقیق دی ای آر تی – ۲، انجام شد (همان شخصی که دی ا آر تی- ۱ را انجام داده بود) و آن بسیار موفقیت آمیز بود؛ آنها مردی را که آنژین (درد سینه ) داشت معاینه کردند. وقتی مردها درد سینه می گیرند خطر حمله قلبی در آنها در آینده بالا خواهد بود، بنابراین افراد را باید تحت معاینه جدی قرار داد و آنها ماهی و روغن ماهی را بررسی کردند. روغن ماهی در واقع وضع را بدتر کرد. روغن ماهی به طور قابل توجهی بد بود بنابراین مردانی که روغن ماهی خورده بودند حملات قلبی بیشتری داشتند.
مشاهده پیوست 65519
لازم نیست كه ماهی یا روغن ماهی مصرف کنید تا زنجیره بلند اسید چرب امگا- ۳ را بدست آورید؛ این اسیدها را بجای ماهی میتوان از منابع معمول گیاهی بدست آورد. برای مثال، تخم کتان و روغن کانولا دارای زنجیره کوتاه اسید چرب امگا- ۳ میباشند که بدن میتواند آنها را به زنجیره بلند برای "ای پی آ" تبدیل نماید. مدارک کمتری برای تولید "‌دی اچ آ" وجود دارد، ولی اگر مقدار قابل ملاحظه ای نیاز باشد، آنها را میتوان از جلبک های دریایی بدست آورد. اکنون مکملهای غذایی بسیاری مانند مغزها و سویا وجود دارند که شما از آنها اطلاع دارید. مغزها و سویا و مواد مشابه به آنها؛ اما اینها آلفا لینولنیک اسید، زنجیره کوتاهتر امگا- ۳، و زنجیره کوتاهتر اسید چرب امگا- ۳ را برای شما فراهم میکنند که در واقع میتوانند به زنجیره بلند اسید ایکوزاپنتوانوئیک (ای پی ا) تبدیل شوند و این یک تغییر منطقی است، حدود ۵ درصد است و این واقعاً کاملاً کافی و موثر است. مکملهای غذایی نیز در دسترس هستند که شامل "دی اچ آ" و "ای پی ا " هستند که از منابعی که ماهی ها نیز آنها را بدست می آورند، مشتق شده اند؛ از جلبک دریایی! اینها راه هایی هستند برای تولید زنجیره طولانی چربی ها که از منابع گیاهی و جلبکها نشات گرفته اند، آنها اکنون نیز در حال تولید هستند. آنها اکنون نیز برای شیر خشک کودکان بکار برده میشوند، بنابراین هیچ دلیلی وجود ندارد که چرا ما نباید بر روی این منابع بیش از آنچه که درحال حاضر استفاده میکنیم تمرکز کنیم. احتیاج به خوردن ماهی برای تامین امگا- ۳ تاکنون ثابت نشده است. بنابراین آنچه ما می گوییم اینست که زمان آن رسیده که تحقیقات خیلی دقیقی درباره این موضوع انجام شود، و اگر ما به این نتیجه برسیم که این واقعاً ضروری است که ما "دی اچ آ" و "ای پی آ" داشته باشیم، پس ما نباید اینها را از منابع دریایی (ماهی ها) بدست آوریم. ما می توانیم آنها را از منابع دیگری غیر از منابع دریایی یعنی منبع ماهی بدست بیاوریم. بعضی از تحقیقات دانشمندان نشان داده اند که این مواد می توانند برای جلوگیری از سکته قلبی و ازدیاد رشد مغز در کودکان کمک نمایند. بعضی از مردم، مکملها را به رژیم غذایی خود و یا به رژیم غذایی کودکانشان اضافه میکنند. با وجود این، نقش اساسی مکمل ها با روغن ماهی تاکنون به طور قطعی ثابت نشده است. اگر این اسیدها باید قسمتی از رژیم یک نفر باشند فرد باید آنها را از منابع دیگر غیر از ماهی، مانند مکملهای غذایی که این اسیدها را از جلبک ترکیب کرده اند بدست آورد. بدن ما در واقع می تواند مقدار قابل توجهی از زنجیره بلند اسید چرب امگا- ۳ "دی اچ ا"، "ای پی ا" را اگر نیاز داشته باشیم تولید کند. بیایید رژیم غذای مان و شیوه زندگی مان را به مسیر دیگری تغییر دهیم و یا رژیم غذایی و شیوه زندگی مان را به سمتی تغییر دهیم که بیشتر از منابع گیاهی بعنوان غذا استفاده کنیم. اثر زیست محیطی خوردن ماهی از دید دکتر دیوید جنکینس: من عمیقاً در مورد جمعیت ماهی های اقیانوس های جهان نگران هستم. اگر انسانهای بیشتری تلاش کنند تا اسید چرب امگا- ۳ شان را از ماهی بدست آورند، ناپدیدی کنونی سریع ماهی ها از دریاهای مان تندتر می شود. من فکر میکنم مساله اینست که گونه های ماهی در سراسر دنیا هم اکنون تحت فشار سهمگینی هستند که خیلی از آن بعلت فعالیتهای انسانی است. دوستان من در این منطقه برآورد کرده اند که تا سال ۲۰۵۰ ذخیره ماهی ما در مقیاس جهانی تهی می گردد و این یکی دیگر از موارد مشکل آفرین انسانهاست. بیایید کمی فکر کنیم. بر اساس سازمان ملل در عملیات تجاری ماهیگیری سال ۲۰۰۵، ۹۰ میلیون تن ماهی از اقیانوس گرفته شد. ماهی ها در طی اقدامی که غیر زیست پایدار میباشد از آبها گرفته میشوند. به عنوان یک شهروند، چگونه می توانید این را تغییر دهید یا تلاش کنید که رهبران یا دولتها در اینمورد اقدامی کنند؟ راههای زیاد دیگری هستند که ما می توانیم اسید چرب امگا- ۳ را پیدا کنیم. ما مجبور نیستیم دریاها را از ذخایرشان خالی کنیم. من فکر می کنم راهی كه یک شهروند میتواند به طور فردی یا خصوصی در آن فعال باشد از طریق بحث و گفتگو است. من فكر می كنم این مهم است كه ما در میان خودمان مباحثه داشته باشیم و یكدیگر را زیر سوال ببریم. من فكر می كنم این شروع است. اغلب تغییراتی كه ما در گذشته داشته ایم؛ یعنی اغلب تغییرات اجتماعی با بحث و گفتگو رخ داده اند. من فكر می كنم این مناسب است. صنعت ماهیگیری علاوه بر اثرات مخرب زیست محیطی اش بر روی اكولو‍ژی دریایی، موجب میشود که مصرف ماهی و تولیدات ماهی تأثیرات مخربی بر روی سلامتی انسان نیز داشته باشند
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 65520
برای مثال، تحقیقی كه در "ژورنال آمریكایی همه گیر شناسی" در ۲۰۰۸ منتشر شده است اعلام كرد كه در بین زنان حامله دانماركی كه چربی ماهی مصرف كرده بودند كسانی که میزان بالایی از آنرا مصرف کرده بودند میزان "بى فنیل چند کلرى" (پى سى بى) در پلاسمای خونشان ۵۰ درصد بالاتر از کسانی بود كه میزان كمتری از چربی ماهی را مصرف نموده بودند. "بى فنیل چند کلرى" خیلی سمی است و یکی از عوامل سرطان شناخته شده است. تولید این ماده شیمیایی در ژاپن، انگلستان و خیلی از كشورها ممنوع می باشد. همچنین این تحقیق كشف كرده است كه میزان بالاتر استفاده از روغن ماهی، موجب میشود که نوزادان هنگام تولد کم وزن تر باشند. بالاخره، محققین آموخته اند كه بهترین راه برای حفظ سلامتی قلبمان اتخاذ یک رژیم گیاهی یا وگان است. برای مثال، دكتر كالدول اسسلستین، جراح سابق كلینیك مشهور جهانی كلیولند در آمریكا از طریق ۲۰ سال تحقیق ثابت كرده است كه تغییر به رژیم وگان به طور مؤثری می تواند از بیماری قلبی جلوگیری نماید.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا جایی که جا دارید "یونجه "بخورید!

تا جایی که جا دارید "یونجه "بخورید!

مشاهده پیوست 65523 واحد تندرستی و سلامت تبیان زنجان- «يونجه»، گياهي است غريب که امروزه در اذهان عمومي تنها به درد علوفه دام مي‌خورد، در حاليکه در گذشته استفاده‌هاي فراوان از اين گياه پرفايده مي‌شده است.«يونجه» از نظر تغذيه عمومي غذايي کامل است که چاق مي‌کند و آهن بسياري دارد و خوردن آن تمام اعضاي بدن را تقويت مي‌کند، «يونجه» در درمان ضعف عمومي، ضعف بنيه، کم‌خوني و اعصاب مفيد است و مغز و ستون فقرات را قوت مي‌بخشد.ماهيت يونجه: «يونجه» که در فارسي به آن «اسپست باغي»، «سپست»، «سبيس» يا «درفا»، در افغانستان «اسپيشتا» و در ترکي بدان «يونجه»، به رومي «ميديکي»، به مصري «قضب» و به عربي «رطبه» يا همان «فصفصه» گويند، گياهي است علفي ، پايا و از تيره پروانه‌واران و همدسته شبدرها که ارتفاع آن تا يک متر مي‌رسد. داراي ساقه‌هاي بلند و برگچه‌هاي نازک، نوک تيز و بيضي شکل. گل‌هايش غالبا بنفش، کوچک يا گاهي زردرنگ است و به شکل سير، ميوه «يونجه» مانند صدف بوده و دانه داخل ميوه مانند لوبيا ولي کوچکتر از آن است. «يونجه» ريشه‌اي بسيار عميق دارد که تا 3 متر به عمق زمين نفوذ مي‌کند، در نتيجه ويتامين‌ها و مواد معدني را از خاک تهيه مي‌کند. اين گياه از علف‌هاي خوب مراتع است و بهترين نوع آن سبز املس (نرم) است. اين گياه در اکثر نقاط جهان رشد مي‌کند و بصورت وحشي در بعضي نواحي معتدل آسيا و شمال آفريقا مي‌رويد که انواع و اقسام دارد. مزاج يونجه تازه در آخر اول گرم و تر و خشک آن، گرم و خشک است و قوتش تا 5سال باقي مي‌ماند.خواص يونجه: يونجه‌ي پخته ملين و خشک آن قابض است، تازه آن نفاخ و افزاينده شهوت است. مداومت در خوردن شربت يونجه چاق‌کننده و مولد خون صالح و ضماد کوبيده آن با عسل محلل ورم سرد و با سرکه محلل ورم گرم است، يونجه مدر حيض است خصوصا چون در حمام يا بعد از آن تناول نماييد و جهت خشونت سينه و سرفه نافع است، خوراک آن شير و مني را زياد مي‌کند بخصوص تخم يونجه.مقدار ويتامينC آن 2 برابر «جعفري» و 4 برابر «ليموترش» است و ويتامين آن از «شب کوري» جلوگيري مي‌کند. بونجه همچنين مقداري ويتامينD داشته و سرشار از ويتامين K است که خوردن آن از خونريزي جلوگيري مي‌کند و پخته آن براي رفع يبوست مفيد است. ضماد پخته يونجه روزي 2 بار جهت رعشه مفيد است.ترکيبات شيميايي: ترکيبات شيميايي بر حسب آنکه عمل تجزيه روي اين گياه جوان (قبل از گل دادن) يا در آغاز گل دادن و يا پس از پيدايش گل انجام گيرد تفاوت مي‌نمايد. بطوريکه در گياه جوان، مقدار پروتئين‌ها زيادتر از آغاز گل دادن و برعکس مواد سلولزي و هيدرات‌هاي کربن آن کمتر است. آنزيم‌هاي بسياري در يونجه يافت مي‌شود که از آنها مي‌توان به امولسين، اينوزتاز و پنتياز اشاره کرد. «يونجه» شامل حدود 20درصد پروتئين مي‌باشد. علاوه بر اينها هيدرات‌هاي کربن، دياستازها، نوعي ساپوتين با اثر عطسه‌آور، ستن‌ها، دوماده رنگي، اسيدفسفريک و ويتامين‌هاي مختلف است. در خاکستر آن مقدار زيادي آهک، پتاس، اسيدفسفريک، کمي منيزيم، آهن و به مقدار جزئي «آرسنيک» و «سيليس» است.شربت يونجه: براي تهيه شربت «يونجه» 300 گرم يونجه خشک را در يک ليتر آب مي‌جوشانند تا نصف شود، سپس آن را با فشار صاف نموده و با 900 گرم قند يا شکر شربت کرده روزي 200 تا 300 گرم مصرف کند.ترک اعتياد با يونجه: روش پزشکان قديم ايران در معالجه اعتياد، ساختن داروهايي بود که معتاد را نسبت به خود اعتياد متنفر و حساس مي‌کرد و براي اينکار معمولا از تعفن يونجه، افسنتين و چند گياه ديگر استفاده مي‌کردند. اخيرا داروسازان سنتي هند يونجه تازه را خرد کرده 2 ماه در الکل خيسانده و بعد يک استکان آن را با مقداري آب موقع خماري به معتاد مي‌خورانند و بعد دستور مي‌دهند که از ماده مورد اعتياد خود استفاده کند. محلول الکلي يونجه بعلت داشتن ماده صابوني (ساپونين) شخص را ناراحت کرده و نسبت به ماده مورد اعتياد متنفر و بيزار مي‌سازد و تا مدتي زياد از آن بدش مي‌آيد. اين روش سابقا در ايران براي درمان اعتياد به الکل بود، اکنون براي معالجه معتادان به ترياک و سيگار و حتي هروئين بکار رفته و نتايج عالي داده است.
نیاز روز/گردآوری:گروه تندرستی و زندگی سالم
http://www.tebyan-zn.ir/healthy_safe_life.html
 
بالا