REZA KHODAEI
عضو جدید
هر کس در مورد تعمیرات ecu چیزی میدونه بیاد تو

دوستان امروزه تعمیرات ecu یکی از بخشهای مشکل و پر سوده تعمیرات بشمار میاید اینجانب هم کمو بیش در موردش یه چیزای زیادی میدونم هر کی متلبی داره بگه تبادل اطلاعاتی میکنیم
سلام: چند وقتيه روي اي سي يو سمند زيمنس دوگانه سوز من خطايي ميزنه P0611 كه روي گاز نميره هر جا نشون دادم نفهميدن خطاي چيه.
اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
با سلام به دوست عزیز
سمند من مدل 85 دوگانس و از سال 86 خطای ناک میده و چراغ چک دائم روشنه وقتی با دیاگ ارورشو پاک میکنم دوباره بعد از چند دقیقه چراغ چک روشن میشه .کارکرد موتور عادیه و مصرف سوخت هم خوبه .همه میگن باید شیم گیری بشه .ولی موتور خوب کار میکنه میخوام بدونم میشه اروره ناک رو از ای سی یو حذف کرد؟
با سلام به دوست عزیز
سمند من مدل 85 دوگانس و از سال 86 خطای ناک میده و چراغ چک دائم روشنه وقتی با دیاگ ارورشو پاک میکنم دوباره بعد از چند دقیقه چراغ چک روشن میشه .کارکرد موتور عادیه و مصرف سوخت هم خوبه .همه میگن باید شیم گیری بشه .ولی موتور خوب کار میکنه میخوام بدونم میشه اروره ناک رو از ای سی یو حذف کرد؟
این کامل ترین پاسخ به سوال شماست در ادامه هر موردیکه در لرزش و کوبش سهیم باشه مثل خرابی و فرسودگی شمع ها ...حتی لرزش های ناشی از شل یا سفت بستن خود سنسور ..گاها دسته موتورهااگر موتور شما بیش از یک بار بره کف تراشی،این ایراد عادیه/چون حجم تراکم کمتر و نسبت تراکم بیشتر میشه واین سنسور این لرزش رو شناسایی میکنه و چراغ چک روشن میشه(خطای سنسور ناک یا کوبش یا همون ضربه)
سلام آقای چیت بند/این کامل ترین پاسخ به سوال شماست در ادامه هر موردیکه در لرزش و کوبش سهیم باشه مثل خرابی و فرسودگی شمع ها ...حتی لرزش های ناشی از شل یا سفت بستن خود سنسور ..گاها دسته موتورها
(دانلود اصلاحی هم برای این مورد موجوده)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | تعمیر کاتالیزور | مکانیک خودرو | 1 | |
ر | درخواست کمک (تعمیر پراید) | مکانیک خودرو | 2 | |
![]() |
دانلود کتاب راهنمای تعمیر اتومبیل های سواری | مکانیک خودرو | 0 | |
![]() |
جنس مخزن سی ان جی پراید چیه؟ | مکانیک خودرو | 1 |