دوست عزیز یه پست صفحه قبل زدم که اینجور توهینا نشه ! هرچند تو ازش بدت بیاد همون قدر بلکه هزاران برابر من دوستش دارم. درست نیست ....... اگر روشنفکرید.!یه آقاهه بود میگفت النکاح السنتی
دوست عزیز یه پست صفحه قبل زدم که اینجور توهینا نشه ! هرچند تو ازش بدت بیاد همون قدر بلکه هزاران برابر من دوستش دارم. درست نیست ....... اگر روشنفکرید.!یه آقاهه بود میگفت النکاح السنتی
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifبله بله!
اینا دیدن نمیتونن پیشرفت کنن و به عصره فضا نزدیک شن گفتن بزار لااقل از این ور به عصر حجر نزدیک شیم!
ببخش منم ندارم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifمقام و منزلت زن در اسلام که میگن اینه؟؟؟؟؟؟
اینا کلا زن بودن زن رو بردن زیر سوال
به خدا یه ذره فهم و شعور تو وجودشون نیست
بی غیرتها
(ببخشین تشکر ندارم )
مقام و منزلت زن در اسلام که میگن اینه؟؟؟؟؟؟
اینا کلا زن بودن زن رو بردن زیر سوال
به خدا یه ذره فهم و شعور تو وجودشون نیست
بی غیرتها
(ببخشین تشکر ندارم )
من چیز بدی نگفتم
گفتم یه آقایی بود
46 تا زن داشت طی حدود 20 سال
تو یه برحه زمانی-5-4 تا همزمان
بعد هم گفت این سنت منه...سنت منو بر پا دارید
الانم این اتفاق انجام شده
اگه جاییش توهین یا دروغ هست من معذرت میخوام..بگید تا بدونم
به همین خدا دارم آتیش میگیرماینا زن رو یه ... تصور کردن که فقط برای تفریح مرد به وجود اومده.............. یه سری چیز هم تو مغزه زنا کردن که وای شما خوبین شما الین و بلین که سرشون رو شیره بمالن و هرچه قدر خواستن اون رو پست تر و ضعیف تر بکنن............
حرف حقهمن چیز بدی نگفتم
گفتم یه آقایی بود
46 تا زن داشت طی حدود 20 سال
تو یه برحه زمانی-5-4 تا همزمان
بعد هم گفت این سنت منه...سنت منو بر پا دارید
الانم این اتفاق انجام شده
اگه جاییش توهین یا دروغ هست من معذرت میخوام..بگید تا بدونم
دروغ؟سرتا پاش دروغه ! اولا زشت ترین زنان اون منطقه رو به نکاح در می آورد پس دلیلش عیاشی نبوده پناه بر خدا . ثانیا شما مثل اینکه اصلا پست منو نخوندین .
به همین خدا دارم آتیش میگیرم
آخه مگه میشه آدم بفهمه بعد هیچی نگه
فقط میتونم بگم خیلی پستن خیلی
همین به تصویب نرسیده خیلی از خانواده ها از هم پاشید ، حالا چی فکر کردن که قانونیش کردن
وای به حال مااااا
خدایاااااااااا تو شاهد باش
عزیز منمن که نمیگم اینا کار درستی میکنن . من اولین مخالفشم. میگم به پای اسلام نذارین. لطفا پست صفحا اول منو یه نگا بندازین.دروغ؟
ببخشین چیزی که با گوشامون میشنویم و با چشمهامون میبینیم دروغه و چیزی که اینها میگن و شما تایید میکنین راسته؟
عیاشی نیست؟
من با اون زمان کاری ندارم هر گلی زدن به سر خودشون زدن
من الان رو دارم میگم
هوششون نمیرسه که اون زمان با این زمان فرق میکنه
شرایط ، دیدگاهها ، تفکرات
به خدا زمان جاهلیت نیست کی میخوان اینو بفهمن که ما عرب نیستیم
ما ایرانی هستیم
ایرانی
فقط یک ایرانی
من هم گردن دین شما ننداختمعزیز منمن که نمیگم اینا کار درستی میکنن . من اولین مخالفشم. میگم به پای اسلام نذارین. لطفا پست صفحا اول منو یه نگا بندازین.
شما دنبال فلسفه ازدواجهای پیامبر میگردی بعدا یه آدرس بهت میدم برو اونجا سوالتو مطرح کن.تمامش راسته اتفاقا
لیست زنهاشون رو همشو قبلنا با دلیل و مدرک جمع کرده بودم اورده بودم تو یه تاپیکی
این حرفتون رو خودتون یه بار دیگه بخونین...فقط توجیه:
زشت و زیبا چه معنی داره؟
از نظر منم همه زشتند باید همه رو به نکاح دربیارم؟
یعنی شما میگی پیامبر چند تا زن داشت؟
ازدواج با دختر 6 ساله (به روایتی 9 یا 18) چرا؟
آزاد کردن داشتن رابطه جنسی با کنیز
حلال بودن غنیمت های جنگی (زن رو هم جزء غنیمت های جنگی به حساب میارن)
....
سایت برنا: ازدواج مجدد یکی از مسائلی است که در چند سال اخیر بر سر آن صحبت های زیادی شده و حتی مجلس شورای اسلامی نیز در این مورد قانونی را به تصویب رساند. حکم شرعی ازدواج مجدد مرد بدون رضایت همسر اول را از رهبر انقلاب اسلامی سوال نمودیم که می توانید آن را ببینید:
سوال: ازدواج مجدد مرد بدون رضایت همسر اول چه حکمی دارد؟
پاسخ رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای: فىنفسه اشکال ندارد، ولى اگر قانونى در اين رابطه وجود دارد مراعات آن لازم است.
شما از کجا میدونین که همسرشون (خدیجه=چون فقط ایشون ایمان آوردن البته از بین زنها) از این بابت ناراحت نبودن؟(مگه اونجا بودین؟ نگین که با سند و مدرک از اون زمان میخواین ثابت کنین که اونوقت میگم تحریف شده و نمیتونین ثابتش کنینشما دنبال فلسفه ازدواجهای پیامبر میگردی بعدا یه آدرس بهت میدم برو اونجا سوالتو مطرح کن.
در ضمن پیامبر اگر کوچکترین خیانت یا بی ناموسی در وجودش بود ، همسرش - که حساس ترین فرد نسبت به آدمه در این موارد- به این راحتی و با گفتن یک جمله بهش ایمان نمی آورد. پس مسئله رو به رهبر دین ربط ندین اینان که مشکل دارن.
پول و مقام یادتون رفت(فقط جهت یادآوری گفتم ها)اولا 11 تاس . 40 تا از کجا آوردین . ثانیا ایشون تا زمان فوت همسر اولشون با هیچ زنی ازدواج نکرد. منظورم خدیجه هست. ثالثا یه سوال از شما: نمیدونم چند سالتونه ولی اگه شما 25 سال داشتین و در بهترین شرایط روحی و جسمی بودین آیا حاضر میشدین با یه زن 40 ساله که قبلا 2 تا شوهر کرده ازدواج کنین ؟
چون بدون هیچ مکثی فقط با شنیدن چند جمله بعد از بازگشت رسول از غار حرا و دیدن احوال پریشانشون ایمان آورد . دیگه اینا تو تاریخ ثبت شده چون بلا فاصله به خانه یکی از اقوام خدیجه رفتن و حالات و گفتار دیگه مشخصه.شما از کجا میدونین که همسرشون (خدیجه=چون فقط ایشون ایمان آوردن البته از بین زنها) از این بابت ناراحت نبودن؟(مگه اونجا بودین؟ نگین که با سند و مدرک از اون زمان میخواین ثابت کنین که اونوقت میگم تحریف شده و نمیتونین ثابتش کنین
ثانیا اون زمان با اون شرایط حضرت محمد یه متفکر به حساب میومده(در مقابل اونهمه جهالتی که بوده )
پس باید هم به ایشون ایمان میاوردن
اگر پول و مقام بود پس چرا بعدا همشو در راه دین خرج کرد ؟ چرا برای خودش کاخ نساخت راحت توش زندگی کنه ؟پول و مقام یادتون رفت(فقط جهت یادآوری گفتم ها)
کی ثبت کرده؟؟چون بدون هیچ مکثی فقط با شنیدن چند جمله بعد از بازگشت رسول از غار حرا و دیدن احوال پریشانشون ایمان آورد . دیگه اینا تو تاریخ ثبت شده چون بلا فاصله به خانه یکی از اقوام خدیجه رفتن و حالات و گفتار دیگه مشخصه.
من اونجا نبودماگر پول و مقام بود پس چرا بعدا همشو در راه دین خرج کرد ؟ چرا برای خودش کاخ نساخت راحت توش زندگی کنه ؟
وقتی با منطق و عقل نمیشه جئاب داد ، همیشه آخرش با جملاتی که شما نوشتین تموم میشهدیگر خود دانید . من حرفمو صفحه اول زدم که مطمئنم هیچ کدومتون نخوندین. بهتون حق میدم با این اسلامی که اینا تحویل میدن چنین تفکری داشته باشید. دیگه تاریخو حتی مستشرقین قبول دارن شما چرا ندارید نمیدونم !