تصور شما از خدا چیه؟

Savalancivil

کاربر بیش فعال
الله نورالسموت والارض ( سوره نور - آیه 35)
من خدا رو مثل اونی که خودش در قرآن فرموده مثل یه نور بزرگ که همه هستی رو روشن می کنه تصور میکنم.:hypocrite:

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پیش یه داستان کوتاه خوندم مضمونش اینجوری بود برا خودم خیلی خیلی جالب بود

تو یه مدرسه که یکی از بچه ها میپرسه که خدا چه رنگیه ؟؟؟
بچه ها هر کدوم شروع میکنند به گفتن یه رنگ یکی از بچه ها میگه سفید
وقتی میاد خونه این سوال رو از مادرش میپرسه که مامان خدا چه رنگیه ؟؟؟ مامانش میگه چطور ؟ که دخترک تمام ماجرا رو برای مادرش تعریف میکنه مامانش ازش میپرسه چرا گفتی سفید ؟؟؟
دخترک جواب میده چون وقتی چشمامو میبندم همه جا سیاه هست ولی یه نور سفید میبینم و اون سفیدی خدا هست مادر به فکر فرو میره و چشماشو میبنده :cry:

خودمم وقتی خوندم داشتان رو بعدش چشمامو بستم طبق تعریف اون دختر کوچولو منم خدا رو دیدم :cry: بعضی وقتا ما باید از بچه ها درس بگیریم چون واقعا درونشون و خودشون پاکن

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنا هر کسی توی ذهنش یه جور خدا رو تصور می کنه
من خودم توی دوران بچگی فکر می کردم خدا مثل یه ابر بزرگه ولی چشم داره و از اون بالا همه چیز رو زیر نظر داره.............
شما چی فکر می کنید؟تصور شما از خدا چیه؟
الان چی فکر میکنی
بگو ، جالبه

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
الان چی فکر میکنی
بگو ، جالبه
هنوزم همینه تصورم😁
ولی به پسرم گفتم خدا توی قلبته، هر وقت خواستی با خدا صحبت کنی، چشمهات رو ببند و دستت رو بزار روی قلبت و باهاش صحبت کن.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بچه بودم یه تصویر از فردوسی تو کتاب شاهنامه دیده بودم، یه آقای ۶۰،۷۰ ساله
همیشه فکر میکردم خدا اون شکلیه و یه لباس بلند تنشه مثل فیلمای تاریخی و تو یه چارچوب وایساده نگاهش به سمت پایینه و ما رو می بینه

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوزم همینه تصورم😁
ولی به پسرم گفتم خدا توی قلبته، هر وقت خواستی با خدا صحبت کنی، چشمهات رو ببند و دستت رو بزار روی قلبت و باهاش صحبت کن.
چقدر قشنگ براش جا انداختی

من بچگیام وقتی میگفتن خدا دروغگوها رو میبره جهنم تو آتیش بسوزن، فکر میکردم در جا یه دست بزرگ از آسمون میاد و آدما رو میبره:w25:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
چقدر قشنگ براش جا انداختی

من بچگیام وقتی میگفتن خدا دروغگوها رو میبره جهنم تو آتیش بسوزن، فکر میکردم در جا یه دست بزرگ از آسمون میاد و آدما رو میبره:w25:
من نمیدونم چرا بچگی‌هامون انقدر ما رو از خدا میترسوندن.
یادمه بهمون میگفتن اگه نمک بریزین روی زمین، اون دنیا مجبورین با مژه‌هاتون نمک رو جمع کنین و اگه نتونین میرین جهنم. منم یه بار تمرین کردم ببینم میتونم با مژه نمک جمع کنم یا نه😐

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا بچگی‌هامون انقدر ما رو از خدا میترسوندن.
یادمه بهمون میگفتن اگه نمک بریزین روی زمین، اون دنیا مجبورین با مژه‌هاتون نمک رو جمع کنین و اگه نتونین میرین جهنم. منم یه بار تمرین کردم ببینم میتونم با مژه نمک جمع کنم یا نه😐
اره والا خدا مهربونتر از این حرفا بود
من اینو نشنیده بودم که با مژه نمک جمع کنی ولی یادمه میگفتن اگه یه تار مو رو نامحرم ببینه اون دنیا با همون تار مو دارت میزنن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
اره والا خدا مهربونتر از این حرفا بود
من اینو نشنیده بودم که با مژه نمک جمع کنی ولی یادمه میگفتن اگه یه تار مو رو نامحرم ببینه اون دنیا با همون تار مو دارت میزنن
آره اینو به ما هم میگفتن، میگفتن با هرجات گناه کنی با همونجا آویزونت میکنند😐
دیگه تصور کن افکار کودکانه تا کجاها رو تجسم میکرد پیش خودش😐

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به نظرم عشقه
ما غیر از اون هیچ‌کس و نداریم
شعار همیشگیم همینه فقط از خودش کمک بخوایم بنده چکارس
موافقم.
من الان برای پسرم هیچ چیز عجیب و غریبی از خدا و دین نمیگم، هرچیزی که براش متصور شدم، مفاهیم قابل درک و قابل فهمه، خیلی چیزها رو هم گذاشتم خودش به اون درک برسه، نمیخوام موضوعی بهش دیکته بشه.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم.
من الان برای پسرم هیچ چیز عجیب و غریبی از خدا و دین نمیگم، هرچیزی که براش متصور شدم، مفاهیم قابل درک و قابل فهمه، خیلی چیزها رو هم گذاشتم خودش به اون درک برسه، نمیخوام موضوعی بهش دیکته بشه.
خیلی کار درستی می‌کنی منم همین کار و کردم

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خدا، ای عشق پنهان در جهان
ای نفس‌های تو جاری در زمان

در الست از عشق تو قالو بلا
جان ما از مهر تو شد مبتلا

ای که در هر ذره‌ای از تو نشان
ای پناه بی‌پناهان در جهان

هرچه دیدم، جلوه‌ای از روی توست
هرچه دارم، قطره‌ای از جوی توست