تشکیل گروه موسیقی پاپ دوستانه

bilesan singer

عضو جدید
سلام دوستان نظر به اینکه دیگه ما بچه های تالار موسیقی دیگه جایی برای فعالیت نداریم .
در نظر داریم از بچه های خون گرم تهرانی دعوت به تشکیل گروه صمیمی دوستانه با استفاده از بچه های خون گرم مهندس و فهمیده اینجا کنیم تا هنرمندا از تجربه هم استفاده کنن هم سطح بچه ها بالا بره هم ایشالا تخصصی برای اجراها کار کنیم.شاید یه روزی یه گروه معروفی شدیم

هر کی مایل بیاد و بیوگرافی کامل خودشو بگه

ساز:
مدل ساز:
سابقه هنری:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان نظر به اینکه دیگه ما بچه های تالار موسیقی دیگه جایی برای فعالیت نداریم .
در نظر داریم از بچه های خون گرم تهرانی دعوت به تشکیل گروه صمیمی دوستانه با استفاده از بچه های خون گرم مهندس و فهمیده اینجا کنیم تا هنرمندا از تجربه هم استفاده کنن هم سطح بچه ها بالا بره هم ایشالا تخصصی برای اجراها کار کنیم.شاید یه روزی یه گروه معروفی شدیم

ساز:
مدل ساز:
سابقه هنری:
تهرانی نیستم
ساز تخصصی : پیانو
مدل ساز : ایکس وان
:surprised:

MaFia

عضو جدید
محل زندگی: اماكن
ساز: ساز ندارم
مدل ساز: مدل ندارم
سابقه هنری: سابقه ندارم

كلا آدم هنرمندي نيستم نقاشي هم نميتونم بكشم ، آبدارچي خواستيد مارو بي خبر نذااريد .

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

ساز:
مدل ساز:
سابقه هنری:

محل زندگی : شمال, بابلسر
ساز: گیتار, تنبک( وهمچنین لگن پلاستیکی که یه نوع ساز محلی به حساب میاد)
سابقه هنری : در جمع دوستان دلنگ دولونگی میدیم.

خواستین شمال کنسرت منسرت بذارین من به عنوان گیتاریست کمکی کمکتون میکنم.

bilesan singer

عضو جدید
محل زندگی: اماكن
ساز: ساز ندارم
مدل ساز: مدل ندارم
سابقه هنری: سابقه ندارم

كلا آدم هنرمندي نيستم نقاشي هم نميتونم بكشم ، آبدارچي خواستيد مارو بي خبر نذااريد .

خیلی ممنون از توجهت مافیا خانم :cool:اما کار جدیه و باید بچه ها از تهران باشن حداقل تا بتونیم دور هم جمع بشیم و کار کنیم .متاسفانه E.lahe خانم هم تبریزی هستند و نمی تونند تو گروه باشند:gol:

bilesan singer

عضو جدید
كار در حد Next persian star و اينا يعني جدي جديه ؟

نه next persian star اصلا ربطی به ما نداره اون یه برنامه ی تست خوانندگیه که می شه گفت یه نوع منبع در آمد که یه مقدارشو میدن به رامین زمانی و ...

اما ما می خواهیم یه گروه هنری دوستانه تشکیل بدیم و به صورت حرفه ایی کار کنیم .

مثلا حتما به یک :ویولونیست و کیبوردیست و گیتاریست احتیاج داریم .

من خودم گیتار پاپ کلاسیک کار کردم و کیبورد هم ای می زنم اما نه حرفه ایی آواز هم 2 ساله تخصصی پاپ کار می کنم

وبا نرم افزار fl stoudi 9 و گیتار پرو هم کار می کنم

آخرین ویرایش: