تست آدم حسابی!

mario22

عضو جدید
1- اگه قرار باشه بری سر یه قرار خیلی مهم (می تونه هر کسی باشه، از کاری، عاشقانه و...) توی مسیر یه پیکان جوانان گوجه ای از کنارت رد می شه و دقیقاً می زنه تو چاله آب خیابون و کل هیکلتونو به ... می کشه! چیکار می کنید؟

2- کله ظهر می رسید خونه و روی قول مادر جان حساب کرده اید برای یه قرمه سبزی حسابی! می رسید خونه و اشکنه با پیاز می ذارن جلوتون. چیکار می کنید؟

3- بعد از امتحانی که مطمئنید توپ و در حد 20 دادید، می بینید تو برد دانشگاه نمرتونو زده 15! بعدش هم اعتراض می کنید و توی تجدید نظر نمرتون می شه10!!

فعلاً اینا رو جواب بدین تا ببینم چقدر آدم حسابی اید بروبچ!

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
1. زنگ ميزنم به طرف و قضيه رو واسش تعريف ميكنم،اگه خيلي اصرار داشته باشه كه قرار بازم سرجاش باشه زمانشو ميندازم عقب،اگه بازم قبول نكرد،ميرم تا آبروش بره:D
2.احتمالا قهركنم!!!نه ،بدون قهر ولي اشكنه نميخورم،يه چيزي زود درست ميكنم ميخورم:redface:
3.ميرم آموزش،اعتراض ميكنم،ميگم برگه ام رو بيارن جلوي خودم يه بار ديگه تصحيح كنن:razz:

هادیm2

عضو جدید
1:برمیگردم خونه یه چی دگه میپوشم میرم.:w42:
2:تا حالا اشکنه با پیاز نخوردم این بارو امتحانسش میکنیم.:redface:
3:از خدامون باشه که از بعضی استادا بتونیم 15 بگیریم.(استادای لج):cry:

e_mech

عضو جدید
درود بر شما

1-راستش پارسال همین اتفاق برام افتاد، البته بر عکس.( من با ماشین بودم و دو سه متر آب پاشیدم رو هیکل یه بنده خدایی) .ولی از اون به بعد دو سه بار تلافیش سرم در اومده

2- یه کم غرغر می کنم(چون واجبه، باید متوجه بشن ژیان ماشین نمیشه اشکنه غذا نمیشه)، بعدش یا زنگ می زنم از بیرون غذا میارن یا از تو یخچال یه چیزی پیدا می کنم

3- زیاد پیش اومده، در طی ترم های بعد، زیرآب استاده رو پیش دانشجوها می زنم.(البته دانشگاه ما مدرنه، نمره هارو تو سایت میزنن!! نه رو برد)

سپاس

روز و روزگارتان خوش

shahrzad9988

عضو جدید
1.ميرم زودي لباسام عوض ميكنم :biggrin:
2.اخه اشكنه هم شد غذا منكه نميخورم:surprised:
3.نمره 15 هم اعتراض داره!!!!!!!!!:)

zhilamo

عضو جدید
1- زنگ میزنم بهش می گم اوضاع از چه قراره قبول کرد که............. حله ولی قبول نکرد همون جوری میرم به دیدنش. (قبلا یه بار انجام دادم )
2- هیچی نمی گم می خورم ولی آخرش میگم مامان خیلی خوش مزه بود گفتید فردا قرمه درست میکنی؟
3- نیش خندی میزنم و به زندگی ادامه میدم..

hossein_ebrahimi

عضو جدید
1- اگه عجله نداشته باشم بر میگردم لباسامو عوض میکنم ولی اگه عجله داشتم همونجوری میرم تو راهم یکم سعی میکنم تمیزش کنم!:)
2- میخوریم آقا می خوریم !:w11:
3- من به این یکی عادت کردم اونقدر که این اساتیده ما گلن!! به این جور کارا عدت کردیم پس یه لبخند تلخ به ماجرا خاتمه میده!:w19:

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- اگه قرار باشه بری سر یه قرار خیلی مهم (می تونه هر کسی باشه، از کاری، عاشقانه و...) توی مسیر یه پیکان جوانان گوجه ای از کنارت رد می شه و دقیقاً می زنه تو چاله آب خیابون و کل هیکلتونو به ... می کشه! چیکار می کنید؟

2- کله ظهر می رسید خونه و روی قول مادر جان حساب کرده اید برای یه قرمه سبزی حسابی! می رسید خونه و اشکنه با پیاز می ذارن جلوتون. چیکار می کنید؟

3- بعد از امتحانی که مطمئنید توپ و در حد 20 دادید، می بینید تو برد دانشگاه نمرتونو زده 15! بعدش هم اعتراض می کنید و توی تجدید نظر نمرتون می شه10!!

1-چند دقيقه اي همونجا مي ايستم و طرفو فحش بارون ميكنم بعد ميرم خونه لباسهامو عوض ميكنم اگه خيلي دير شده باشه همونطوري ميرم سر قرار. تو اون دنيا هم خفت طرفو بدجوري ميچسبم تا آخرش روانه جهنمش كنم.
2-كار خاصي نميكنم دستش رو هم ميبوسم كه زحمت كشيده برام غذا درست كرده.
3-بازم طرفو فحش بارون ميكنم غير از فحش كار ديگه اي از دستم برنمياد اتفاقا چند تا از استادهاي ما بودن كه دقيقا همينقدر خر و نفهم بودن هنوزم كه هنوزه يادشون كه ميفتم لعنت نثارشون ميكنم تو اون دنيا هم خفتشون رو خواهم چسبيد تا اونها رو هم روانه جهنم بكنم.

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- سعی میکنم تو راه تمیزش کنم چون میدونم وقت ندارم برگردم عوضش کنم
2- نمیخورم (البته تاحالا هم نخوردم )
3- بستگی داره

zhabiz.70

عضو جدید
1.به طرف زنگ میزنم میگم چی شده:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
2.یکم غر میزنم بعدم میخورمش........:cry::cry::confused::D
3.اگه مطمعن باشم میفتم دنبالش...............نمرمه:cry::cry::cry::cry::cry:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

1- تماس میگیرم میگم دیر میام و میرم خونه لباسم رو عوض میکنم.
2- زنگ میزنم پیتزایی پیتزا سفارش میدم.
3- معمولا بعد از امتحان اعتراض نمیکنم مگر اینکه درسی رو بیفتم. حالا اگر بر فرض 15 من شد 10 از استاد تقاضا میکنم که بهم همون نمره قبلی رو بده, اگه داد که چه بهتر اگر نه خب به اونجای شاه عباس!:D

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.میرم خونه و لباسامو عوض میکنم. اگه وقت نداشته باشم هم تو خیابون سعی میکنم یه جوری تمیز کنم و میرم سر قرارم.
2.بدون هیچ حرفی میخورم.
3.هیچی نمیگم چون دوباره اعتراض کنم 5 بهم میده. (تو دلم به استاده فحش میدم)

kajal4

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-مطمئنا از خیر قرار میگذرم چون معمولا ساعتها طول میکشه عصبانیتم بخوابه و آروم بشم!!!! با اون وضعیت مطمئنم تلافی اشو سر اون بیچاره ای که باهاش قرار دارم در میارم!:D
2- ترجیح میدم چیزی نخورم...ولی مودبانه..مثلا میگم من نهار خوردم گشنه ام نیس!!:(
3- به جوووون مامانم اتاق رو رو سر استاد خراب میکنم! هر چند تا حالا پیش نیومده نمره ام بعد اعتراض کمتر بشه ولی پیش آومده دانشکده رو به خاطر دو نمره ناقابل به آشوب بکشم!!!!!:redface: