ترک خوردن پایه های نخستین بزرگراه دو طبقه کشور در اصفهان

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مطمئنا هر طراحی تلاش میکنه طرحش کامل و بدون عیب و نقص باشه...مشکل ما الان طرح نیست.......مشکل تخصص و فن و دانشه که تو اجرا به مراتب عقب تر از طرحه........همین طرحهای معمولی هم تو کشور ما درست اجرا نمیشن حالا شما تصور کن یه طرحی مثل طرحهای بالا ارائه بشه..اجرا باید به روز بشه
اینجو.ر که شما میگید انگار مجری خودش طراح هم هست....مجری هر چی بهش بدن اجرا میکنه خود اجرا یه دانشگاه از پشت میز نمیشه همه چیزو کنترل کرد چند درصد طرا حی ها از روی زمین طبیعیه؟
چند در صدشون از روی نقشه و عکسای تو پو گرافی ؟ وقتی محل رو طراح لمس و درک نکنه چجور میشه؟...البته روی سخن من با بخش سا ختمان نیست....علم مجری با عمل همراهه

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجو.ر که شما میگید انگار مجری خودش طراح هم هست....مجری هر چی بهش بدن اجرا میکنه خود اجرا یه دانشگاه از پشت میز نمیشه همه چیزو کنترل کرد چند درصد طرا حی ها از روی زمین طبیعیه؟
چند در صدشون از روی نقشه و عکسای تو پو گرافی ؟ وقتی محل رو طراح لمس و درک نکنه چجور میشه؟...البته روی سخن من با بخش سا ختمان نیست....علم مجری با عمل همراهه

خیلی عذر میخوام میشه بفرمائید همون نقشه و عکس توپو گرافی رو کی استخراج می کنه؟؟؟ برداشت نقشه کار طراح نیست..........طراح روی نقشه برداشت شده خط می کشه و شروع به طراحی می کنه ...اگر مشکلی هست اونجا دنبالش بگردین نه روی میز طراح!
یه چیز دیگه متاسفانه مجری هر چی دلش بخواد اجرا میکنه........میخواین صدتا دیتیل ارائه شده تو طرحهای مختلف براتون بزارم که موقع اجرا چه به روزشون اومده..اضافه کنید به اینه زد و بند استفاده از مصالح دلخواه ..اجازه بدین بیشتر وارد جزئیاتی که هم من هم شما میدونیم نشیم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عذر میخوام میشه بفرمائید همون نقشه و عکس توپو گرافی رو کی استخراج می کنه؟؟؟ برداشت نقشه کار طراح نیست..........طراح روی نقشه برداشت شده خط می کشه و شروع به طراحی می کنه ...اگر مشکلی هست اونجا دنبالش بگردین نه روی میز طراح!
یه چیز دیگه متاسفانه مجری هر چی دلش بخواد اجرا میکنه........میخواین صدتا دیتیل ارائه شده تو طرحهای مختلف براتون بزارم که موقع اجرا چه به روزشون اومده..اضافه کنید به اینه زد و بند استفاده از مصالح دلخواه ..اجازه بدین بیشتر وارد جزئیاتی که هم من هم شما میدونیم نشیم
اول از اون چیزی میگم که نگفتید : مجری دست بردن تو مصالح رو آفتابه ....میدونه اگه بخواد بزنه میدونه کجا بزنه که ارزشش رو داشته باشه ...وقتی هم طرح با محیط اجرا سنخیتی نداشته باشه مجبور به تغییری ...طراح نباید اقلیم محل رو در کنه؟
اگر چیزی هم به سر طرح میاد با تایید خود طراح انجام میشه از روی نقشه و عکس کمی در ک این شرایط سخت نیست ....
استخراج محل با کافرماست نه مجری ...مجری اون موقع وجود خارجی نداره ...اینم قابل توجه شما با پوزش البته...

rezam10

عضو جدید
از دو مهندس گل خواهش میکنم بحث علمی تون را تموم کنید بگین حالا وضعیت پل از چه قراره؟
کل ایران داشت به اصفهانی جماعت مینازید به خاطر این پل حالا که فهمیدم ناراحت شدم:cry:

• Like
واکنش ها: NYC