[]فروردین 89:249::188::252: بن مایه:امرداد [/]
farshid992006 عضو جدید Sep 10, 2010 #3 اون موادی که مثل بتونه میمونن که گمون کنم سیمان سفید باشن از لحاظ رنگ و ترکیب با سنگ نمی خونن
M mammad_1313 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #5 برو خدا رو شکر کن نزدن داغونش کنن ترمیم که اشکال نداره
M mahian90 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #7 A&S گفت: مهم اینکه نیتشون خوب بوده کلیک کنید تا باز شود...
soutedelan عضو جدید Sep 10, 2010 #8 ماهانه ، خروار خروار پول صرف این آستانه های متبرکه و امامزاده ها میشه اونوقت با تخت جمشید................ آدم از خجالت نمی دونه کجا قایم بشه!!
ماهانه ، خروار خروار پول صرف این آستانه های متبرکه و امامزاده ها میشه اونوقت با تخت جمشید................ آدم از خجالت نمی دونه کجا قایم بشه!!
mehdix622 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #9 farshid992006 گفت: اون موادی که مثل بتونه میمونن که گمون کنم سیمان سفید باشن از لحاظ رنگ و ترکیب با سنگ نمی خونن کلیک کنید تا باز شود... عيبي نداره تو شهر ما هم مسجدي هست كلا چوبي كه صفويه ها ساحتنش اين دولت هم اومد و يك محراب سنگي براش ساخت فكر كن مسجد كلا چوبي با محراب سنگي ......شد به كلا هنر و هنرمند سزندهش و روحشون
farshid992006 گفت: اون موادی که مثل بتونه میمونن که گمون کنم سیمان سفید باشن از لحاظ رنگ و ترکیب با سنگ نمی خونن کلیک کنید تا باز شود... عيبي نداره تو شهر ما هم مسجدي هست كلا چوبي كه صفويه ها ساحتنش اين دولت هم اومد و يك محراب سنگي براش ساخت فكر كن مسجد كلا چوبي با محراب سنگي ......شد به كلا هنر و هنرمند سزندهش و روحشون