ترفند های ویندوز xp

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای Shutdown کردن:
برای Shutdown نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمایش منوی Start حرف U انگلیسی را دوبار با اندکی مکث میزنیم. خواهید دید که سیستم خاموش میشود. برای Restart کردن:
برای Restart نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده (ترفندستان) و پس از نمایش منوی Start این بار کلیدهای U و سپس R را با اندکی مکث میزنیم. خواهید دید که سیستم Restart میشود.
برای Standby کردن:
برای Standby نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمایش منوی Start این بار کلیدهای U و سپس S را با اندکی مکث میزنیم، خواهید دید که سیستم Standby میشود.
برای Hibernate کردن:
برای Hibernate نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمایش منوی Start این بار کلیدهای U و سپس H را با اندکی مکث میزنیم، خواهید دید که سیستم Hibernate میشود.
برای Loggoff کردن:
برای Loggoff نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمایش منوی Start این بار کلید L را دوبار با اندکی مکث میزنیم. خواهید دید که سیستم Logoff میشود.
برای Switch User کردن:
برای Switch User نمودن سیستم با کیبورد، ابتدا دکمه Win (مابین کلیدهای Alt و Ctrl) را فشار داده و پس از نمایش منوی Start این بار کلیدهای L و سپس S را با اندکی مکث میزنیم، خواهید دید که سیستم Switch User میشود.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
for windows 7

همان طور که می‌دانید تسلط به كيبورد نه ‌تنها سرعت مرور و كار با سيستم را بالا مي‌برد، كه باعث بالا رفتن استقامت نيز مي‌شود. ویندوز 7 نیز همانند دیگر ویندوزهای مایکروسافت دارای تعداد زیادی کلیدهای میانبر کاربردی است که
چندی پیش با یک سری از آنها در ترفندسیتی آشنا شدید. اما این بار قصد داریم تعداد دیگری از این کلیدهای میانبر را به شما معرفی کنیم که مطمینا از وجود بسیاری از آنها بی اطلاع بودید چون فقط مختص ویندوز 7 هستند و اخیرا به این ویندوز محبوب اضافه شده‌اند.
1ـ كليدهاي تركيبي Win+1,2,3,4 برنامه‌هاي موجود در تسك‌بار را اجرا مي‌كنند. با كمك اين ميانبر، مي‌توانيد برنامه‌هايي كه هميشه از آنها استفاده مي‌كنيد را در ابتداي تسك‌بار قرار داده و با نگه داشتن كليد ويندوز و فشردن كليدهاي 1 و 2 و 3 و 4 و … بسرعت آنها را پشت سر هم باز كنيد. اين ميانبر براي ويندوز ويستا و منوي Quick Launch نيز كار مي‌كند.
2ـ كليدهاي تركيبي Win+Alt+1,2,3,4 فهرست پرشي هر برنامه را باز مي‌كنند و مي‌توانيد از كليدهاي مكان‌نما براي انتخاب گزينه مورد نظر استفاده كنيد.
3ـ كليد تركيبي Win+T بين برنامه‌هاي تسك‌بار حركت مي‌كند. روش كار آن مشابه حركت دادن ماوس از روي آنهاست، با اين تفاوت كه براي اجراي برنامه بايد از كليدهاي Enter يا Space استفاده كرد.
4ـ كليد تركيبي Win+Home تمام برنامه‌ها را بجز برنامه فعلي مينيمايز مي‌كند. شيوه كار اين كليد تركيبي مشابه تكنيك Aero Shake است و از طريق رجيستري مي‌تواند غيرفعال شود.
5 ـ كليد تركيبي Win+B بخش System Tray را انتخاب مي‌كند كه پركاربرد نيست، اما زماني كه ماوس از كار مي‌افتد بسيار مفيد است.
6 ـ كليدهاي تركيبي Win+Up/Down پنجره فعلي (ترفندسیتی) را ماكسيمايز يا مينيمايز مي‌كند. البته در صورتي كه برنامه قابليت ماكسيمايز شدن داشته باشد.
7ـ كليد تركيبي Alt+Esc و Alt+Tab ميان برنامه‌هايي كه باز شده‌اند به ‌ترتيب گذر مي‌كنند.
8 ـ كليدهاي تركيبي Win+Pause/Break پنجره مشخصات سيستم را باز مي‌كند. اين كليد تركيبي زماني مفيد است كه بخواهيد بسرعت نام سيستم و ديگر مشخصات آن را مشاهده كنيد.
9ـ كليد تركيبي Ctrl+Esc براي باز كردن منوي استارت به‌ كار مي‌رود، اما جايگزين دكمه ويندوز نيست.
10ـ كليد تركيبي Ctrl+Shift+Esc مستقيما مدير وظايف ويندوز را باز مي‌كند و نيازي به فشردن Ctrl+Alt+Delete و سپس انتخاب مدير وظايف نيست.
11ـ كليد تركيبي Alt+Space منوي هر پنجره را باز مي‌كند كه مي‌توان به كمك آن و فشردن كليدهاي x يا n پنجره را بست يا minimize كرد.
1ـ كليد تركيبي Alt+Up به يك فولدر بالاتر مي‌رود. به‌جاي اين كليد مي‌توان از Backspace هم استفاده كرد.
2ـ‌ كليد تركيبي Shift+F10نيز منوي كليك‌راست هر فايل را باز مي‌كند و سرعت كار با فايل‌ها را بالا مي‌برد. وقتي از اين طريق منو را باز مي‌كنيد، زير حروف خاصي از آيتم‌هاي موجود در منو يك زيرخط قرار دارد كه با فشردن آن كاراكتر، عمل مورد نظر انجام مي‌شود.
3ـ كليد تركيبي Shift+Del يك فايل را بدون ارسال آن به Recycle bin حذف مي‌كند.
4ـ كليد Ctrl+Shift+N فولدر جديدي در دايركتوري فعلي مي‌سازد.
5 ـ كليد تركيبي Alt+Enter پنجره مشخصات فايل را باز مي‌كند.
6 ـ كليد F2 نام فايل را تغيير مي‌دهد.
7ـ كليد F3 اكسپلورر را باز مي‌كند (ترفندسیتی) و مستقيما به نوار جستجو مي‌رود تا يك فايل را بيابيد. اگر پنجره اكسپلورر باز باشد، در همان پنجره به بخش جستجو مي‌رود.
8 ـ كليد F6 در پنجره فعلي، يكي‌يكي سراغ آيكن‌ها مي‌رود.
9ـ كليد F10 منوي فايل را در اكسپلورر باز مي‌كند.
 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
for windows 7


هر كسي دوست دارد ظرفيت‌هاي نرم‌افزاري كه با آن كار مي‌كند را خوب بداند. ماشين حساب ويندوز هم از آن نرم‌افزارهايي است كه هميشه به‌كار مي‌آيد. در این ترفند به معرفی چند نکته جالب و کاربردی مانند حل معادلات ساده از طریق ماشین حساب ویندوز و محاسبه عدد پی تا 31 رقم اعشار می پردازیم که احتمالا از آن ها بی خبر بودید!
برای این کار:
ابتدا باید ماشین حساب را از طریق منوی Viewدر حالت مهندسی یا Scientific قرار دهید و سپس محاسبات مذکور را انجام دهید.
محاسبه عدد پی
عبارت pi را در يك فايل متني بنويسيد و سپس آن را كپي كنيد.
حالا به پنجره ماشين حساب برويد و سپس Ctrl+V را بزنيد، يا از منوي Edit گزينه Paste را انتخاب كنيد.
عدد پي محاسبه شده و نتيجه نشان داده مي‌شود.
البته اگر كاراكتر p را روي كيبورد فشار دهيد همين اتفاق مي‌افتد و كليد ميانبر آن است.
حل معادلات ساده
از كليپ‌بورد مي‌توان براي حل معادلات استفاده كرد.
براي مثال (ترفندسیتی) عبارت زير را در فايل متني نوشته و آن را كپي كنيد:
= 238 * 4 + 25
حالا آن را در ماشين حساب كپي كنيد. مي‌بينيد كه نتيجه معادله محاسبه شده و نشان داده مي‌شود.
باگ عجیب در ماشین حساب ویندوز
البته اتفاقات عجيبي هم در اين ماشين حساب مي‌افتد.
براي مثال، ابتداجذر 4 را محاسبه كنيد و سپس عدد 2 را از آن كم كنيد، نتيجه آن يك عدد منفي مي‌شود!

 

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
for windows 7
یکی از مشکلات شایع در سیستم‏های تحت ویندوز، کند بودن سرعت بالا آمدن و راه‏اندازی آن است. به طوری که پس از روشن کردن سیستم، زمان زیادی صرف ورود به ویندوز و بارگذاری کامل صفحه دسکتاپ می‏شود. این موضوع در کامپیوترهای قدیمی و سیستم‏هایی که دارای نرم‏افزارهای نصب شده زیادی هستند بیشتر به چشم می‏خورد. بسیاری از کاربران برای حل این مشکل از طریق تنظیمات msconfig به خالی کردن برنامه‏های اجرا شده در Startup میپردازند. این راه مفید است اما همواره نمی‏تواند کافی باشد. در صورتی که از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‏کنید و با این مشکل روبرو هستید، بایستی بدانید در این دو ویندوز قابلیتی به نام Windows Boot Performance Diagnostics نفهته است که بسیاری از کاربران از آن بی‏خبرند. با فعال نمودن این ابزار، ویندوز به طور اتوماتیک موانعی که باعث کاهش سرعت بالا آمدن ویندوز می‏شود را به طور اتوماتیک تشخیص داده و آنها را رفع می‏کند. در این ترفند قصد داریم به معرفی این قابلیت مفید بپردازیم.
برای این کار:
ابتدا در منوی Start عبارت gpedit.msc را وارد کرده و Enter بزنید.
در پنجره Local Group Policy Editor از پنل سمت چپ مسیر زیر را طی کنید:
Computer Configuration > Administrative Templates > System > Troubleshooting and Diagnostics > Windows Boot Performance Diagnostics
اکنون از قسمت سمت راست پنجره، بر روی Configure Scenario Execution level دوبار کلیک کنید.
در پنجره جدید، گزینه Enabled را انتخاب نمایید. همچنین (ترفندسیتی) اطمینان پیدا کنید در قسمت Scenario Execution Level گزینه Detection, Troubleshooting and Resolution در حالت انتخاب باشد.
اکنون بر روی دکمه OK کلیک کنید.
حال ویندوز را یکبار Restart نمایید.
اکنون Windows Boot Performance Diagnostics فعال بوده و به تشخیص و حل مشکلاتی که باعث کندی بالا آمدن ویندوز می‏شود می‏پردازد.
دقت نمایید برای این که Windows Boot Performance Diagnostics به درستی کار کند، بایستی سرویس (Diagnostic Policy Service (DPS در محیط ویندوز فعال باشد. برای اطمینان این قضیه:
در منوی Start عبارت Services را تایپ کرده و Enter بزنید.
در پنجره باز شده Diagnostic Policy Service را یافته و اطمینان پیدا کنید وضعیت (Status) آن بر روی Started قرار گرفته است.

 

Similar threads

بالا