اگه ممکنه چرا تدریس تو آموزشگاه بهتره ؟تا اونجایی که من رفتم به نظرم تدریس تو آموزشگاه بهتره..........
چرا با آموزشگاه موافق تری؟؟چه موضوع جالبی . من هم با آموزشگاه موافق ترم . تدریس خصوصی تحت شرایط خاص میتونه خوب باشه اما معمولا این شرایط وجود نداره . سپاس
تا جایی که من دیدم تدریس خصوصی در منزل شخص یادگیرنده انجام میشه که این موضوع مسائل خاص خودش رو دارهچرا با آموزشگاه موافق تری؟؟
شرایطی که گفتی چین؟؟؟
تا جایی که من دیدم تدریس خصوصی در منزل شخص یادگیرنده انجام میشه که این موضوع مسائل خاص خودش رو داره.با توجه به این ... به نظرم این شغل برای یه خانوم زیاد مناسب نیست
.اگه تو آموزشگاه تدریس خصوصی باشه خوبه اما معمولا که این طور نیست.
به نظرم تدریس آموزشگاه جالب تره .کلاس های جمعی رو بیشتر دوست دارم
. حداقل یه مشارکتی میشه . گفت وگویی انجام میشه . فضا زنده تره . دوست ندارم فقط من حرف بزنم و یکی فقط گوش کنه
.
سپاس
تدریس خصوصی و تدریس در آموزشگاه کامپیوتر
با سلام به تمام بچه های خوب کامپیوتر
میخام اطلاعاتی در مورد تدریس خصوصی و تدریس در آموزشگاه کامپیوتر بدست بیارم
دوستانی که در این مورد تجربیاتی دارن لطف کنن و بزارن
حتما"برای خیلی از دوستان مفید هست
باتشکر
چرا؟؟سلام...
راست میگه دیگه علی..... چادرت رو بذار سرت ..زن مردم داره نگاه میکنه...
ولی ..از شوخی گذشته...
ندریس تویه آموزشگاه راحتتر هستش ..چون اگه بچه ها مشکلی داشته باشند از شما کمتر میپرسن و با همدیگه بیشتر مشورت می کنن ...اگه به نتیجه ای نرسن اون وقت میان سراغ شما...
ولی تدریس خصوصی به نظر بنده ..اولا باید خیلی عالی درس بدید تا بعدا هم سراغتون بیان و در ثانی باید یه جورایی طرف رو توجیهش کنید و درضمن اگه بچه نتونه انتظار خانواده رو برآورده کنه... اون خانواده از چشم شما میبینند .... و تویه تدریس خصوصی باید سر به زیر باشید تا کارتون راحتتر پیش بره (منظورم رو که متوجه میشید!!!)
ولی درکل هرکدوم خصوصیات خودشون رو دارند و هرکسی یه مدلیش رو میپسنده...از همه راحتتر تدریس تویه آموزشگاه هستش..ولی پول در آوردن از تدریس خصوصی راحت تر هستش...
به هر حال...
با تشکر...
با تشکرهر کدوم خوبی خودشو داره
اگه بخوام از دید یه شاگرد ببینم خوبی تدریس خصوصی این هستش که همه توجه استاد به تو هستش و همه نقطه ضعف هاتو شناسایی میکنه و رو اونا بیشتر کار میکنه، البته اگه استاد خوبی باشه و اینجوری سرعت آموزش بالا میره.
خوبی آموزشگاه اینه که وقتی تو یه آموزشگاه در حال یادگیری یه درسی مثل فوتوشاپ یا فلش هستی از ایده بقیه کمک میگیری در این جور موارد خیلی پیش میاد که شاگردا طرح ها و ایده های قشنگتری دارن... پس کلاسای از این قبیل بهتره تو آموزشگاه باشه...خودم این نمونه رو تجربه کردم.
حالا از دید یه استاد ( البته اینا شاید اشتباه باشه چون من تا بحال اساسی تدریس خصوصی نداشتم و نمیتونم کاملا درست از دید یه استاد نظر بدم )
به نظر من سختی کار تو آموزشگاه برای استاد بیشتره چون همزمان داره با چند تا شاگرد کار میکنه و کار کردن با چند نفر مسلما سخت تره ، البته اگه استاد احساس مسئولیت داشته باشه که با همه خوب کار کنه.
تدریس خصوصی هم در مواردی سخت میشه که شاگردت از بیخ مشکل داشته باشه و درکش پایین باشه اونوقت برای آموزش بهش از هفت خان رستم بگذری...![]()
چی؟؟؟؟؟؟من باز هم میگم آموزشگاه آقا ...... آموزشگاه![]()
چرا؟؟
شهری که هستین تدریس خصوصی جلسه ای چنده؟/ و آموزشگاه چی؟؟
آموزشگاه رو که میگید ماهی 200 یا 800 برای چند ساعت یا جلسه هست؟؟سلام...
ببینید ... همه ی اینها بستگی به این داره که شما کجا برید برای تدریس و چه مدلی قرار داد بنویسید...
مثلا آموزشگاه از ماهی ۲۰۰ تومن تا ماهی ۸۰۰ تومن میشه گرفت....
حتی تدریس خصوصی هم از جلسه ای ۵۰۰۰ تومان تا جلسه ای ۵۰۰۰۰ تومان هستش...
البته جلسه ای ۴۰۰۰۰ تومان رو خودم دیدمش....ولی عمرا نمیتونید از خانواده های متوسط جلسه ای ۳۰۰۰۰ تومان هم بگیرید....
به هرحال...
با تشکر...
کلاس خصوصی جلسه ای چنده؟؟ آموزشگاه چی؟؟خصوصي بهتره از لحاظ پول
إموزشكاه از لحاظ جمعي بودن خوبه!
تدريس خصوصي بهتره تدريس در آموزشگاه علافيه و اعصاب خورد كن
البته 100% به سطح پایین آموزشگاه هم ربط دارهسلام
من یه مدت آموزشگاه تدریس میکردم
خوب بود
اما احساس نکردم به اطلاعاتم اضافه شده فقط شاید تثبیت شده
چون معمولا بچه ها خیلی سطح پایینن البته شاید شهر به شهر فرق داشته باشه
چون شهری که من توش هستم کوچیکه و این چیزا عادیه!
حقوق هم توافقیه!
بستگی به مدیر آموزشگاه داره از 1000 تا 3000 برای آی سی دی ال پرداخت میشه در مورد سایر دروس هم بازم بستگی داره
من فکر میکنم اگه آدم خودش آموزشگاه بزنه درآمدش خوبه
در مورد تدریس خصوصی هم نمیدونم
به من پیشنهاد شد اما قبول نکردم به هر حال واسه دخترا زیاد خب نیس
اما فکر کنم تدریس خصوصی از نظر درآمد بهتره
اره به سطح آموزشگاه بستگی دارهالبته 100% به سطح پایین آموزشگاه هم ربط داره
و همچنین به اساتید که اونجا تدریس میکنن در هر صورت چون کار آموزشگاهی به صورت جمع دوستانه بچه های یه رشته هست به نظر مفید تر از تدریس خصوصی هست البته در تدریس خصوصی هم میتونی پیشرفت بیشتری نسبت به آموزشگاه داشته باشی (اگه ای کیوت بالا باشه)
چون تو آموزشگاه ممکنه کسی یادگیریش پایین باشه و کلاس به خاطر همون یه نفر عقب بمونه........
باتشکرسلام خدمت مهندسان و اساتید محترمی که نظر دادن و خدمت استارتر محترم
به نظر من هر کاری یه مقدمه و کسب تجربه ای داره، اگر شما هم اول کارین من توصیه میکنم هر دو مورد رو برای بالا بردن تجربه برین، حتی اگر قراره مجانی هم اینکار را انجام بدی...
اما وقتی کم کم تجربه تون بالا رفت دیگه این افراد هستن که برای تدریس دنبال شما میگردن ( چه خصوصی و چه آموزشگاه )و اینجاست که شما قیمت تعیین میکنین.
امیدوارم هر کاری انجام میدین موفق باشین.![]()
البته همش به آی کیوی طرف بسته داره.........
یعنی چی؟؟؟؟؟البته همش به آی کیوی طرف بسته داره.........
یعنی چی؟؟؟؟؟