با رتبه 162 میشه امیر کبیر روزانه قبول شد یا نه؟ لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.
ممنون
[براي رتبه 272...
به نظر من شهيدبهشتي،مالك،امام حسين و پژوهشكده...و البته ْآموزش محورها...روزانه هاي نصير و علم و صنعت هم امتحان كنيد...50-50
اينا كه گفتم طبق پارساله...
موفق باشيد
سلام با رتبه 208 هوا فضا کجا قبول میشم
من با238دوسال پیش ایرودینامیک خواجه نصیرروزانه قبول شدم.
سلام،من رتبه امسال هوا فضام 99 شده می شه تو انتخاب رشته کمکم کنید؟کجا قبول می شم؟روزانه یا شبانه؟
سلام،
غیر از روزانه شریف و شاید روزانه مکانیک پرواز امیرکبیر، باقی جاها قبول میشید.
آخه این مملکت بیشتر به مهندس هوافضا احتیاج داره تا مهندس معمار !!ملتفت که هستین !!!خووووش به حالتون. ما رتبه های زیر 60 امون هم هیچ تضمینی به قبولیشون نیست. مملکته ما داریم؟!![]()
آخه این مملکت بیشتر به مهندس هوافضا احتیاج داره تا مهندس معمار !!ملتفت که هستین !!!![]()
باز هم سلام،میشه لطف کنید راجع به آموزش محور توضیح بدید؟به نظرتون با 99 آموزش محور شریف قبول میشم؟آموزش محور شریف بهتره یا روزانه پلی تکنیک؟
سلام
من با رتبه 303 می تونم بهشتی یا علم وصنعت رو بیارم. البته خودم می دونم که مالک و امام حسین رو میارم لطفاً به صورت شفاف بگید.
با تشکر![]()
چرا اوضاع قبولی امسال اینجوریه؟ کسی می دونه تا چه رتبه ای قبول شدن ؟ من شنیده بودم تا زیر 500 قبوله
منم قبول نشدم.امسال کلا همه چی تغییر کرد.امام حسین هم که همیشه دانشجوی ازاد می گرفت امسال فقط پاسدار گرفت.
به امید دانشگاه ازاد
کسی از هوافضا علوم تحقیقات چیزی میدونه؟
اینکه چند نفر میگیرن؟ چه گرایشهایی داره؟استاداش خوبن یا نه؟
با چه تراز و میانگین درصدی میشه قبول شد؟
با سلام خدمت دوستان
با 640 موتور موشك مالك روزانه _پارسال آخرين قبولي روزانه فضايي 540
با 730 آئرو ديناميك مالك
با 70يا 80 شبانه اميركبير قبول
با 590 جايي قبول نشد حتي شبانه مشهد در حاليكه پارسال 611 آخرين قبولي آئرو مشهد بوده
با 1000و 1100 هيچ جايي قبول نشد.
امام حسين براي مصاحبه تا حدود 1300 را اعلام كرده بود.
همه افراد بالا مكانيك بودند.
هوافضاي يك نفر با 200
روزانه جلوبرندگي تربيت مدرس
اين بنده خدا سازه ها و فضايي ها را قبل از اين زده بود اما نياورده بود غير شريف و پژوهشگاه كه انتخاب نكرده بود.
تحليل من از وضعيت امسال
با توجه به مشاهدات من امسال رتبه هاي بچه هاي هوافضا از مكانيكي ها تو آزمون هوافضا بهتر شده در نتيجه بر خلاف سالهاي قبل شاهد به وجود آمدن حباب در رتبه هاي بين 100 تا 400 حاصل از حذف مكانيكي ها نبوديم
موفق و مويد باشيد.
كسي از وضع اساتيد مالك اشتر خبر داره چي موضوعاتي كار ميكنند؟
سلام
من تو آزمون 89 هوافضا با رتبه 334 درحالیکه تمام روزانه ها و شبانه ها و آموزش محورهای دانشگاههای تهران بجز مالک و امام حسین و شهرستانها رو زده بودم قبول نشدم در حالیکه پارسال تا 390 جلوبرنده شبانه خواجه نصیر قبول شدن کسی می دونه چه خبره؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | تخمین رتبه ارشد هوافضا91 | تحصیلات تکمیلی | 101 | |
![]() |
رتبه | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
F | رتبه و قبولی | تحصیلات تکمیلی | 9 | |
![]() |
منابع کنکور ارشد هوافضا+کارنامه و درصد رتبه های هوافضا | تحصیلات تکمیلی | 2 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد مهندسی هوا فضا + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | تحصیلات تکمیلی | 8 |