فکر نمی کنید وقتشه پیام نوری ها از این دپرسی خارج بشن؟سالی یه بار هم اینجا سر بزنن؟
چرا اینقدر تنبل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر نمی کنید وقتشه پیام نوری ها از این دپرسی خارج بشن؟سالی یه بار هم اینجا سر بزنن؟
چرا اینقدر تنبل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز جان تو این قضیه که متاسفانه پیام نوری های تهران مرکز خیلی بی بخارند باهات موافقم ولی نه در مورد مسائل اخیر بلکه به خاطر اینکه تو استیفای حقشون تو این چند سال از دانشگاه کمترین فعالیت و داشتند البته مطمئنم که خیلی فشار روشون هست ولی این فشار رو همه دانشجویان پیام نور هست ولی خیلی جاها اعتراض یا حتی مثل دانشگاه ما ترم پیش به خاطر نمرات اتصاب داشتند ولی چون سیستم همش تو تهران متمرکز صداشون به جایی نمیرسه و این پیام نوریهای تهران هستند که میتونند تاثیر گذار باشند چون راس همه تصمیمات اونجاست ... اما در مورد اینکه میگی بی غیرتند بهتر بدونی همین دانشجوهای پیام نور با غیرت تر از همه دانشجوهای دیگه تو حوادث اخیر هم کار تبلیغاتی میکردند هم مجبور بودند برای امتحانات بخونندو هم تو اعتراضات بودند و حتی بازداشت هم شدند در حالی که از هیچ ساپورتی هم برخوردار نبودند ... چون از یه طرف به خاطر آیندشون مجبور بودند سخت درس بخونند چون در برابر خانواده احساس مسئولیت میکردند و از یه طرف روح آزادیخواهانشون اجازه بی تفاوت موندن بهشون نمیداد و تا جایی که تونستند رفتند ... هنوزم به نظرت بی غیرتند ؟ یار دبستانی من بی غیرت اون کسایی هستند که امکانات و منابع رو هر چقدر محدود و کم هم که باشه با بی مسئولیتیشون به هدر میدن و تا تقی به توقی میخوره برای فرار از مسئولیت زندگیشون میشن ارتیست اول ...خلاصه مطلب اینکه بی غیرت تر از دانشجوی پیام نوری تا به حال دانشجویی ندیدم!!!
یه پیام نوری مرکزی!
بازهم جای شکر داره! اخه اینجا همه خواب تشریف دارن!
با اینکه پیام نوری نیستید اما ممنون از توجه تون از لطف تون.(چون من واقعا دپرس بودم!)
(خودم پیام نریما)
دانشجوی پیام نور= دپرسیت
انگار این یه قانونه!!!
تاپیک بذار من خودم پایتم
منم هر چی دست و پا زدم دیدم هیچکی پایه نیست تو این تالار بیخیال شدم .
ترماي اول هستيد درسته؟
معمولا اولاش يكم مشكله بعد با نحوه خوندن تو پيام نور آشنا ميشيد همچي آسون ميشه زياد سخت نگيرين دوست من
نخیر دوست عزیز ترم 5 هستم با اجازتون
باشه چرا ميزني
پيام نور وضعيتش امسال خيلي بهتر شده اينطور نيست؟