تحصن : بحث آزاد چیست : تحصن

kaveh_sharififar

عضو جدید
بحث آزاد چیست؟

شاید بحث آزاد ما گفتگو درباره گفتن چیزهایی است گفتنشان آزاد نیست.

شاید اینجا مکانی است برای اینکه کسی نتونه به ما توهین کنه و بگه که اینجا دموکراسی وجود نداره.

شاید بحث آزاد معنیش عشق باشه که ما درست تعبیرش می کردیم چون بحث آزاد ما فقط بحث از عشق و عاشقی یا
جنس موافق و مخالفه.

ولی عزیزان من فرهنگی که توش بزرگ شدم این معنی رو نمیده و میگه من می تونم در مکانی که بحثش آزاده بتونم از هر چیز یا کسی که میتونه تقدیر بشه، تقدیر کرد و از هر چیز یا کسی که مورد نقد باشه ، انتقاد کرد.

حتی اگر اون شخص رئیس یک نهاد یا عملکرده یک مجموعه یا میزان کارایی بودن یک عمل باشه

حتی می تونه بحثه بی تعصبه از یه آدم کرد ، لر ، آذری ، بلوچ ، فارس یا عرب در دفاع از حق خود باشه ، حقی که به قول

آقایون همیشه نا حق بوده.

مطالبی که من نوشتم به هیچ عنوان جانب گرانه نیست و قصد توهین به هیچ کس و هیچ نهاد یا .... را ندارم و دوست دارم مسیر درست بحث آزاد رو یادآوری کنم.

ولی بحث آزاد چیست خود جایه بحث داره.

ولی افسوس که چیزهایی که نوشتم فقط با یه کارت خوشکل رنگی و یه قفل ناز کوچولو پاسخ داده می شود
..

لطفا در صورتی که موافق هستید اگر نظر هم نمی دید امضایش کنید.

آخرین ویرایش:

S_K_AZ

عضو جدید
اینجا تالار به اصطلاح آزاده.وقتی مدیران سایت تاپیکایی رو که به نظرشون مطلب سیاسی مورددار یا.. دارن حذف می کنن, شما نباید انتظار زیادی داشته باشین.:w18:

kaveh_sharififar

عضو جدید
من از شما دوستان نهایت تشکر را دارم
امیدوارم همه با هم بتونیم کاری کنیم که بشه هر کسی رو نقد کرد.

من به کمک تو احتیج دارم تا بتونم بگم ما.

kaveh_sharififar

عضو جدید
هر اندازه خواستم نتونستم که بی تفاوت از کنار این موضوع بگذرم.
فکر کنم باز قراره کارت زرد بگیرم .
بگو آخه کاوه جان ول کن چرا می خوای..........
اه باشه دیگه حرف نمی زنم ولی نمی تونم نگم

بابا بحث آزاد که فقط تو جنس مخالف موافق که خالصه نمیشه دنیا داره عوض میشه یه کم هم نقد کن عالم رو می گم هستی رو میگم خدا تا کی عشق و عاشقی ؟؟؟!! یه کم سیاست رو بحث آزاد کنید

بی خیال
من رفتم کارتم رو بگیرم

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پارک زنانه
کلینیک دندان پزشکی زنانه آن هم فقط با چادر
تاکسی زنانه
هتل زنانه !!!
ای زن ای بی ارزش!!
آنقدر کم و کوچک هستی
که با در دست داشتن نامه ء اماکن بزرگ میشوی
و آنگاه عطر زنانگی ات همه را مست میکند
رنگ میگیری پر رنگ میشوی
و خوب دیده میشوی
تو را چه تنها سفر کردن/!
تو را چه به هتل رفتن /!
پس مردت کو ؟ پاسبانت کو ؟ همسر و هم سرت کو؟
هان حتماً
مردت در پی تقسیم مهر و محبتش
چهار ثوابش را در آغوش گرمی دیگر ؛ تقسیم میکند
و تو تنها ! آمدی نذرت را برای سلامتی ِ
سایه اش بر سر خوردگیت ادا کنی.؟
ای ضامن آهو میبینی .؟ راهش ندادند.. میبینی !!؟؟
صبر کن بانو
ستاره*** های هتل برایت چشمک خواهند زد
و برای زنانگی ات رنگ میبازند
میبینی بانو می بینی
دیگر نامه ء اماکن از تو نخواهند خواست!
یادت هست
برای خود فروشیت هم از تو نامه نگرفتند
فقرت مجوزت بود..
صدای رعشه ء گام هایش را میشنوی ؟
برو بساط سفره را مهیا کن
ظرف هایت را بشور
پیراهنهای مر د ِ با غیرتت را اطو کن
و با بوی عطر به جا مانده اش خوش باش
مست شو
رویاهایت را با
رنگ قرمز ِ ماسیده بر دار ِ یقه اش ، آویز سینه ات کن
و در این قصر طلسم شده ، تحلیلت را دفن کن
تو را چه تنها سفر کردن./ ! ای ستاره *** بانو

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هوا کم کم سرد می شود.و سوز و خشکی گزند دهنده اش عذاب آور.
و عذاب آور تر اینکه سوار اتوبوس یا مترو بشوی.
همه اش سرفه و خر خر و خس خس سینه و تنگی نفس و این جور چیزها.
سینه ها منبع باکتری و فضای اتوبوس و داخل مترو هم
پارک شادی و جولانگاه آنها.
تنها کافی هست وقتی به منزل میرویم و نشانه هایی از این
علائم تحمیلی را در خود حس کردیم؛
یکی دو پیاز را در شیر بیندازیم و قدری رویش فلفل بپاشیم.
این برای آب ریزش بود.
و یا آرد را با گزنه بپزیم و در کیسه ای نو یا کهنه قرار دهیم .
حالا هر رنگی که باشد.مهم نیست.
و همین طور که جز جز می کند روی سینه بیندازیم.
چون اگر به مطب دکتر متخصص یا غیر متخصص یا کلینیک برویم .
بیماری سرما خوردگی که خوب نمیشود هیچ ؛ با دست پر تری
هم به خانه برمی گردیم.
یاد برنامه به خانه بر می گردیم افتادم.
دوستی به مطب دکتر متخصص ِ بی تخصص رفته بود
برای معالجه سرما خوردگی.که می گفت:
متوجه لکه های روی دست دکتر شد.
اون هم لکه هایی که کهنه نبود و رنگش نو بود.
و با همان دست گلوی او را معاینه کرد.البته چراغ قوه هم انداخت.
باطری اش را هم تازه عوض کرده بود.چون پر نور بود.
بعد از چند روز سرما خوردگی اش که کمی بهتر شده بود .
اون هم نه با داروهای آن دکتر .
بلکه با همین دستوراتی که قبلا ذکر کردم . ؛
متوجه شد که همان لکه های کم رنگ و پررنگ
روی دست خودش نمایان شده است.و راهی دکتر متخصص پوست شد.و.....
روی هم رفته زمستان خوش است.شبیه تابستان !!
و فضای خانه ها با عطر دل انگیز آشهای خوش رنگ و شلغم و بخورات ؛
صفا پیدا می کند.البته اگر قیمت شلغم و پیاز به قیمت پرتقال نرسد.
و انواع قطع شدن های گاز و برق و تعطیلی مدارس در روزهای برفی سفید
و ترافیک های وحشتناکش ؛که شادی و سرگرمی
را به خانه ها می آورد !!!
از رسانه ای شنیدم یکی از مسئولین که
خودشون هم زکام بودند مژده دادند:
امسال زمستان خوبی خواهیم داشت!!!
.
ستاره *** سلانه سلانه از اتاقش بیرون آمد....
وای خدای من سرما خورده.....

15116

عضو جدید
QUOTE]
بچه ها میشه منظورتون از آزادی رو صریح در یک جمله بگین وآزادی توی اسارت بوجود میاد .مطمئن باشین

آخرین ویرایش:

#nobody#

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میتونی معنای گفتگوی آزاد !!! رو توی قوانین انجمن بخونی.
البته این آزادی بی شباهت به آزادی اسلامی نیست
(بازم !!! )

یکی مثل شما 100

عضو جدید
بحث آزاد چیست؟

شاید اینجا مکانی است برای اینکه کسی نتونه به ما توهین کنه و بگه که اینجا دموکراسی وجود نداره.

شاید بحث آزاد معنیش عشق باشه که ما درست تعبیرش می کردیم چون بحث آزاد ما فقط بحث از عشق و عاشقی یا
جنس موافق و مخالفه.

ولی عزیزان من فرهنگی که توش بزرگ شدم این معنی رو نمیده و میگه من می تونم در مکانی که بحثش آزاده بتونم از هر چیز یا کسی که میتونه تقدیر بشه، تقدیر کرد و از هر چیز یا کسی که مورد نقد باشه ، انتقاد کرد.

حتی اگر اون شخص رئیس یک نهاد یا عملکرده یک مجموعه یا میزان کارایی بودن یک عمل باشه

حتی می تونه بحثه بی تعصبه از یه آدم کرد ، لر ، آذری ، بلوچ ، فارس یا عرب در دفاع از حق خود باشه ، حقی که به قول

آقایون همیشه نا حق بوده.

مطالبی که من نوشتم به هیچ عنوان جانب گرانه نیست و قصد توهین به هیچ کس و هیچ نهاد یا .... را ندارم و دوست دارم مسیر درست بحث آزاد رو یادآوری کنم.

ولی بحث آزاد چیست خود جایه بحث داره.

ولی افسوس که چیزهایی که نوشتم فقط با یه کارت خوشکل رنگی و یه قفل ناز کوچولو پاسخ داده می شود..

;););););)

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث آزاد چیست؟

در مکانی که بحثش آزاده بتونم از هر چیز یا کسی که میتونه تقدیر بشه، تقدیر کرد و از هر چیز یا کسی که مورد نقد باشه ، انتقاد کرد.
حتی می تونه بحثه بی تعصبه از یه آدم کرد ، لر ، آذری ، بلوچ ، فارس یا عرب در دفاع از حق خود باشه ، حقی که به قول آقایون همیشه نا حق بوده.
ولی بحث آزاد چیست خود جای بحث داره.

متاسفانه بخشی از قابلیت های ذهنی انسان دراثر استفاده ناصحیح از کلمات و معنی بخشی غیرواقع به آن نهفته است. ذهن انسان در بدو خلقت با ذهن دیگر جانداران متفاوت آفریده میشود و آن امتیاز همانا قدرت تکمیل شدن ذهن بهمراه آموختن کلمات است. کلمات در ذهن انسان هم دارای معنی هستند و هم میتوانند خیالات و تصورات ما را هم سر و شکل بدهند. ذهن انسان دارای دو بخش کاملآ مجزاست که اولی به انسان کمک میکند تا سخن بگوید و دومی انسان را در فهم و معنی دادن به کلمات یاری میدهد.نکته خطرناک در فهم و بیان حتی زبان مادری ما در اینست که ما به لحاظ منافع شخصی و یا بخاطر ترس از بیان واقعی آنچه که میفهمیم و یا به دلیل اینکه از استقبال عمومی بهره مند نشویم , کم کم و به مرور سالهای متمادی به معنی کلمات توجه نمیکنیم و همیشه آنطوری سخن میگوییم که محیط و شرایط موجود از ما طلب میکند و ادامه این فرایند خطرناک به مرور زمان باعث میبشود که ما بدون توجه به واقعیت ها همواره از آن بدیهیات بنوعی تعریف میکنیم و سخنانی میگوییم که ازبر کرده ایم و با واقعیت موضوعات بیگانه میشویم و به اصطلاح امروزی همواره شعار میدهیم و از اصل معنا و مفهوم موضوعات روگردان میشویم. شما بخوبی شاهد هستید که ما بتدریج عادت کرده ایم که از بیان سخنان بزرگان حیرت نکنیم و لب به دندان نگزیم . چرا که آن سخنان ناب و نبوغ افزا را دیگر از سخنوران نمیشنویم و به همین منوال و درست همانند فیلمهای هندی , ما حتی ادامه سخنان سخنوران و شکل بیان و حتی نقطه پایان آن سخنان را هم بدرستی حدس میزنیم و به همین دلیل دیگر به سخنرانی ها گوش دل نمیسپاریم و تنها به خاطر اجبار و یا محض رعایت آداب جلسه تنها در سکوت کامل ذهنمان ادای گوش دادن را از خود در میآوریم و به واقع فقط میشنویم و اصلآ بنای فهمیدن نداریم , چرا که اصولآ سخن ناب نمیشنویم و همه مفهوم بیانات سخنوران تنها ادای یک سری کلمات ازبرشده و بنوعی تحریف واقعیت هست و البته چنین سخنانی ذهن ما را به تحرک وانمیدارد و ما ناخودآگاه از سوی ذهنمان برانگیخته نمیشویم . این در حالی است که ذهن ما چنین طراحی شده است که قادر است به کلمات معنی بدهد و بر اساس آن معنی آنرا در حافظه بایگانی نماید. اگر این معنی بدرستی داده نشود و یا ما به هر دلیلی از فهم واقعی کلمات سر باز بزنیم , بتدریج صاحب ذهنیت مجازی واری خواهیم شد که هم خودمان را گول خواهیم زد و هم با باور دیگر انسانها به همانشکل برخورد کرده و واقعیت ها برای ما کم رنگ شده و ما همواره از ترکیب خیالات و اوهام ذهنمان استفاده کرده و مردم را به همان شکل به شنیدن حرفهایمان مجبور خواهیم کرد که البته این شکل اتفاق ظاهری بوده و به باور انسانها ختم نمیشود. انسانها معنی واقعی کلمات را بشکل مجازی باور کرده اند و به مرور زمان و با تکرارهای مداوم دیگر تا آنجا راه انحراف را پیموده اند که از افق هم گذشته اند و دست من و شما برای کشاندن انان به نقطه شروع و اصلاح آن معانی به دامنشان نمیرسد و ما بناچار درمانده میشوم .
نکته اخر اینکه : دیگر در جهان متمدن مردم برای اثبات حقانیت خودشان با هم بحث نمیکنند. بلکه با تشکیل گروهها و انجمن های اعتقادی حضور خود را اعلام میدارند. هر جا که در اکثریت قرار بگیرند برنده انتخابات میشوند و آنجا که در اقلیت باشند با احترام واقعیت را پذیرفته و زندگی خودشونو ادامه میدهند.ما هنوز برای درک فرهنگ بحث و فرهنگ زندگی و احترام به حقوق انسان چند ده سال دیگر زمان لازم داریم.

15116

عضو جدید
برای reza nassimi

برای reza nassimi

منم موافق اصلاحاتم فقط می خوام منظورت از ازادی اسلامی رو با کلمات عامیانه بگی/با تشکر حامد

مابا هم میتونیم ایرانی آزاد و آباد بسازیم قربون شکلت

15116

عضو جدید
منم موافق ازادیم و فقط میخواستم بگم اختناق های الان باعث آزادی در آینده هستن /مثالشم مثال زود پزه///وفقط میخوام بدونم از آزادی درمقوله های جنسی و غیر جنسی چی میخوای/ممنون /حامد

بالا