arshadhamidi
عضو جدید
این موضوع از جمله بحثهای جالب و جدید است که هم مهندسین صنایع و هم مهندسین ایمنی میتوانند کار کنند که مهندسین صنایع با گرایش ایمنی صنعتی به نظر می رسد موفقتر بتوانند در این رمینه عمل بکنند
با سلام
موضوع Fmea خیلی موضوع جالبیه ، خوبه که با هم قدم به قدم این موضوع رو ببریم جلو.
با احترام
سلامسلام
فکر میکنم FMEA و به قول bardinova حتی مستند سازیش هم سخت باشه؟ نه؟
من که واسه روز اول نفهمیدم که مهندس کیفیت شرکت چه کار میکنه..یه جزوه داده به من و گفته برو بخون تا حالیت بشه بعد جایی مشکل داشتی از خودم بپرس تا کار دستت بدم...انشاالله!!!!!!!!!!!!!
من اونجا کارآموز هستم
با سلامسلام من هم مهندسی ایمنی و بهداشت حرفه ای می خوانم . پرژه پایان نامه ام آنالیز ایمنی سیستم به روش FMEA است اگر از شما کسی هست که تجربه ایی در این زمینه دارد خوشحال می شم آن را در اختیار من قرار بده .
راستی اگر کتاب در مورد FMEA لازم دارید کتاب مهندسی ایمنی دکتر محمد فام را معرفی می کنم.
این موضوع از جمله بحثهای جالب و جدید است که هم مهندسین صنایع و هم مهندسین ایمنی میتوانند کار کنند که مهندسین صنایع با گرایش ایمنی صنعتی به نظر می رسد موفقتر بتوانند در این رمینه عمل بکنند
سلام،من در خصوص FMEA در تالار طراحی و تحلیل سیستمها اطلاعات موثقی رو گذاشتم و خواهم گذاشت.البته لازم به مشارکت شما هم هست.FMEA از جمله روشهایی هست که در بصورت اجباری در یک سری از سازمانها (مخصوصا صنایع خودرو سازی) مورد استفاده قرار میگیره . مطمئنا کسایی که با سازه گستر یا ساپکو کار کرده باشن این روش رو به خوبی بلد هستن . یادش بخیر اون قدیما که میرفتیم واسه ممیزی کارخونه ها مجبور می شدیم کلی از این مدارک رو مستند سازی کنیم !!!!!!!!!!
من در تالار طراخی و تحلیل سیستمها راجع به FMEA پرداختم و میپردازم با مشارکت شما.سلام
من عليرضا كارشناس ايمني صنعتي هستم . در مورد P Fmea , D Fmea ميتونم با دوستان همكاري كنم .
ممنون ميشم اگه دوستان تجربياتشون رو انتقال بدند .